Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
faceti conferinta?vreau si eu.... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
da, fac io singura
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
sa va pup repede,sa va zic repede,ca vine fi-meu cu ta'su de la cumparaturi...si pe urma are pian(fi-meu,nu ta-su )si ma dau afara din sufragerie(unde e calculatoru')
copilu' meu de la o vreme e mare fan kanal teleshop...
nu mai vrea desene animate,ci inebuneste uitandu-se la teleshop
asta n-ar fi nimic dar a inceput...
-mami,uite sa stii ca exista cutite,din alea din otel ...si sunt bune,nu se tocesc
-bine mai,lasa ca avem cutite!
-da,dar nu ai din astea si-ti spun eu,e o adevarata afacere,sunt doua la pret de unul
alta discutie:
-mai nu da cu ceara pe perchet9de la lumanarile parfumate)
-lasa ca au astia aspirator(nu stiu cum) cu aburi,e un adevarat chilipri,si daca iei produse in valoare de 600 de lei ai o reducere de 10%
-mami,vin-o acum la televizor ca e ceva imprtant...
nu ma duc cu una cu doua...dar dupa ce ma striga ,ma duc ca cine stie ce patreste copilu'
-uite aici,asta face suc natural,nu zici tu ca sa nu beau chimicale...
iti spun eu ca daca faci un suc di struguri,e antioxidat f bun si nici nu-ti mai trebuie cafea care nu e buna pt organism
si lista poate continua,dar nu vreau sa va plictisesc
prin urmare,o fi vreu virus prin atmosfera?!
m-a zapacit cu reclamele astea....
am facut alergie la teleshop
va pup pe toate si dupa pian ,daca nu gatesc vin sa va vad
a,uitasem sa zic...bine ai revenit kay
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Vio, si a mea a trecut prin patima teleshopingului ... la un moment dat imi spune"sa stii, daca tu nu vrei sa comanzi o sa sun eu ...am lamurit-o cum sta treaba, altfel ne dadea tacsu' afara din casa ... mi-a facut odata o faza cu telefonul mobil ...ma duc in casa si-mi spune "am vorbit cu mamaie la telefon",noi am invatat-o anumite nr. de tel. in caz de cava...eu ii spun"cum ai vorbit,ca eu nu te-am vazut sa iei tel.de la bucatarie(aveam treaba acolo)"..."pai am sunat dupa mobilul tau
"
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
gata, sunt pregatita sa ma duc la party mai, mai , imi iau si aparatu si fac poze, maine (daca mai sunt in stare
) va pun si poze, sa ma vedeti, ca deh, acu am slabit
inca 4 kg
si sunt numai buna de pus la avizier !!!
va cu drag, ma mai invart prin casa nitel si o iau din loc.
maaaaaaaaaaaareeeeeeeee
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/devoska/devoska.jpg)
devoska spune:
Seara buna, fetelor! Ca la mine numai buna nu e...
Vad ca iar v-ati pus pe scris. Maine sa va caut la 21? Glumeam... Glume proaste, ca la cat sunt de suparata...
Kay, distractie placuta! Si "La multi ani!"
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoska Seara buna, fetelor! Ca la mine numai buna nu e... ![]() Vad ca iar v-ati pus pe scris. Maine sa va caut la 21? Glumeam... Glume proaste, ca la cat sunt de suparata... |
da' ma rog ce patisi ,soro?nu zi ca Sara e bolnavioara!
![](plang.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/devoska/devoska.jpg)
devoska spune:
Slava Domnului, Sara e sanatoasa! Bolnava e o cretina de rusoaica careia i se puse pata pe al meu!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kay gata, sunt pregatita sa ma duc la party ![]() ![]() ![]() ![]() va ![]() ![]() oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Asa Cadano, sa eclipsezi tot.Ca doar tu contezi in toata adunatura de acolo. TU esti mama copilului si sotia lu ' barbac'tu ! Am auzit ca ai rochie superba ! Io ti-as scoate un ochi ca la cat de frumoasa ejti macar sa nu vezi ghini!
![](icon_smile_big.gif)
Auzi,da io am o intrebare:barbac' tu vorbeste cand se uita la tine? Ca io am impresia ca e cam mut de atata splendoare !
![](pupic.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Dev,ce-ai patit mama si tu?
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui devoska Slava Domnului, Sara e sanatoasa! Bolnava e o cretina de rusoaica careia i se puse pata pe al meu! ![]() |
ce???????????????????????????????????????????io zic sa mai repeti o data ca io-s cam baba si nu pricep.adicatelea cum i s-a pus pata,ha?
Gabriela