Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Tzunamia!!!!! ai bagat o rafala pe aici???
Uf! Ce dor imi e de tine. Updatez listuta-multzamim !

Apdateaza, apdateaza si nu uita ca saptamana viitoare, vineri 6 februarie, incingem chef mare! E ziua matzei mele! Face 8 ani!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Gabriela,
cat despre intrebarea ta, stiu raspunsul corect
mi se pare f low sa incerci sa intri in relatie cu cineva care e deja implicat intr-o relatie si mai ales sa te incapatanezi si sa nu intelegi ca pur si simplu nu e pentru tine..(nu vorbesc de tine, u know, ci in general.........)

cine are urechi sa auda

imi deseneaza si mie cineva?
Io mai stiu ca striuca'i stiuca, da' mai stiu ca stiuca-i peste....

Noe, sigur ti-ai beut cafeaua?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

hai ca v-ati revenit maica! ptiu....
facusi niste rugaciuni la DD sa va trezeasca.
va pup, dulce, dulce sa fiti cuminti ca plec la ceva cumparaturele...sa nu deschideti usa la rusii(doar lui devoska), sa nu sa dati cu americanii....aveti grije la dantuiala....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nooo, inca mai beauam o cana de-aia mare, ca de supa
copila nu vrea sa doarma, husbandul salta gratios pe eliptica, am muci si ma doare gatul

cu gradi: primele 4 zile perfecte, pe urma ceva maraiala dimineata, o viroza, deci pauza, de 2 zile iar gradi, putina maraiala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna, mahala!

Andrei a pus stapanire totala pe calculatooor! Am martori (mishu stie)! Frate, nu ma mai pot apropia decat cand doarme - acuma mananca un iaurt in scaunelul lui la bucatarie)

Toata ziua vrea sa sparga baloane si sa numere (i-am pus jocul Poison rouge) si m-a capiat!

Kay, sigur nu puteai sta prea mult departe, unde te simti mai bine?

Plec ca cine stie ce ravagii a facut Andrei ci iaurtul...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buey, voi nu sunteti normale, zau.
Adicatelea ori imi dati ce aveti in dotare,ori nu?
S-o luam incetisor....
Cadano, te-o palit cozile la usa ha?pai ce bre, al tau e Rudolf Valentino? Io zic sa nu ti mai lauzi si sa mi-l dai macar o tura ca bag seama ca face copii frumosi ! Adica nu-l mai vreau ,ca Soso mi-e nora. Da' nu se pune, nu? adica poate soacru' mare cu soacra mica, nu? Macar sa fie in familie.Deci,il iau !
Misha, pe-al tau nu-l iau ca de la MIG-uri i se trage chestia aia care-l tine doo minute. Si io raman naibii numa' dezbracata.
Tantzo, daca -mi garantez ca jeneralu' nu-i di la Antipa hai ca ma risc. Doar o tura. Restul prefer sa-ti plimb potaia. Macar sper ca-i de rasa ... e rasa maidaneza?
Noe... tu nu-l dai pe-al tau, ha?da di ci bre? ca io ti-l returnez. Io nu-s ca altili,numa'-l uzez o data si fizic.La pisihic nu umblu,zau. Da' sa-l trimiti bre mancat ca la mini nu-i popota ofitereasca,clar?

Restul vad ca va dati lovite.Ba ca are gripa, ba ca-i in deplasare, maaaii. Di soacre n-am nevoie , ca am in dotare... Va propun sa vi li pastrati sanatoase !

Deci, care se mai ofera?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gata si listutza! Moama ce de sarbatoriti avem in februarie!!!! O sa avem viata grea, fratilor!
La multi ani fericiti si multa sanatate tuturor!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Auzi, Coana Mare, da' nu ai cam multe pretentii? Auzi tu: ala nu ca umbla lelea cu Antipa, ala nu ca-i soacra , ala nu ca vrea direct, dezbracatu' e in plus ......
Ia mai bine maninca ceva, poate iti revii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Gabriela,
cat despre intrebarea ta, stiu raspunsul corect
mi se pare f low sa incerci sa intri in relatie cu cineva care e deja implicat intr-o relatie si mai ales sa te incapatanezi si sa nu intelegi ca pur si simplu nu e pentru tine..(nu vorbesc de tine, u know, ci in general.........)

cine are urechi sa auda

Buey Noie, io am zis ca vreau sa ma bag intr-o relatie ca mi-a zis mie azi cineva ca-i la moda. Si daca ea a putut io di ci nu? Ci, ca doar nu-l iau pi viata.
si io nu inteleg di ci nu ma lasi.la cei ...8 ani ai mei..ci ,sunt tanara, frumoasa, desteapta..eh,maritata da' nu se pune... nu?
ia ti rog sa-mi dai nr di cont, pin-ul ,nr di telefon (al celui pi numili cui ejti,nu al tau)ca io am ganduri mari.Ia hai, repejor ca n-am timp ! Clar?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

Auzi, Coana Mare, da' nu ai cam multe pretentii? Auzi tu: ala nu ca umbla lelea cu Antipa, ala nu ca-i soacra , ala nu ca vrea direct, dezbracatu' e in plus ......
Ia mai bine maninca ceva, poate iti revii

acu' face Adi ceva de papica, sper sa mananc.
Si io ti rog Coana Closca sa nu ti legi di pretentiile mele.La anii mei macar di astea sa mai am, ci,n-am voie?
Va anunt ca tata a mancat un castronel de ciorba (zeama colorata si acra)si o prajiturica "magura".io cred ca e inainte.Adi zicea ca arata mult mai bine, dar perfuziile nu i se mai termina. Of,poate nu ma lasa Dumnezeu.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Bey,femei serioase sunteti voi ...mai aveti putin si-o puneti de-o chilotica

Chilotica: se intalnesc mai multe cupluri intr-o casa/vila ...fetele isi dau chilotii jos si-i pun intr-o cutie,iar baietii extrag din cutie chilotul castigator(la sex) ...fiecare fata se duce cu posesorul chilotului ei

Asta mi-a povestit-o o pitzipoanca de 20ani de la munca,care schiba partenerii ca pe ciorapi

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput