Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

devoska, urit, dom'le, nu-mi place deloc rasa asta...
dar stai tu linistita ca barbatul stie ce are acasa si n-o sa aleaga veci cioara (sa ma scuze zburatoarele) de sub gard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Mai Dev, fa-i zile amare pitipoancei. Io nu inteleg de ce tre sa suferi tu ptr ea. Daram-o! maltrateaz-o pisihic pana -i crapa matza !
Auzi,da' Guantanamo nu-i cumva mai sigura?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe
dar stai tu linistita ca barbatul stie ce are acasa si n-o sa aleaga veci cioara (sa ma scuze zburatoarele) de sub gard

Eu ma duc sa ma dantuiesc! Muzica, dans si alcool - da, eu aia de zicea ca nu bea . The best of the best pentru sambata seara!

Mergi la inceput

si acum o dedicatie pentru tinerii petrecareti care acum probabil isi fac de cap (unul altuia)
le doresc felicidad, amor, dinero, di tati fara numar, fara numar

Oana, ia d-acia:

Mergi la inceput

Citat:

devoska, urit, dom'le, nu-mi place deloc rasa asta...

tu cumva ti iei di vecinii mei????????? bueeeeeeeeey, io ti-o trimit pe a' batrana si-ai sa zici c-o venit Apocalipsa !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:

Eu ma duc sa ma dantuiesc! Muzica, dans si alcool - da, eu aia de zicea ca nu bea . The best of the best pentru sambata seara!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

io cand ti-am zis ca esti distrabalata ,nu m-ai crezut. N-ai crezut baba si pace! da' coana mare jtie ce spune.
Si ti rog frumos sa inapoiezi repejor budigai di sarbatoare a lu' organu', ca jeneralu' poate sta la Antipa si cu tanga. Chiar poate parea viu

Gabriela

Mergi la inceput

ma refer la rasa care se baga unde sunt deja doi, comprendes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Bre, lasa-i budigaii in pace, ca atat mai are si el de valoare, nu-i lua si p-astia, ca-s cu cristale si diamantzi pe ei!!

QUESTION: de ce-mi zice pe contul de google ca "sorry, your account has been disabled"?

Mergi la inceput

Citat:

adica doi.. doi caiete, doi penare,doi organe ?ptiu,DOI ! aaaaaaaaaaaaa, DOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
buey, tu chiar nu mirosi a praf di pusca? Chiar NU?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

mai curand hiene ...astea nu vaneaza ,merg pe pomana

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput