Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)
Raspunsuri - Pagina 4
Eseea spune:
Alina, uite aici :
http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol
Mami de fetita si de baietel 32+
IoanaN spune:
pentru o buna respiratie a bebelusului, temperatura in camera in care doarme nu trebuie sa depasasca 70F (adica in jur de 18-20 grade. O temperatura mai mare, caldura in exces, nu face altceva decat sa le usuce mucoasa cailor aeriene si sa le obtureze circulatia aerului respirat...mucoasa cailor aeriene superioare trebuie pastrata umeda...plus ca incidenta SIDS e asociata cu caldura in exces la care sunte expusi nou-nascutii. Temperatura optima unui adult e optima si unui nou-nascut. Nu trebuie sa incalzim in exces casele...
Umidificatorul trebuie utilizat numai pe cool mist..aburul cald nu ajuta un copil cu o respiratie normala, fara alte afectiuni. Warm mist e in general folosit in procedee terapeutice la anumite afectiuni...
...animalele...pisicile, cainii...langa un copil nu pot aduce decat beneficii...
restrictile normale la inceput sunt de ajuns...animalul are limite vis-a-vis de accesul in camera cel putin pentru o perioada...dar prezenta lui in randul familiei, ajuta la dezvolatarea psihica si motorie a noului nascut...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius
Alina1976 spune:
Eseea . Acum ma duc sa comand.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspoliss spune:
Cris, sunt neobisnuit de bine. Nici nu stiu ce sa mai cred, contractii nu am, am o gramada de energie si merg zilnic la plimbari de peste o ora de alearga barbatu-mio dupa mine..si imediat intru in saptamana 42. Din dop mai scap cate putin, dar in rest nimic..stau si astept. Nici cu mancare iute de tot nu am nimic.
Crisss 40+
Daiopri spune:
De ce mi-era frica nu am scapat. Motanul are stomach flu. Numai strang de dimineata:((
Asta e. Trecem si peste asta. Nici un alt simptom. Am pierdut doar nitel dop si imi venea sa rad cand imi aminteam cat timp a zis Lisa ca apierdut ea dop. Probabil mai am si eu de asteptat:)
Oana, Crisspol hai succes mult.
Miere, numai de abuz nu mai imi arde. Indata ma apuc de strans picioarele inapoi si imi pare rau ca l-am last si pe dr sa umble pe acolo:)) Nu vezi ce vremuri tulburi?:))
Pupici grasunelului
hai aveti grija de voi
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
bebelusi spune:
Alina este superba printesa ta , si asa de frumos imbracata. Stai linistita cu retetele, numai sa le pui candva. Tortul e facut de tine? Arata superbine.
Eu azi sa stiti ca am lipsit pentru ca nu mi-a mers netul toata ziua , asa tare m-a enervat....a venit pe la 5-6 cand a trebuit sa ma duc pana in oras. Acum ma pun in pat ca sunt asa obosita. Va pup
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Tutu85 spune:
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bun venit puilor lor!
Voiam sa va spun ca am inceput sa pierd bucatele de dop de ieri. Noaptea trecuta am avut cateva contractii destul de puternice cu dureri mari in partea de jos a abdomenului. Astazi nu prea am avut contractii, dar am niste intepaturi puternice tot in partea de jos a abdomenului. In mod normal sunt asteptata marti la spital ca sa nasc, dar s-ar putea ca bebe sa nu ma lase pana atunci. Sper totusi sa ajung pana luni deoarece atunci vine medicul meu la spital.
Intrebare pentru mamicile care au avut arsuri: La cat timp dupa nastere au disparut?Asta ar fi cea mai mare problema a mea. Deja nu mai pot, simt ca am rani in gat si in stomac. Orice mananc ma arde cumplit! Plus ca de trei saptamani tot vomit si arsurile tot nu dispar.
Au mai ramas 2 saptamani pana la marea intalnire!
miereamara spune:
Ioana, f bune informatiile...si noi la fel, nu depasim 70-75F in casa, am observat ca la peste 75 copilul transpira, devine agitat...aaa...si fara caciulita sau imbracat f gros...un body+salopeta, iar noaptea bagat in sac de dormit subtirel.
Tutu, mie mi-au disparut arsurile imediat dupa nastere...si eu eram f rau, vomitam numai suc gastric noaptea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Anuc spune:
Buna fetele!
Am intrat doar sa va anunt ca pe 28.01, la ora 2 noaptea a venit pe lume Filip Andrei, la fix 38 saptamani. A avut 3100gr, 50 cm si Apgar 10. azi ne-am externat. Am nascut foarte repede, natural, fara epi, azi am facut deja treaba prin casa . Maine incerc sa va trimit poze, insa nu stiu cand ptr ca imi vine acasa si Ioana. De abia astept sa citesc cine a mai nascut intre timp si ce-ati mai facut cat eram eu ocupata cu nascutul.. Ma duc sa ma culc ptr ca sunt franta.
A! Filip e blondut . Nu-mi venea sa cred cand l-am vazut. In rest seamana cu Ioana cand era micuta. Bine ca l-a recunoscut barbati-miu ptr ca noi suntem toti bruneti. Cica si el a fost mai blond pana la 3 ani. Acum are parul negru, deci probabil ca si Filip se va schimba.
Va pup!si bafta la nascut!
Bebelusi, vad ca te tii tare. Inca n-am apucat sa fac crema de zahar ars...si mi-a ramas gandul la ea
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)
bebelusi spune:
Anuc ce surpriza ne-ai facut!!!M-ai parasit si pe mine si pe Carmen, ne-ai lasat singurele. Sa iti traiasca ingerasul. Cum ai zis tu de fiu-to blond asa am iesit eu cu ochii albastri desi parintii mei nu au nici unul ochii albastri
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"