Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan are 17 zile si inca nu i-a cazut buricul...care e termenul maxim?

Bebelusi a fost f bine in oras, am mers doar la restaurant, nu am mai mers in club ca tb sa vin sa alaptez copilul. Oricum m-am mai aerisit si eu...n-as vrea sa ajung genul ala de femei care umbla doar in camasa de noapte, patata de lapte si mirosind a acru. Nu vreau sa uit ca pe langa mama mai sunt si femeie..face bine la psihic:))

Luc se descurca f bine, schimba copilul, ii da sa pape, ii canta, il leagana, uneori are mai multa rabdare ca mine, mai ales ca el sta doar seara cu Aidan. In principiu seara sta el cu bebe timp in care eu ies un pic din casa ca sa ma recreez sau sa fac diverse chestii de care nu am avut timp in cursul zilei, iar in weekend impartim sarcinile frateste:))Sincer nu ma simt foarte obosita, prima saptamana acasa a fost mai grea, dar acum pot sa spun ca ma odihnesc destul de mult, nu mai simt nevoia sa dorm si ziua.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu sa va spun ca aseara pe la 8 am inceput sa am contractii regulate, care s-au marit ca intensitate, astel incat la ora 3 dimineata nu am mai rezistat si am mers la spital.S-a confirmat ca sunt in travaliu, contractiile din 4 in 4 minute,m-au monitorizat si pe mine si pe bebe, dar dilatatia doar de 1 cm. Au sunat doctorul care mi-a recomandat sa fac o injectie cu morfina, sa mai aline putin durerile,cica, si sa merg acasa sa ma mai odihnesc putin.Ok , ma gandeam ca o sa fie mai suportabile durerile si numa bine dorm si eu putin.Morfina aia m-a drogat pe mine,dar durerile tot la intensitatea aia sunt, asa ca sunt paralizata de durere. Abia acuma mi-am revenit putin de la morfina, ma pregatesc incet incet sa o iau spre spital. Deja sunt 14 ore de cand au inceput contractiile, sper sa ma fii dilatat mai mult, ca sincer, durerile sunt groaznice .Doamne ajuta sa nasc azi!

Liliana40+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

3. stiu ca nu e ideala alimentatia mixta si jur ca nu ma deranjeaza sa stau cu el la san cate 2 ore la un alaptat dar ma doare de mor... lapte pare a fi in san, nu pricep de ce nu se satura... am vazut si revazut filmuletele de pe net cu mufatul la san, cred ca il mufez bine.. nu imi dau seama ce fac gresit si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu pot alapta exclusiv.. daca mai alapteaza cineva mixt, cate mese ii dati pe zi in total? cate formula si cate san?

Porumbita, incearca sa nu ai mese separate de san si formula. Cel mai bine e sa incepi fiecare masa cu san si doar daca nu se satura sa ii dai formula. In felul acesta vei putea sa scapi de formula in timp.
Pentru ragade, da-ti cu Garmastan sau Bepanten sau chiar cu lapticul tau, si lasa sanii cat mai mult la aer sa se usuce. La inceput asa se intampla, sanii dor si fac rani. Mie mi-au trecut in 2 saptamani, dar am pus bb de fiecare data la sani. E dureros, dar trece.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere vorbesti foarte frumos de organizarea timpului, asa cred ca va fi si la mine dupa cum il stiu pe sotul meu, cred ca ajuta foarte foarte mult. De buric eu zic sa intrebi la medic, asa ar fi cel mai bine.

Lily Nastere cat mai usoara. Sa dea DOAMNE DOAMNE sa aduci pe lume un bebe sanatos si papacios. Asteptam amanunte.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bee daca sangereaza e ok si poti curata cu spirt.
Iry pai cred ca si eu ca au rabdare mai multa ca noi, ca isi petrec putin timp cu ei.Eu inca il stimulez pe al meu sa-i dea papa mai des, sa o schimbe mai des, sa invete sa aibe grija de ea in caz ca au as pleaca pe afara cu ceva treaba.Acuma e bine ca e mama, din martie vom fi solo asa ca am de lucru.Ma bucur ca te-ai distrat aseara.
Lisa e blonduta Ana sau asa se vede in poze???
In legatura cu intrebarea ta la fel pateam si eu, aveam si dureri mai ales in prima saptamana.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Fil_lily nastere usoara, tinem pumnii ca totul sa fie bine.Frumos nume ai ales pentru bebe, imi place .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

cate nasteri cati bebei, am cam lipsit in ultima vreme..dar bebe mi-a ocupat tot timpul
Felicitari proaspetelor mamici

1 zi pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Porumbitaaaaa,

FELICITARI si numai bine pentru micutul Varsator , sa aiba noroc, sa fie sanatos si papacios!!

Nastere usoara si bebei sanatosi tuturor fetelor care au intrat pe ultima suta de metri!! Bafta maxima!

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fil_lily sa dea Domnul sa treaca repede si usor.
cris30,e blonduta tare

irina,asa face si al meu,o schimba,ii vorbeste,o alinta si o scuipa de mama focului sa nu o deoache,eu ma distrez de el ca se uita cu atata la ea

mi-a venit lapticul...mai am un pic si o ajung pe Pamela Anderson pacat ca nu o sa ma tina, folosesc un sfarc artificial,dar se pare ca se satura cu laptele mea.

eu nu am iesit inca din casa.maine ies sa imi scot pompa electricanoroc cu mama

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

noi tocmai
ne-am intors de la party
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3244056433/

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput