Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Maya25 spune:
Novus, eu stiu ca e obligatorie sonda la cezariana. Dupa operatie, daca faci anestezie generala cum am avut eu, cand te trezesti te simti ca si cand te-ar fi taiat trenul in doua, fara sa exagerez. Eu asa m-am simtit. Nu ai cum sa mergi la toaleta, nici macar pe plosca nu te poti ridica. Si a doua zi esti cam leguma dar a doua zi iti scoate sonda si trebuie sa te scoli desi ai dureri infioratoare.
Nu-ti fie frica de sonda, eu am avut noroc de o asistenta buna, abia am realizat cand mi-a pus-o. A fost floare la ureche. Totul depinde de indemanarea asistentei.
Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Novus, sa-ti traiasca micuta sanatoasa ...ca i-a mers bine in burtica la mami si sa monitorizezi cordonul buclucas....nu mai ai mult...pe 16 februarieiti spune cand vine pe lume..ce frumos. fbruma |
Florinela sincer ma streseaza faptul ca in perioada 20-22.02.08 medicul meu e la un congres FIV sper sa stea linistita si bebelina ca apoi ne cunoastem noi !!!
si ma mai streseaza problema sondei si... imi fac tot felul de scenarii dar ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa se intample ce trebuie ca sa fie bine !
34+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
citat din mesajul lui Maya25 Novus, eu stiu ca e obligatorie sonda la cezariana. Dupa operatie, daca faci anestezie generala cum am avut eu, cand te trezesti te simti ca si cand te-ar fi taiat trenul in doua, fara sa exagerez. Eu asa m-am simtit. Nu ai cum sa mergi la toaleta, nici macar pe plosca nu te poti ridica. Si a doua zi esti cam leguma dar a doua zi iti scoate sonda si trebuie sa te scoli desi ai dureri infioratoare. Nu-ti fie frica de sonda, eu am avut noroc de o asistenta buna, abia am realizat cand mi-a pus-o. A fost floare la ureche. Totul depinde de indemanarea asistentei. Maya 33+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Maya am inteles , sper sa fie asa si sa nu simt, ca de ridicat ma mobilizez eu !!!
34+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
shasa spune:
Sper din suflet ca Monica ma va ierta ca nu ii respect dorinta de a nu posta aici despre ce i s-a intamplat, dar eu consider ca asa cum am fost alaturi de ea cand a nascut putem fi alaturi de ea si acum si tot pe acest topic.
Nu pot decat sa sper din suflet ca Dumnezeu sa le dea putere parintilor indurerati sa treaca peste acest moment de...netrecut si sa razbeasca de dragul copilasilor care au atata nevoie de ei. Nu ne putem tocmi cu Dumnezeu El singur stie de ce face ceea ce face, putem doar sa ne rugam Lui sa ne ajute sa ii acceptam mai usor hotararile.
Dumnezeule, fi alaturi de sufletele lor indurerate. Daca eu de la distanta am simtit un vid in capul pieptului cand am aflat si nu am mai putut respira, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul lor.
Suntem alturi de voi si exact cum a spus deja una dintre mamici...erau putin si printesele noastre.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+
Monnvas spune:
Shasa sunt de acord cu tine. Si Monica a fost alaturi de noi si la bine si la rau, nu o lasam noi taman acum. Daca ea a trait emotiile noastre, si noi putem trai o infima parte din emotia ei.
Maya eu am intrebat+o si mi-a zis ca e in Arad. Era foarte multumita de doctori. Dar cand Doamne-Doamne are alte ganduri, poti sa fii si in spital cu aparatura de la NASA. Eu zic s-o lasam pe ea sa ne povesteasca, atunci cand va putea, pana atunci are nevoie de forta pentru Luana.
Intrebare (sterg daca e cazul): am facut rau punand ingerasul pe prima pagina?
Monica Elefantica 35+ CRI
CASA LU' BEBE
florinela79 spune:
Novus...ce mai conteaza o branula, o sonda....nu credca doare sonda.
Iar la tine medicul daca tot face cezariana,..o poate programa inainte de pplecare, si doar pentru cordon ombilical in jurul gatului...cred ca sigur face rahianestezie...si nu stiu daca la asta pune sonda??
fbruma
florinela79 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Shasa sunt de acord cu tine. Si Monica a fost alaturi de noi si la bine si la rau, nu o lasam noi taman acum. Daca ea a trait emotiile noastre, si noi putem trai o infima parte din emotia ei. Maya eu am intrebat+o si mi-a zis ca e in Arad. Era foarte multumita de doctori. Dar cand Doamne-Doamne are alte ganduri, poti sa fii si in spital cu aparatura de la NASA. Eu zic s-o lasam pe ea sa ne povesteasca, atunci cand va putea, pana atunci are nevoie de forta pentru Luana. Intrebare (sterg daca e cazul): am facut rau punand ingerasul pe prima pagina? Monica Elefantica 35+ CRI CASA LU' BEBE |
eu cred ca e bine.
fbruma
shasa spune:
Ah! Monnvas, nu stiu ce sa spun! Mi se pare corect sa fim alaturi de ea dar chiar nu stiu ce sa iti raspund la ultima intrebare Eu cred ca este bine ca ai trecut asta acolo...dar stiu si eu...sa nu rasucim si mai mult cutitul in rana. Poate gandurile noastre indreptate spre ei ar fi suficiente. Chiar nu stiu cum este mai bine. Las' sa vedem ce mai au si alte fete de zis si hotaram impreuna. Poate ar trebui sa o pastram putin mai intima mai in cadrul nostru si sa nu o lasam pe prima pagina. Poate lor nu le-ar placea....
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+