Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Gaza22 spune:
Ayla sa-ti dea Doamne Doamne multa putere si sa te ajute sa-ti linistesti sufletul astfel incat sa-i oferi Luanei toata dragostea ta si sa reusesti sa fi tare pentru ea.
Suntem alaturi de tine
28+ cu
Eseea spune:
au, acum am vazut!! cuvintele sunt de prisos...asta e cosmarul oricarei mame...Ayla, suntem alaturi de tine
Mami de fetita si de baietel 32+
carmenada spune:
Fetelor am pentru toate un mesaj de la AYLA-Monica: ne roaga mult sa nu mai discutam la odisee despre ce i s-a intamplat ei, pentru ca, ea considera ca aici trebuie sa apara numai vesti bune.
Va rog mult de tot, haideti sa-i respectam dorinta pentru ca asa ii aratam ca suntem langa ea.
Va propun ca orice mesaj pe tema respectiva sa il postati la subiectul deschis special: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132693
Carmen 29+
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui poohy
Nu vreau sa ma bag in discutia cu epidurala, eu am avut intre dilatatie 4 si 8 si simteam totusi, dar nu ma mai durea chiar asa de tare. Pentru mine dupa 12 ore de dureri a venit f bine. Insa se poate si fara, fiecare cum se simte mai bine M-am lungit, vreau doar sa zic ca prin Romania nu esti intotdeauna conectat la aparate, si nu sta intotdeauna cineva langa tine... Probabil trebuie "aranjat" di'nainte sa stea moasa langa tine si sa te bage in seama, la mine cu doar 50 ron nu a mers (acum 2 ani). Nici nu mi-am dat seama pe moment ca e o problema, dar are dreptate Timi - e foarte important sa stea cineva langa voi, sau macar sa va controleze des (nu numai dilatatia, si contractiile etc). Sincer nu cred ca tine numai de banii dati, ci si de spital, doctor, etc... Cel putin dupa prima nastere asta a fost impresia mea - tb sa te zbati si sa dai din coate sa fi bagat in seama, e f important. Eu m-am dus foarte naiva la spital :D Anca 29+ & Manu 02.06.2007 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Si eu m-am dus foarte naiva la spital si ma gandeam ca poate nasc iute si nici nu mai fac epidurala da n-a fost sa fie. De apt eu toata sarcina m-am gandit ca sunt sanse sa nasc repede si daca nu ...epidurala sa traiasca.
Shasa si la mine prima minune a preferat sa mai zaboveasca in burtica, am nascut la 41 s+1z. Sper ca de data asta sa am un bebe mai punctual
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex2alex Tot bantui pe aici si am uitat sa va dau si datele mele si sa va rog sa ma puneti in listuta de la inceput. Deci DN: 29.02.1980 U.M.: 06.07.2008 DPN: 10.04.2009 Cu multumirile de rigoare. Doamne ajuta sa fie bine bebelinele si mamica Monica ! Ma intind: m-ati linistit acu ca stiu ca mai sunt si alte fete care au pb cu apa (nu beau destula) si cu umflatul picioarelor si mainilor. V-am pupat, nu stiu dc o sa mai intru in weekend, poate ne caram si noi sa vedem ceva dealuri (tm e plata) si sa ne descretim fruntile (vedem cum ii vremea). Azi am schimbat si noi prefixul :D Alex... ... 30+ |
Megeti la Ana Lugojana la niste caltite bune-buuuune? Oare se mai fac asa de bune, da oare mai e Ana Lugojana?!?!?
Weekend placut!
Timi07 spune:
Nu se poate......eu acum am ajuns cu cititul la nenorocirea ce-o are de indurat Ayla.
Multa putere le doresc parintilor...
novus spune:
Cuvintele sunt de prisos !!
34+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
Sa va dau si eu vestile despre bebelina mea : 2800 gr deci se vede ca-i place ce mananc (din cele 20 s-a prins si pe ea ceva ) are cordonul pe dupa gat, lichidul amniotic e cam putin si atunci cred ca trebuie sa renunt la naturala si sa merg pe cezariana !!!
O sa mergem din nou pe 16 febr la control si stabilim atunci strategia de lucru, sper sa stea linistita bebelina !!!
Apropos de cezariana, oare e obligatorie sonda ??? ca sincer mi-e groaza de ea !!!
Va pup si sa aveti grija de voi !!!
34+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Maya25 spune:
Fara a mai rascoli durerea, am respectat dorinta Aylei si am scris la subiectul indicat, insa in speranta ca aici scrieti mai multe care ati tinut legatura cu ea, vreau sa va intreb daca stie cineva cu certitudine unde a nascut Ayla? In ce oras?
Va multumesc.
Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
florinela79 spune:
Novus, sa-ti traiasca micuta sanatoasa ...ca i-a mers bine in burtica la mami si sa monitorizezi cordonul buclucas....nu mai ai mult...pe 16 februarieiti spune cand vine pe lume..ce frumos.
fbruma