Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Monica, bine ai revenit acasa!
Putere si multa credinta sa vina peste tine. Esti demna de tot respectul din lume. Ne bucuram ca printre picaturi inca mai esti cu noi. Poate face bine sa discuti subiecte de orice fel , sa te antrenezi in discutii pe teme diferite aici pe forum, noi primim ci placere orice sfat.
Sanatate micutei si sa creasca mare sa iti aduca multe bucurii.
Incerc sa adresez o intrebare cu jumatate de suflet pt a nu starni reactii negative.....Ai reusit sa le faci botezul,, sau botezul de urgenta? Raspunsul este facultativ.
pt Monica
33+
florinela79 spune:
Ilinca....esti frumoasa, frumoasa...mie imi placi in toate...imi place prima ca te vezi cu totul si esti foarte frumos imbracata...se vad si cismulitele
fbruma
pisigri spune:
Si mie imi plac prima si ultima poza . Dar acum, ca ne-ai stirnit, iti dai seama ca va trebui sa ne spui si ce ai ales pina la urma.
Nu mai stiu cine ne tragea de urechi pe noi, cele care nu ne-am pus poze...am citit si nu ma fac ca ploua, sa stiti, dar am de sapat...poze cu sarcina am putiiiine. Si trebuie descarcate. Dar promit sa remediez situatia.
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
cris_tinaus spune:
Ilinca, si mie imi place ultima cel mai mult, prima e a doua pe lista
Si m-am indragostit de Manole...
Cristina 33+ si Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Leeloo21 spune:
nici eu nu ma fac ca ploua la cerea de poze..dar..nu imi gasesc timp sa imi fac cont..am incercat la un moment dat..ce-i drept..si nu mi-a iesit..
as avea si eu nevoie de niste detalii legate de mailul comun..parola si tot ce trebuie..va rog daca se poate!
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
Ayla21 spune:
Cristina, doctorul ne-a recomandat sa le botezam in regimul ala in spital. Adica nu ca un botez normal, dar sa fie crestinizate.
Aris, in mod normal trebuie sa ajunga la 2,5 kg, dar ideea e sa isi regleze singura temperatura corpului si sa suga singura.
Luana a scazut in greutate, azi dimineata avea 1,210kg si 37 cm. E normal la inceput sa scada putin, toti copiii pierd putin in greutate la inceput.
Leeloo, pe Luana ti-am aratat-o, sper ca nu arata asa rau ca nu ai spus nimic.
Apreciez ca ma considerati curajoasa, de fapt nu cred ca sunt. Sunt aici pe net pt ca vreau sa ma rup de realitate. Sotul meu spune ca sunt in faza de negare. As face orice imi poate distrage atentia de la realitate. Ma bucur atat de mult ca sunt cu baietelul nostru acasa. Am acceptat sa plec din spital pt ca era ingrozitor sa raman acolo, in situatia in care oricum cu Luana nu eram. Nu ma considerati mama denaturata ca nu sunt cat mai apoape de ea. In aceste momente imi vine sa fug in lume, unde vad cu ochii. Dar stiu ca nici durerea si nici iubirea nu o pot lasa aici, ci ma va urma.
_
Monica, mami de inger
Ilinca_M. spune:
Monica, noi ne bucuram ca esti aici cu noi. Indiferent ca nastem sau am nascut...in decembrie (ca zori) sau in mai (poate vor fi si mai leneshi bebei) noi tot sub genericul asta ramanem, "mamici de ghiocei" si asa vom continua si la clubul scutecelor, nu?
Tufete, va multumesc de pareri in legatura cu pozele...eu ezit intre doua dar mai astept pareri. Dar daca v-ati indragostit de Manole al meu, iaca, am mai adaugat poze cu el la album
28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
alex2alex spune:
Ilinca, mie imi plac prima si ultima poza, dar tu esti aia care decide.
Dc nu-ti place niciuna dintre ele, alege ceva ce ai deja in dotare, nimeni nu zice ca musai una din pozele alea trebuie aleasa.
Sau, du-te de mai fa 1 tura de poze dc crezi ca ar fi mai bine.
'Diriga' are drepturi speciale
Alex... ... 30+
Ilinca_M. spune:
Alex, asa m-am gandit si io, sa pun o poza de-aia unde eram sexoasa si bateam cluburile, in blugi stramti si maieuturi! Apoi m-am gandit ca poate trebuie sa respectam adevarul istoric!:))
Eu la aia la poze nu ma mai duc, ma enerveaza cum te aranjeaza ca pe o mamaliga, o mana aici, una acolo...privirea-n punctul asta...nu-s io genul sa suporte de-astea. In cel mai rau caz il pun pe sotzu' sa le modifice artistic pe astea, sau sa le faca alb-negru...sa vedem.
28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M