Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ayla

Fetelor am vrut sa prajesc ceva si m-a sarit putin ulei incins pe burtica. A trecut prin tricou. S-a facut rosu si cred ca se face basica, e de marimea unei ciupituri de tantar. Ce credeti, ajunge la placenta/bebeii? Cat de gros e stratul pana la placenta?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

iuca, stai linistita- e drum lung pana la bebe, nici o sansa sa ajunga la el.

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pune repede ulei de masline!! De puneai chiar atunci era super!

28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

A, asta cu uleiul de masline n-am zis-o pt. bebei, nu sufera ei de la atata, ci pt. confortul tau personal. Ulei de masline pus repede pe arsura face minuni.

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dragele mele dragi. Eu aicea cu voi sunt, pt ca aici am fost printre primele la odisee. Si fluturasii mei aici sunt in listuta. Dar as prefera sa va povestesc aici despre mine, despre nastere, despre refacere, despre Luana. In curand vor mai aparea ghiocei, si o sa trecem de la burtici si intrebari/raspunsuri despre sarcina, la probleme legate de bebelusii nostrii.
Toata lumea spune sa vorbesc, pt ca asa poate trece, dar eu simt ca daca vorbesc incarc sufletului celuilalt cu povara mea. Mi-e greu sa vorbesc, mi-e greu si sa scriu anumite cuvinte, si nu pot sa le pronunt. Am sa scriu la subiectul de la "Sufletul credintei". Pt ca omul e complex. Nu inseamna ca ma "mut" acolo, ci ca acea parte din mine e acolo.
Intelegi?

_
Monica, mami de inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - bine ai revenit acasa ma bucur sa aud ca Luana primeste cea mai buna masa din lume, ai sa vezi ce repede recupereaza. chiar la ce greutate o externeaza? 2kg sau 2,5?
iti doresc sa gasesti in tine putearea de care ai nevoie in aceste momente, Luana are nevoie de tine si de dragostea ta. daca simti nevoia sa iti plangi durerea suntem aici langa tine, daca simti nevoia sa iti strigi bucuria de proaspata mamica suntem tot aici
te cred ca ai sufletul rupt in doua, e si normal, ai trecut si treci in continuare si prin iad si prin rai in acelash timp. daca simti nevoia sa te concentrezi asupra minuni tale,Luana, te intelegem si iti respectam dorinta. nu te condamna nimeni, nu te judeca nimeni, suntem aici sa ne sustinem una pe alta pe cat se poate.
de abia astep sa vad poze cu fluturashul tausunt convinsa ca este efectiv perfecta

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

monica ma bucur sincer ca ai avut puterea sa scrii in odisee..sa iti descarci macar un pic sufletul!
esti o persoana, o mamica, o femeie foarte putermica! simt asta si o voi repeta de cate ori va fi nevoie!
e bine pt tine ca esti acasa cu baietelul si sotul..si in curand cu Luana

te iubesc si vom fi cu tine cat vei avea nevoie!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Salutare fetelor,
Monica, ma bucur ca ai hotarat sa impartasesti o parte din ceea ce simti acum si cu noi.Sunt convinsa si ca nu o sa poti vreodata sa spui tot ce ai avut pe suflet in momentele acelea grele...oricum recunosc ca eu in locul tau nu stiu daca a fi putut fii asa puternica.
si pentru Luana, sa pape bine si sa creasca maaare.

In alta ordine de idei fetelor, azi dupa control raportez mazarica de aprox 2 kg, cu capul in jos, si dupa spusele dr. "perfecta". Sper sa o tina tot asa mititca mea...s-a ingrasat 400 gr. in 3 sapt...nici nu-mi vine sa cred... ah...si am intrat in sapt 34...

Mersi si fetelor care m-au mai lamurit in legatura cu port-bebe-ul si landoul..pana la urma nu cred ca o sa mai iau pentru ca vine vremea buna, am scoica..sa speram ca va fi totul bine...oricum nu mi-a dat nici un motiv sa cred a vine bebelu` mai repede de martie

Orice ar fi trebuie sa fim toate optimiste si sa ne incredem in Dumnezeu, stie El cum e mai bine.
PS: Ayla, stiu ca pt bebii asa miculuti se face un inceput de botez si in spital (se citesc ceva rugaciuni), nu te-ai gandit sa aduci un preot pt Luana? Am auzit de multi bebei care au evoluat ff bine dupa asa ceva...scuze daca am atins vreun punct sensibil sau am spus ceva nepotrivit...
tuturor

Cristina 32+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Tufete, ce dilema am si io: mi-am facut poze de album, v-am zis ca am clasa a XII a (bine, tocmai i-am parasit, ca intru in prenatal, da'tot io-s diriga!!) si trebuie sa aleg una pentru "frontispiciu". Bine-nteles ca-n toate-s grasa, balena, buhaita, cu falci de bull-dog, cu o privire tampa...le-am postat in album poate sunteti voi mai obiective si ma indrumati pe care sa o aleg! Eventual lasati un comment la cea care vi se pare MAI PUTIN NEREUSITA

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ilinca nu pot lasa comment acolo pt ca nu am cont..si nu-mi fac acum k nu am timp..dar iti zic aici..mie cea mai reusita poza mi se pare ultima din album..cea in picioare si cu mana in sold..se vede un pic si burtica, iar daca cineva o sa intrebe mai incolo de 'diriga' (poza din album) elevii tai o sa le zica de tine cum erai graviduta..parerea mea..desi toate sunt frumoase
dar cutulica al tau (Manole) este superb! sa va traiasca..un scump

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

Mergi la inceput