Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Anca81 eu am schimbat Aptamil imunofortis cu Humana SL dintr-o data, la 1 luna a asteia mici, ptr ca facuse o iritatie naspa de la laptic... A avut aceleasi efecte ca la Iepurilla, dar ulterior s-a reglat...
Acum schimbam iar Humana SL (soia) cu Humana 1, dar dupa principiul "masura contra masura" - inlocuim o masura de lapte Humana SL cu Humana 1 incepand de lunea si tinem asa o saptamana. Acum sunt deja la 3 masuri Humana 1 si 2 masuri Humana SL. Mai avem putin...
Unii pediatrii recomanda sa schimbi mult mai repede, dar noi am preferat asa ca sa nu apara alte reactii mai ales ca asta mica fusese suspectata de intoleranta la lactoza.

Claudinna cate supradyn iau pe zi? o capsula?

Moni... unul din gemenii Luminitei e al Sorinei, deci daca faci fetita, si din suflet iti doresc sa fie bine, il ai pe celalalt
Asta daca nu se supara Lumi ca facem imparteala cu gemenii ei

Ratonelu nu te cunoastem, dar suntem toate cu sufletul alaturi de tine, dorindu-ti putere tie si sanatate multa celui mic
Ne gasesti mereu aici daca ai nevoie de noi, macar pentru suport psihic daca nu altceva. Te cu mult drag, si cred ca vb in numele tuturor!

Anamona noi la 13.00 am avut biserica si la 14.30 rstaurantul. A durat pana la 21.00 cu 2 feluri de mancare si tort. Am tinut-o pe asta mica doar o ora jumate apoi am dus-o acasa unde a stat bunica mea cu ea, ptr ca se fuma...

Aseara am avut show de tipete vreo ora; deja ma intrebam cu ce gresesc si daca nu sunt mama buna???!!!

Azi am fost la masaj. Excelent. As fi stat toata ziua...

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

in cat timp s-a reglat?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aaaaaaaaaaaa, Laura, acum am vazut poza! cum incearca ea mititca sa fuga! ce dulce e!

Moni, multumesc, deja au rosit in somn mititeii, ca toata lumea i-a laudat azi! of, de abia astept sa vii sa ne spui si tu cum e cu scutecele, cu diversificarea, cu progresele lui bebe... nu mai conteaza daca e fata sau baiat... . ei, dar ce, mai avem doar vreo 32-33 de sapt de asteptat, atata!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Giulianna mai da ce bine mananca puiul tau,felicitari

musetteSi noi folosim Pampers cu elastic si ne place la nebunie

luminita asa stiam si eu ca atunci cand ai gemeni fiecare cu personalitatea lui,unul e mai cuminte ca celalalt.Vad ca si la voi se vede deja care e cel cuminte si care e cel mai cu personalitate hunii.

Ramo eu le spal cu detergent de vase si atat.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ramo, si eu tot cu detergent de vase spal si atat. La cate jucarii avem, as innebuni sa le sterilizez pe fiecare....

giulianna, si noi vrem sa papam ca voi... cand ne-om hotari sa incepem

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Back si eu. Iar Dimitri de cateva zile se rostogoleste de pe spate pe burta si inapoi pe spate asa ca a descoperit o noua metoda de deplasare si si-a castigat locul pe paturica de jos nu mai are voie pe paturi sau canapele.
Eu voi intra mai rar, adica o sa citesc dar o sa scriu mai rar, sa stiti de mine.

Moni pe tine te urmaresc indeaproape si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Musette, sper sa nu va faca probleme otita aia, m-a cam surprins vstea ta; adica asa pe nepusa masa, fara simptome...

Spune-mi si mie te rog daca ai observat la Luca sa-si duca manutza la ureche, anda ma mai face asa din cand in cand dar credeam ca si-a descoperit urechile tocmai pt ca nu reactiona in vreun fel si nu avea muci.

De dimineata m-am speriat, am crezut ca i-o fi intrat apa in ureche aseara si eu n-am sters-o, sau orcum ca o mananca si am curatat-o usor si fara sa fortez cu un bat. Dar nu s-a luat nimic. Pe de alta parte pe mine ma sageteaza ba o ureche ba cealalta si eu f. rar am avut probleme de-astea...

In plus, fata mea a avut nasul infundatd e doua ori, in conditile in car nu au fost decat 4 dati in care a fost fornaita si a avut nevoie de ser fiziologic. Insaaaa... abia acum cateva zile a avut efectiv nasul infundat, stiu asta pentru ca n-a mai plans cand i-a ajuns apa in gat cum facea alte dati si chiar respira usor dupa.

Ti-a dat si ceva contra eventualelor dureri de urechiuse?

Scuze ca m-am intins asa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy.p ce scumpa e...cum vrea ea sa coboare din patut...abia astept sa vad poze cu printesa fotomodel!1
Si noi folosim Pampers nr 4, mereu am nimerit cu elastic.
Jucariile de plastic si cauciuc le spal cu detergent de vase si plusurile in masina de spalat.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor nu ma laud dar chiar mananca bine, si fructele si legumele. Ieri i-am adaugat pe langa legumele obisnuite (morcov, telina, pastarnac, cartof, dovlecel, patrunjel) si ardei capia rosu. A mancat tot bolul! Pentru prima data! Pana acum mai ramaneau cam 5-6 lingurite dar aseara mi-a dat impresia ca ar mai fi vrut.
Astazi mergem la Carrefour si o sa-mi iau borcanele gradate, sunt curioasa cat papa la o masa (mancare solida).

Va pup pe toate si va doresc sa pape toti bebeii asa bine!

Ma apuc de targetul nr. 2...balconul!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu o sa o intind, nu mai intru pana mai pe seara sa nu va speriati. Dupa eco ma duc pe la mama si cred ca o sa-i dau si vestea in seara asta daca totul e ok. O sa pice saraca jos cand o sa auda....
O s aii dau mesaj Roxanei dupa ce ies de la eco ca sa stati linistite

Miruna Ce face bebele colegului nostru?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura, ce mare s-a facut nora si cum vrea ea sa fuga din patut, in ritmul asta, curand o sa fuga la disco sau mai bine, fuge si vine la RObertino la bucuresti

Ramona, apropos de teoria conspiratie, eu paranoica rau, cred ca primul vaccin i-a inhibat copilului pofta de mancare si acum al doilea i-a redat pofta de mancare

De cateva zile vreau sa va intreb: bebicii vostrii cu ce fel de tetina papa lapte cu cereale? La 180ml apa+6 masuri lapte+2 masuri cereale - nu poate manca cu tetina taiata de la Avent, se inneaca, e prea mare gaura, a trebuit sa killeresc o tetina nr 3. Tetinele astea taiate sunt si ele pe marimi? Eu am luat un biberon cu tot cu tetina taiatasi nu am vazut sa fie mai multe masuri dar poate n-am gasit eu

Ieri a cumparat tati in regim de urgenta dimineata un pachet de pampersi care sunt total diferiti de ce aveam noi pana acum, or fi aia care va plac voua: sunt cu elastic in parti, acolo unde se prind si tot acolo sunt mai mici, nu mai atarna asa in parti si au desene multe pe ei nu stiam ca exista si asa ceva

Ma duc sa dau drumul la apa ca miroseee

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput