Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
iriss_04 spune:
si am uitat sa mai spun giulima bucur tare mult ca sunteti bine
andy
,,,ce bine ati luat in greutate bravo
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
Asa ca imi aduc aminte ce am mai citit![]()
Scutecul il schimb doar cand e plin si tehnica e aceeasi a lui babymom...deh experienta![]()
iriss
si felicitari ptr progrese![]()
Ne laudam si noi acum...ne intoarcem de pe burta pe spate,azi a facut prima intoarcere si gangurim pe limba noastra cu tote lucrurile din jur.
Am pus si o poza sa o vedeti cum vrea sa evadeze din patut![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2059888230103994286KfmmqI
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
monica_dicut spune:
lumi, eu nu stiu pe care sa-l aleg ca amandoi sunt absolut superbi 
da Robi imi place mai mult ca nume ca Eduard il cheama pe sefu meu... pe PIC adica
Deci io il aleg pe Robi daca fac fata
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
EvaF spune:
Pai si eu tot la 3 ore maximum il schimb pe fi-miu, desi de tz ori se intampla ca de-abia il schimb ca se kkceste imediat asa ca...nu stiu cate scutece schimbam pe zi. Insa folosim cam un pachet de 74 bucati de Huggies la zece zile deci faceti o medie, cam 7-8 pe zi. Noaptea eu nu il scol sa il schimb, dar daca se trezeste si simt ca miroase a pipi il schimb. De fapt mirosul asta de pipi ma infioara de aceea il schimb des. Ma ia durerea de cap, parca e amoniac
Plus ca, vorba Giuliannei, baltoaca la poponetz nu e prea haioasa. Fi-miu e un pishacios si kkcios campion, asta este![]()
Eu intai scot scutecul murdar si imediat ii pun sub poponet un servetel umed, apoi il sterg bine peste tot in pliuri si pun scutecul nou. Il schimb pe salteluta de infasat, nu in pat. Scutecul murdar il rulez, il prind cu arici si asa il pun infasurat bine in pubela, nu il pun in alta punga. Dar sacul de scutece il aruncam des
Asta e tehnica mea, brevetata sau nu.
Nah, am raportat si eu ce si cum cu kaki/pipi![]()
Am citit din urma si sunt curioasa de ceva:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Buna si de la noi! Tocmai am terminat de mancat fructele. O desfatare! De cand am inceput diversificare Edi face kk de vreo 3 ori pe zi, plus pishu...in ritmul asta o sa ajungem la faliment, o sa cumparam pampersi in prostie iar cu criza asta care se va acutiza...nu stiu cum ne va fi. O sa ma duc sa vad cum arata cei de la firma "Fippi", au depozit pe Bd. Timisoara in sectorul 6, nu vand in supermarketuri sau in farmaciile de la noi, doar exporta si poti cumpara de la ei de la depozit. Cunosc pe cineva care a cumparat multa vreme de acolo si mi-au zis ca sunt foarte buni. Acum stiti cum e...fiecare cu parerea lui, pana nu vad nu cred! Aaa si daca o sa-mi placa o sa trecem la numarul 4...deja numarul 3 a inceput sa-l stranga, deocamdata mergem inainte, mai am un bax de Huggies. |
Aoleu, pai noi asa nediversificati si facem de 3-4 ori pe zi, inseamna ca dupa diversificare ii leg o olitza de funduletz?
Si noi folosim Huggies 3, the best
!!! Sa nu vad Pampers, cu elastic sau nu, nu ne tenteaza altcevaEva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 lumi:nu mai shimba noaptea puiutii(doar daca face kk schimba-i),,,piticul meu de cand nu-l mai schimb papa in somn si adoarme instant ![]() |
mai pui, da' zau ca asa fac, asa ziceam, nu ii mai schimb noaptea exact ptr ca adorm f repede dupa papica.
pup pe bimbirica, felicitari pentru progrese, la mai mare!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
musettepink spune:
Iriss
si printisorul dornic de iubire!
Andy,acu mi-am amitit ca voi ati fost fotomodele
,pai la asa fetita frumoasa nici nu ma mir
.
Cd,eu le-am luat din magazin,am luat mai multe de la ei,e super magazinul,nu-mi venea sa mai plec de acolo.dar cred ca le poti lua si de pe net,atunci nu aveau site-ul asta cu vanzare on line asaa ca am fost la ei.magazinul este pe calea victoriei chiar langa magazinul Versace si cel de pantofi pt copii naturino.Sper ca te-am lamurit cat de cat.
si noi suntem niste kkciosi
,facem si de 4 ori pe zi....mie mi s-a pus pata pe huggies asa ca am trecut la nr 4 la pampers cu elastic care imi plac de mor dar mai cumparam si huggies din cand in cand desi nr 4 pampers mi se par f buni.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
monica_dicut spune:
Valeu ce probleme ma asteapta 

Auzi, de cate ori sa schimbam pampersii. Iete la asta nu m-am gandit niciodata 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
_giulianna_ spune:
Eva, Edi inainte de diversificare facea o singura data pe zi. Da' o data si bine! Eu eram multumita avand in vedere ca-i dau lapte Nan si din cate am citit cam constipa. Acum face o data dimineata, o data dupa masa de fructe(pe la 12) si o data dupa masa de legume(pe la 17).
Astazi Edi a mancat lapte la 9 si fructe (mar ras cu biscuite si completare suc de mar + portocala) la 12. Acum doarme. Cand se trezeste o sa-i dau lapte, iar la 18 legumele. Pana acum dupa ce manca fructele, cam la vreo ora cerea lapte. Se pare ca suntem pe drumul cel bun, pentru prima data am inlocuit complet o masa.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui andy.p luminita tot incerc sa mi te imaginez potolind hunii,eu nu reusesc s-o potolesc pe terorista asta mica cand se pune pe plans Ce-mi place cum imipart tu gemenii...socar cu 2 nurori |
pai asta e, ca nu preaa reusesc, azi de asta am plans si eu cu ei

... n-a fost chip sa inceteze... cum luam pe unul, incepea din nou celalalt... si mi-era teama sa ii tin pe amandoi sus in brate (doar asa se linisteau) si sa ii plimb, ca imediat se arcuiesc de spate si mi-e teama ca se fac bucati.... of. am reusit sa-l pacalesc pe Robi in scoica azi, el oricum parea mai cuminte, si pe Edi il tineam pe brate... asta e. cum ziceai si tu mai demult, mergem mai departe!
sa fie bine cu vaccinul, sa nu aveti reactii rele!Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
300 spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Si o imbunatatire la tehnica Adei: cand desfaci pampersul murdar, cu partea din fata ( cea care a acoperit putzica ) sterge dintr-o singura miscare dosul copilului si apoi pune-i-o sub fund, in timp ce-i ridici picioarele, astfel incat sa stea cu fundul pe partea exterioara curata a scutecului ( cea cu desenele ). Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
asa fac si eu; tehnica invatata de la mami si de la tati.
Mai, cu vaccinurile astea; cand am citit opiniile contra m-am gandot pe bune la o teorie a conspiratiei, la o literatura asemanatoare cu literatura OZN. Ma trec fiori cand imi dau seama ca probabil am gresit.
Sondaj cu ce spalati/ dezinfectati jucariile de bagat in gura? Madame isi suge toate bluzele, paturile, degetele (index si aratator ca tot se vorbea), parul meu...). E de-ajuns spalat cu detergent de vase sau musai solutie de sterilizat la rece? S-a mai vorbit o caruta despre asta dar faceti-va pomana si mai dati-va odata cu parerea. Va pup.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei