noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare sagetute!uite si eu ma bag repede, intre o haleala si o baita cu spuma...diseara avem rezervare la un restaurant nou din Cluj, vom fi in jur de 20 de prieteni, de fapt gashca noastra cea de toate zilele...sper sa ne distram fain...

vroiam sa nu ratez aceasta ocazie si sa va urez:

HAPPY VALENTINE'S DAY! DISTRACTIE FAINA SI MUUUUULTA IUBIREEEEE!!!

va pup! o zi minunata!

Multumim pt urari Eladea sper ca te-ai distrat fain.

Noi am sarbatorit uite-asa

Ceva pt mame http://mamicile.wordpress.com/2009/01/26/cantecul-mamei/ va regasiti?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

ce frumooooooooosssssss....viata in rooozzzzzzzzzzzzzzzzzz....

sper ca i-ai dat si ei o bucatica...la cum se uita la el...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

sper ca ati avut o v.'s day frumoasa!in unele poze asa-mi pare...pup cele 2 rozioare,dulce de tot poza,ati avut un tort tare frumos!la noi s-a lucrat,sotul ieri,eu azi,am gatit si noi cite ceva festiv si gata,a trecut.

in rest,toate bune,adica miine reincepem sa mergem la gradi si incepem o noua saptamina...aici nu a nins ,dar bate vintul si e urit...

nico,am vazut poze ,frumosi cu totii sunteti ,dar galuscuta aia mica imi rupe inima cu fatuca ei de smecheruta,o !

si il pup si pe ericut,dragut foc si dulce!

si pe voi toate ,urindu-va o sapatamina minunata!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi lume,dau o cafa apoi ma apuc de treburile casei pana plec la lucru sa le gat :

Ma bucur ca v-ati simtit bine de Valentines (unele dintre voi) la noi nu se tine,sambata am fost plecati la niste prieteni si ieri am avut musafiri.
Va pe toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

buna ! si eu la !si apoi trebusoara,lucrez p.m.!numai bine!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

avem si noi poze in concurs...la semnatura!cam aiurea le-am pus,dar vad cind mai am timp de retus...

alison,mami de simonwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMON

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

multu' de cafeluta... foarte buna...

pe aici e soare dar foarte rece...sper sa putem iesi mai tarziu la plimbarica...

Alison, multu'... am avzut pozicile voastre de concurs...tare dulce blondinul tau...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

ei,si noi vazuram ericut...mai de mult timp...cu cit mai mici,cu atit mai dulci,blondinul meu e deja smecherut...eladea,si la noi e soare cu dinti...dar micul e la gradi...eu fac papa si butonez.

alison,mami de simonwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Acu imi dau seama si eu ce rozici suntem in poza , ce e mai culmea ca mie nu-mi place rozul. Pe zibe da, dar nu pe mine, insa inainte de marea internare si nascare cautam capot, asta a fost unicul bun, mai aveam de ales intre mov si orange . Si zibe primeste doar haine roz....dupa mine as imbraca-o doar in verde (e culoarea mea preferata) sau albastru cu alb (o prinde bine)

Alison, Iasi-ul fara zapada? Of of, la noi este slava D-lui, mai nainte ma uitam pe geam si-i explicam lui zibe ca asta e zapada si la anul o sa ne dam cu saniuta.

Clau, sper ca sunteti mai bine, Nico, ce mai invarti, Eladea, sora-mea de la Cj e la mine, spune ca voi aveti zapada cu gramada, sunteti la sanius?

Eu ma gandesc serios sa m-apuc de meditatii, si pt bani, dar si sa nu ma ramolesc , acu sunt inca in dilema cat sa cer pe sedinta de-o ora jumate, 25 ron oare e mult, e putin? Astept pareri sincere. Ma gandesc si la mine dar si la parintii care dau banii, vb ceea `mila mi-e de tine dar mine mi se rupe inima`

Scartzaie zibe dulce. V-am pupat!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Salutare de prin mormane de zapada,aici ninge de 2 sapt intr-una,zilnic trebuie sa dam zapada la o parte din fata casei si garajelor,mam saturat,numai vreau...
Anca inca nu suntem pe deplin sanatosi,tusea ne da de furca si in ca suflam nasul en gross,nu stiu raceala am fufrat de data asta si eu si Andi,acuma e Deni in pat,dar nu stiu daca e chiulangeala sau raceala si la ea, acuza dureri de gat dar nici nu vrea sa ia ceva tablete.
Alison ce frumoasa copilarie au parte copiii tai,la sat la bunici,ca-n povesti... si colinele alea frumoase din Moldova,nu am fost niciodata pe acolo,dar e tare frumos.
Dragaico tu lipsesti de ceva zile,e totul ok la tine?
Nico idem.
Eladea, Eric e un dragut,sa-ti traiasca.
Va acusi plec la job si mai am ceva treaba prin casa.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput