noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pai da Nico dar la zapada de-afara se cam rece asa ceva aveti si voi in Ardeal zapada?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Noi acum stam in Oltenia. In Ardeal mergem mai rar.zapada am avut ieri. Acum s-a topit. A nins putin dimineata dar e prea cald (1-2 grade). Mie imi place vinul fiert cand sunt inghetata, de ex dupa o bataie buna cu zapada.
Voi aveti zapada?
Am pus poze noi la semnatura cu zapada de ieri.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Aici sunt pozele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

noi avem zapada p'aci...e mare, avand in vedere ca nu circula mai nimeni prin curtea blocului sau pe alee... am iesit cu Eric, dar n-a fost tare incantat... asa incotosmanit nu-i place sa umble, era tot la mine in brate... saniuta a ramas la ai mei, asa ca... am ajuns rupta in casa... dar de o ora am expediat uraganul la ai mei... ca maine sarbatorim in oras Valentine-ul, iar in seara asta avem planuri de iesire..

NIco, asa e, pozele 'sar' mereu la alta pagina, asta pt ca se tot adauga poze...astazi am actualizat pagina...avem o groaza de jucarii...dar nu toate i se par interesante... am vazut pozele voastre...foarte dulci puii tai...sa va traiasca...

va pusic pe toate... un weekend frumos tuturor! distractie faina!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Am vazut si eu minunile tale de copilasi si masinile de Valcea acu stiu de unde sa te iau Nico.
Eu inca nu m-am uitat la pozele din concurs.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Ei, ei, draga Claudia, ca repede m-ai prins. Noi suntem la a patra masina si asta e prima cu nr de vl. Sotul e ardelean dar s-a cam oltenizatin cei 7 ani de cand ne-am stabilit aici. Am tot sperat sa ne mutam in Cluj dar mereu a intervenit ceva. Deocamdata e bine aici (de fapt doar binisor ca simtim criza) dar daca se strica treaba ne luam bagajele si plecam .
Eu am vazut aproape toate pozele de la concurs. imi place una foarte tare.
Andreea nici Andra nu a fost tare incantata de zapada la inceput dar acum i-a prins gustul. inceraca sa arunce cu bulgari dupa copiii. Si ii mai place sa o tina in mana pana se topeste.
fug ca deja face prosti domnisoara.

poze

Mergi la inceput

Da o cafa nu da nimeni :

unde sunt absentele? Anca,Dragaica si restul fetelor..

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

uite ca am uitat de cafea. dar daca tot ai pus tu ma bag si eu la una. pacat ca nu prea am ce sa . se pare ca toate fetele profita de zapada (care mai au ca la noi s-a topit).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare sagetute!uite si eu ma bag repede, intre o haleala si o baita cu spuma...diseara avem rezervare la un restaurant nou din Cluj, vom fi in jur de 20 de prieteni, de fapt gashca noastra cea de toate zilele...sper sa ne distram fain...

vroiam sa nu ratez aceasta ocazie si sa va urez:

HAPPY VALENTINE'S DAY! DISTRACTIE FAINA SI MUUUUULTA IUBIREEEEE!!!

va pup! o zi minunata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare sagetute!uite si eu ma bag repede, intre o haleala si o baita cu spuma...diseara avem rezervare la un restaurant nou din Cluj, vom fi in jur de 20 de prieteni, de fapt gashca noastra cea de toate zilele...sper sa ne distram fain...

vroiam sa nu ratez aceasta ocazie si sa va urez:

HAPPY VALENTINE'S DAY! DISTRACTIE FAINA SI MUUUUULTA IUBIREEEEE!!!

va pup! o zi minunata!

Multumim pt urari Eladea sper ca te-ai distrat fain.

Noi am sarbatorit uite-asa

Ceva pt mame http://mamicile.wordpress.com/2009/01/26/cantecul-mamei/ va regasiti?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput