noi,sagetatoarele (9)
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
Hi, tks de cafea,dar azi nu am baut deloc numai ceai,Andi e mai bine dar eu nu,chiar deloc,am in continuare febra,dureri de cap,gat,etc,chiar nu stiu cum de m-a prins in halul asta afurisita asta de raceala,am contramandat o vizita importanta din cauze ei si maine ar trebui sa lucrez,dar nu cred ca ma risc sa merg in halul asta,va doresc sambata seara placuta.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
elvie spune:
Salutare .
Bine ai venit Claudia74 .
Revin mai spre seara.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
claudia74 spune:
HI eu vin cu ceai azi,inca sunt in pat :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
elvie spune:
Am revenit.Pauza mare la sagegetatoare.Bag de seama ca suntem tare ocupate.
Claudia insanotosire grabnica,eu nu stiu de cand nu am mai prins o raceala.Nici macar pe cand eram in Ro nu ma receam prea repede.Mentionez ca rar ajungem la doctor si nu luam medicamente doar pt. receala si am devenit imuna intre timp Apropo eu sunt de acord cu doctori din occident ca nu da medicamente pt. ori ce fleac ... este cu un scop totusi.Noi vrem sa devenim imuni la raceala nu la medicamente nu? Scuze daca dau cu plosca-n apa dar eu asa gandesc.
Alta sta treaba cu fetita ,Iarna trecuta a tot racit si dupa fiecare raceala hop si infectia la ureche.Imi pare rau ca iarna trecuta nu am retras-o de la gradinita la timp.Dupa atata antibiotic a devenit alergica la penicilina si a ramas si cu polipi mariti .In 16 feb. mergem sa-i scoatem afara.Mai este nevoie sa spun ca ma iau durerile de cap cand ma gandesc la ce o asteapta pe piticoanta mea mica.Vineri mergem sa facem ceva teste cu anestezeistul sa vedem cum stam. A mai scos cineva polipi/amigdalitele copiilor de la sageti ? Stiu cam ce urmeaza sa se faca dar nu stiu la ce sa ma astept dupa,Lara turuie toata ziua si ar manca tot timpul.
Pt. fetele care vor sa-mi vada periuta blonda(care nu mai e periuta ,intre timp a crescut) am ceva poze pe tel. mobil dar nu reusesc sa le descarc nici cum,Mai incerc totusi .Am sa pun ceva poze recente (blonda )in album zile astea dar daca nu reusesc sa descarc pozele de pe tel. fac altele in doua sapt. dupa ce ma ce ma tund.Asta e.
Ma duc sa trag un pui mare de somn ca este tarziu.Anca daca cand ai timp facem o tabla online?
la toate
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
nma spune:
salutare. Eu cica fac pauza de DC dar uite ca nu pot sa ma abtin. Teoretic invat, practic trag mata de coada.
Elvie noi am trecut printr-o operatie de polipi cu Alex. Avea 2 ani dar alta solutie nu aveam. El a avut polipi de mic, rosu in gat la gre, deci antibiotic in fiecare luna. Nu au vrut sa il opereze mai repede caci la cat s-a chinuit saracul eram de acord cu operatia. Si am incercat toate variantele mers la mare in fiecare vara, mers la salina, etc.
Operatia a fost usoara, rapida, copilul ok. Mi-a fost teama de anestezie dar nu au fost probleme. Dar ..... pt ca l-am operat in Romania, dna doctor nu la operat pana nu si-a primit plicul cu banuti. Sincer mi-a lasat un gust tare amar. la fel si anestezistul. Si-a trimis asistenta de seara sa imi spuna ca trebuie sa pregatesc plicul, iar dimineata la prima ora a venit in salon sa se asigure ca nu am uitat.
De atunci am scapat de antibiotic dar nici acum nu respira pe nasuc. banuiesc ca polipii s-au refacut (dacac nu sunt bine scosi se refac) asa ca cel mai probabil luna viitoare mergem iar dar la o clinica privata.
Claudia pt tine fac repede un ceai cu multa lamaie si miere sa te pui pe picioare.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
claudia74 spune:
Nico am nevoie ca inca ma simt rau.
Timisoara Impreuna
anca_27 spune:
Of, nu stiu ce am patit cu lactatia....aseara am tras o spaima, zibe ieri nu s-a odihnit deloc bine, tot la san, tot incercari de somn nimic, ca sa-mi dau seama aseara ca nu am laptic, m-am muls, am scos 3 picaturi Ceai pt stimulare, tot nimic, l-am trimis pe Iustin dupa lapte praf, era 10 si zibe nu mai dormise de la 2....Insa pana a venit, am mai pus-o de vreo 3 ori la san, si-a adormit pe la 11. Sper sa nu ajungem la lapte praf, am mai baut un ceai azi noapte, si a avut ce papa la treziri. Acum sunt iar cu ceaiul dupa mine.....e posibil sa-mi fie moi, sa-ncerc sa mulg, sa nu iasa si totusi sa am laptic? O fi puseu? Azi noapte a dormit bine, de la 11 la 3, 3 jumate-7, 9-12, si-acum dormiteaza iar...la puseu nu doarme mai putin si vrea mai mult laptic?
Claudia, iti dau si eu ceiuc ...de stimulare a lactatiei, dar sunt sigura ca cimbrisorul, feniculul si anasonul ajuta si la altele.
Nico, tu la ce inveti?
Elvie, si eu am polipii scosi, pe la 5 ani mi i-au scos, insa otitele s-au tinut lant de mine pana pe la 14-15 ani. Tin pumnii sa reuseasca operatia si sa nu mai aveti probleme dupa. Si cu urechea stanga nu mai aud bine. Nu pot vorbi la telefon decat la dreapta.
Table, mmmm, ce dezmat, mi-ar place, eu aveam cont pe w w w . d o i z e c e . r o
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
Dragaica spune:
Neata fetelor, cu jumatate de gura ca ma doare in gat de ma urc pe pereti, am fost la doctor si mi-a zis ca-i normal, nu mi-a dat nimc sa iau
In rest munca, scoala, nimic nou sub soare.
Vad ca mai sunt alti bolnaviori.
Claudia sa te faci bine.
Anca baga ceai, cum sa lasi bebelina fara laptic
Nico spor la invatat, eu am pe 23 un partial trebuie sa ma apuc de invatat si nu prea am chef.
Gata timpul si cafeau, am plecat la munca
Va pup
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
Dragaica multa sanatate. pana la examen mai ai ceva timp asa ca poti sa mai faci pauze. Eu tot intru pe DC desi nu am citit nici macar 1/4 din tematica.
Anca sunt perioade cand le trebuie mai mult laptic dar se regleaza repede. Eu am folosit ceai galactogil care a facut minuni (dupa o saptamana fara a alapta mi-am revenit).
Examen am pt autorizatia de electrician. Am definitiva dar s-a schimbat legislatia .
Nico, mami de Andra si Alex
poze
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
vad ca unele sunteti bolnaviaore......offfff...sanatate multa...aveti grija de voi!
anca, eu luam pt lactatie galactogyl, diverse ceaiuri, multe lichide in general...si eu am avut momente cand parca se imputina zi ziceam gata, asta e, nu mai e laptic..dar dupa cateva ore si lichide mutle revenea....succes! si nu te stresa...asta e cel mai important! stresul e dusmanul nr. 1 al lactatiei!!!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...