noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

Claudia, bun venit! am vazut si eu poze cu voi, sunteti o familie tare frumoasa!

noi am avut azi o zi super naspa, a cazut Eric de 2 ori, pe spate...a dat cu capu evident..o data de gresie apoi de parchet...din vina mea...spalam pe jos si desi il avertizasem si l-am trimis de acolo, a zbughit-o pe langa mine si a alunecat...uffffffff... a facut cucui, i-am pus gheata...am sunat dr de familie, mi-a zis sa-l urmaresc vreo 2 zile...acu stau cu groaza, si-s cu ochii pe el, sa vad daca are ceva manifestari ciudate...

noi in concediu vrem sa mergem la mare undeva, dar nu la noi...cred ca alegem Grecia, e aproape, nu e scump si cu avionul ajungem repede...

apropo de curatenie, nu mai fac asta atata timp cat sunt singura cu Eric...mai bine il las cu cineva si ma apuc de smotru...cat sunt singura...si sigura ca nu se intampla vreun accident...

cam atat despre noi si ziua de azi...ghinionista rau...

sper ca voi macar sa aveti o zi mai buna!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Andreea si noi am avut un accident dar la ora 1 noaptea. Andra nu mai vrea sa doarma in patut si am zis sa o las cu Alex in pat, la perete. la ora 1 a cazut din pat ( a trecut peste Alex). M-am cam speriat ca nici nu imi dadeam seama cat de tare s-a lovit. Eu dormeam in alta camera si s-a auzit destul de tare. parca imi era frica si sa o las sa adoarma. Mi-a plans o ora.
Cu smotruiala ai dreptate. Eu nu sterg dacat cand nu sunt ei in casa. Ieri am sters in baie dupa dus si domnisoara a intrat peste mine si normal ca a ajuns in fundulet. s-a speriat si acum nu mai intra in baie daca nu e covorul pus .
cucui urat a facut Alex cand era mititel si am ajuns cu el la urgenta. cei de la urgenta s-0au speriat cand l-au vazut si nu s-au abtinut de la comentarii. iti dai seama cum m-am simtit eu. puteau si ei sa spuna ca arata rau dar poate nu e afectat osul ... sau ceva de genul. pana la urma i-au facut radiografie si a fost ok. dar a ramas cu semn.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor suntem bolnavi rau de tot,Andi mia facut febra toata noaptea, a fost sotul cu el la medic de dimineata,a primit antibiotic,deci e grav (aici se da foarte greu antibiotic) dar nu stiu ce e angina sau??????? au un stil medici de aici! nu vb deloc cu pacientii,a primit si niste picaturi ptr urechi de aia is in dilema,eu am fost la lucru de dimineata si nu stiu cum de am rezistat tot programul de lucru,apoi am mancat si m-am bagat in pat,am si eu frisoane,tusesc si ma doare totul pe mine,acu m-am ridicat din pat sa fac o supa cu galuste (dar din cuburi si vegeta,de data asta) si fac un gris cu lapte poate manca Andi cand se trezeste,doarme saracutul ca are febra,i-am dat si nurofen si i-am pus si supozitor dar inca mai arde putin,comprese nu ma lasa sa ii pun,uffffff sper sa ii fie mai bine,aveam program ptr we dar nu stiu daca nu va trebui sa il amanam.
Ieri am facut niste pulpe la cuptor,mai am si eu sarmale,facute de alaltaieri tot 25 am facut si eu ,le-am facut ieri la copii gogosi,merg sa ma doftoricesc si eu cu niste ceai de musetel cu miere,ca nici nu pot inghitii altceva , va all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Off, Claudia e pacatoasa tare febra., Multa sanatate va doresc!
stiu cat de greu e cand puiuti noistri se imbolnavesc. Pacat ca nu are cine sa te ajute cu mancarea si sa stai si tu in pat.
Eu azi am facut pizza si budinca de macaroane. Ciorbita nu am mai facuit ca nu aveam boabele . Si nici nu am iesit la cumparaturi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Moamaaaa, dar ce mai gatiti de zor... Eu, printre, aseara zibe s-a culcat la 10, pana la 12 am gatit snitele din piept de pui si supa cu taitei, cu gandul ca fac azi ceva garnitura da n-am mai reusit, soatza mi-a adus de la universitate la pachet felul 2, si acu mananca snitele cu paine si eu stau pe net... Au un fel de cantina fte fain amenajata cu meniu de 9,8 ron, doua feluri, si e destul de consistent, cu el m-am scos ca mananca acolo, doar felul 2 ca nu e cu ciorbe si supe, la 6 ron, si mai nou imi aduce si mie la pachet.
Eu nu prea reusesc sa fac mare lucru, mai ales daca nu e el acasa, azi am aspirat ca lui zibe ii place si sta cuminte cand aude aspiratorul si-apoi am dus-o in camera cealalta si-am pus-o mai sus pe-o perna sa povestin in timp ce calc ceva, dar n-am reusit decat o fata de masa timp in care a zambit si-a gangurit, apoi a pus buza peste buza, lacrimi in ochisori si-am luat-o inainte sa izbucneasca, e asa de dulce cand face faza asta, toata tristetea din lume e pe buzitele strambacioase si ochisorii inlacrimati.
Ieri am reusit sa-i calc o camasa lui Iustin, acelasi scenariu.. de vase m-apuc imediat -dupa ce dau send - si-n curand face iar ochisori. Da, si-ar trebui sa-mi spal si parul...
Nu mai am timp de mine, sa nu mai zic de noi... pe net mai stau cu ea agatata la san, insa uneori ma simt vinovata si stau doar cu ea, s-avem momentul nostru.

Imi pare rau Claudia s-aud ca sunteti asa bolnaviori, pana la urma ce diagnostic are Andi? Supa de pui pt tine, fierbinte, vin rosu fiert si-o baie fierbinte. Insanatosire grabnica!

Eladea pup cucuiul dulce, saracutzul. Sunt sigura ca nu e nimic grav.

Nico, m-ai facut curioasa cu budinca de macaroane....N-am facut niciodata.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Buna dimineata!
o sa aveti chef de povesti.
Anca e destul de simplu cu budinca. Fierbi macaroanele. Separat am anestecat 200gr branza de vaca cu 2 oua, zahar (nu prtea mult ca e pt copii) si putin rom sau vanilie. Bransa se pune peste macaroanele fierte si strecurate si sa baga la cuptor intr-un vas uns cu ulei. Mie imi place mult si azi copiii asta au mancat la micul dejun.
Nici eu nu pot sa fac foarte multe prin casa dacat dupa ce vine sotul. Aseara el a venit tarziu dar i-am lasat pe copii sa isi bage mainile in aluat si atunci au fost cuminti. Dimnineata la ora 8 a trebuit sa aspir toata casa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Nico, mersi de cafeluta...eu imediat trec la a doua....
off pupam Andra mica... cum e? sper ca nu v-ati ales si voi cu vreun cucui...citind ieri pe net despre cazaturi, m-am ingrozit efectiv...vazand cati copilasi au patit-o, si ce faze nasoale...ufffff....

Eric doarme, din fericire e ok,n-a trebuit sa mergem la medic, cucuiul s-a retras aproape de tot... cu toate astea eu am un sentiment ciudat...sunt inca stresata si ma aflu sub influenta evenimentelor de ieri...mai ales ca a fost vina mea, ma simt si mai nasol... dar, mergem mai departe...sper sa nu aiba ceva repercursiuni pe viitor...

claudia, imi pare rau de voi..sanatate multa...stiu ce nasol e sa fii bolnava si tu si puiul...offff....

anco, ce bine ti-e tie cu pui mic...cand va incepe sa umble incep si necazurile...cazaturile...of....sa dea domnul sa nu avem parte de prea multe...sau prea nasoale...

restu fetelor? unde sunteti???????? nu raspundeti la apel????????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mai fetelor, cum adica sunteti bonave, nu vreau sa aud de bolnaviori, mie incepe sa-mi treaca, am fost ieri la doctor mi-a confirmat ca e gripa si m-a trimis acasa.
Sistemul medicilor de aici ma scoate din toti papucii(desi doctorul meu e roman a adoptat toate "proastele obiceiuri" de aici) lasa domnule sa lupte organismul cu boala. I-am zis ca vreau sa-mi fac niste analize la sange, imi zice ca-s tanara si ca n-am de ce sa-mi fac griji.
In sfarsit, felicitari ca sunteti asa gospodine, eu m-am cam lasat pe o ureche si nu-i bine, am sa ma ocup in weekend de curatenie si mancare.
Va pup.
O sterg la munca.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mersi de urari de insanatosire,dar azi ne-a fost chia rau,asa lesinata nu stiu sa mai fi fost vreodata ,abia acu m-am ridicat din pat,am mancat niste supa,mi-am facut prima cafea pe ziua de azi,nu mi-am putut tine capul de durere,am tras precis o sinusita iarasi,Andi a avut febra toata noaptea,cand sirop cand supozitor lua si de dimineta la fel,abia spre pranz i-a scazut la 37,8,acu vad ca e mai bine,s-a ridicat din pat si s-a jucat putin cu masinutzele, azi nu am gatit nimic numai o budinca de vanilie dar nici aia nu a mancat-o ,nu manca nimic si ii dau atatea siropuri, eu abia cu paracetamol si diclofenac dizolvabil mi-am mai revenit din durerea de cap,am inceput sa iau si eu ospexim (is aprovizionata din RO ) si sirop de tusa,offffff ca v-am ametit pe aici.
Nico mersi de cafa,am reusit sa vad putin comorile tale de puiuti se simte mai bine Andra?
Dragaica te-am admirat la nunta,am reusit sa vad albumul tau de la nunta ,spor la titlul de aspiranta ,medicii de aici de dau si noua de furca.
Anca mersi de sfaturi,o sa le pun in practica deseara,chestia cu baia fierbinte cu balsam de eucaliptus, ai facut budinca?
Eladea cum se simte Eric, noi am trecut de faza cu cazutele.
Fetelor va las, va Andi sta la mine in brate,cred ca iar face febra ca e cam molesit.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia sper ca azi sunteti mai bine.

poze

Mergi la inceput