Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 9
uratica spune:
apalina,tu azi mergi la dr? parca asa ziceai..ca luni?ma insel?eu asa am presupus. Sper ca ti-ai mai revenit,ca nu mai esti asa agitata!si sa ne dai de veste ce si cum!
uratica spune:
madutz...la mine e infertilitate primara si varsta 29 de ani. Tu ai scris infertilitate secundara..mi-ar fi placut mie sa vad macar o dat in viata mea 2 liniute!!!insa nu le-am vazut niciodata din pacate!asa ca,anul asta ar fi timpul!!!
brunadria spune:
hihihi, fetelor ce bine va merge si va tot plangeti!!!
uratica n am invatat azi , de dimineata am fost plecata , acuma am intrat in casa si hop pe forum , sunteti bestiale
asa imi place sa va vad curajoase , optimiste, pai cum altfel ? oricum o sa castigam !!
deci asa va bateti voi de la bebicii criademei si a lui enni , dar lasati ca eu tac chitic si o sa vedem la urma cum o sa le fure inima thailandezele mele...si va las si voua eu vreau unul de la fiecare restul ii impartiti voi
si apropo si eu am fost la coaforsa ma fac frumoasa, a fost zi de revizie generala ,epilat , masaj coafat si mi am dus si masina la spālat...deci n am stat degeaba..mi am scos si buletinul si mi am refacut si permisul..asta asa ca sa nu o las doar pe uratica sa se laude..de invatat...de maine...scap si de astea in 13 si directia franta sa incep si acolo revizia la planul bebite..
fetelor aici la subiectul nostru exista o lege:STRESUL INTERZIS!!!
toate se rezolva cu calm si optimism!!!
brunadria spune:
apalina , tu nu trebuia sa vi cu vesti? ai fost la dr ?
nu are rost sa fi stresata ,orice pb se rezolva si trece..iti spun si eu din exp mea...
deci ;FARA STRES!!!nu ajuta..
uratica spune:
mama fetele..acum sa va vad!mi-am hodinit un pic neuronul-ca l-am cam stresat zilele astea,am dormit o ora,asa ca sunt apta deptr bebeii criademei!stiti cum se zice-nu te pune cu prostul ca are mintea hodinita!
puteti sa va duceti voi la coafor,sa va faceti frumoase.hmm,tot o sa va inving!
auzi si la asta mica-face thailandezi!ei si?crezi ca eu nu-i pot machia pe ai mei?ti-i fac si chinezi daca vrei!plus de asta au instructiunile in chineza cand ies pe teava!asa ca pe mine o sa ma creada cuscra si o sa-i aleaga pe plozii mei!o sa vedeti voi!
deci,daca vreti razboi-razboi sa fie!pai se poate???eu fusei prietena cu voi,va dadui toata dragosteala mea si acum ma injunghiati pe la spate?ieti si la mara-venisi cu sabia ai?cred ca de asta ma doare pe mine intr-o parte-ma dor costele!de fapt cred ca e coasta aia de !asa ca aveti grija fetele!puneti-va pofta-n cui!ptr ca ce-i al meu,e pus de-o parte!
apalina,cum fuse la dr?da-ne de veste!
fetili multi multi,poate va indulcesc un pic!
brunadria spune:
vorba marei nu ti mai trebuie alta terapie ..decat forumul...
uratica daca vrei sa ne impacam trebuie sa mai lasi de la tine !!!pai cum crezi ca ti merge tu sa i iei pe toti pt echipa ta si noua nu ne lasi nimic, uite eu accept sa iau unul de la tine ca sa te imbunez asa dar tu vrei sa i dai lui enni si criademei, si atunci eu cu ce raman..deci nu vrei sa te incuscresti cu altcineva numai cu eni si criadema ..nu i bai ca eu nu s suparacioasa si ti i las tie!!!dar ii veni tu sa ti dau fata de nora si a fi tarziu!!hotaraste te!!!(ce faza ar fi sa facem tot baieti toate)apoi te vad eu care cu care...va trebui sa incepem negocierile in alta parte!!
asa e uratica se vede ca avem mintea hodinita
eu zic sa avem rabdare sa vedem cati baieti sunt si cate fete si apoi sa ne facem calculele...de acord?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75 fetelor.....sunteti superbe.....e careva din timisoara? ma binedispun de cate ori intru pe forum si chiar imi pare rau ca nu am intrat pana acum.....observ ca poti primi mult suprt de la fete care sunt in aceeasi situatie...va pup, o zi faina sa aveti la mine incep interminabile sedinte... |
ma bucur ca te simti bine intre noi...dupa cate stiu eu nu e nimeni din timisoara , majoritatea sunt din cluj..dar esti binevenita , eu nu sunt din cluj si fetele nu m au expediat...iti doresc mult noroc si te asteptam cu vesti..
uratica spune:
hmm..hai sa zicem..asta doar asa ca sunt eu fata buna!
dar oricum eu fac echipa de fotbal!si ma incuscresc cu voi toate!!asa imi sunteti de dragi!toate,fara exceptie!de la fiecare vreau un piticut,o piticuta!
fetita frumoasa!si treci la invatat!sa te vad cu coronita!ai inteles?si apropo ce tot studiezi tu si in ce an esti?
maddutz spune:
uratica, daca vrei trec infertilitate primara. dar am trecut secundara stiind ca ai avut ceva probleme cu trompele si cu aderentele. se spune ca e primara atunci cand nu se stie sa existe vreo cauza ce ar putea impiedica aparitia sarcinii. secundara e atunci cand e datorata vreunei boli (cauze)