Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 10
uratica spune:
madutz..tu stii mai bine!dr mi-a zis ca e primara ptr ca nu am avut nici o sarcina pana acum..dar habar n-am!oricum poti sa treci ce vrei!ptr ca in curand o sa ma treci la reusite!la gravidute cu gemeni!!!!la fel ca si pe tine,pe mara,pe bruni si pe toate fetele noi!
apalina...pai ne mai tii mult in suspans?
dedusa..eu sunt din brasov,insa m-am indragostit de cluj,cat si de fetele si dr-ii de acolo!e orasul meu de suflet!asa ca,nu conteaza de unde esti!esti bine venita!
brunadria spune:
dedus75 unde ai facut inseminarea?
ca sa tinem si noi evidenta ta ..azi e ziua 2?deci mai ai 10 zile pana la testul pozitiv?
sa dea d zeu sa fie cu noroc ca avem nevoie de bebei pe aici ,sa nu ne certam de la nurori si gineri
cum ai facut inseminarea, pe natural?
brunadria spune:
madddutz si eu asa stiu ca infertilitate primara e atunci cand nu ai ramas gravi niciodata si secundara e daca ai ramas odata , de doua etc..dar nu ma contrazic cu tine ca ai avut dreptate si cu extrauterina, dar ziceam ca eu asa stiu , poate ne lamuresti inca o data in plus si cu chestia asta..
uratica spune:
bai fetele..eu sa nu mai aud cuvantul extrauterina!e clar?ma sperie cuvantul asta ffffffffffffff tare si de-abia ma obisnuisem cu scoaterea lui din vocabular!
si eu vorbii cu sotul asa mai serios!imi face el cateva inseminari!sa vad daca reusesc natural,iar daca nu si nu-in aprile sunt pe val!trec la fiv1!fac prima pereche de gemeni..si dupa ce nasc urmeaza fiv 2!
asa ca nu ma demoralizati cu cuvantul asta!ca e cah....!
apalina..ce facui fata draga?cum fuse la dr?
la toate fetele!
maddutz spune:
fetelor...
aveti dreptate cu infertilitatea! ...se pune ca nu am dormit azi noapte deloc?!! adevarul e ca, nu am mai citit nimic despre infertilitate de ceva ani, pe ideea ce citesc pe urma pun in practica la nivel inconstient. asa ca....mea culpa. tre' sa ma pun la punct cu ginecologia!
uratica ca sa ma ierti, te las pana maine inaintea mea pe lista incuscririi cu criadema!
maddutz spune:
dedus75 cum stai cu asteptarea? asta mi se parea partea cea mai grea!
apalina ce ai facut azi? sper ca ai vesti bune!
hm....m-am gandit la ce ai intrebat dedus75. si la ce ti-a raspuns brundadria. pentru ca nu sunteti din cluj (asta i se aplica si lui uratica, trebuie sa platiti tribut: veti fi mai optimiste decat restul fetelor si va veti prezenta "la apel" numai cu reusite. nu se accepta esecuri (in ceea ce priveste scopul nostru). iar in caz de esec (prin absurd), veti da exemplu celorlalte printr-o reusita imediata!
am zis!
uratica spune:
dragutica..stai linistita,ca nu-i bai!oricum o sa trecem la gravidute in curand si nu mai conteaza!!!!si hai recunoaste ca te-ai speriat,ti-e frica ca o sa-ti fur bebelasii criademei!!
si totusi...gluma gluma,dar tu esti ok?pari suparici...de regula intuiesc ff bine!sper sa ma insel!insa,cu riscul de a fi indiscreta si sa par putin dusa,esti ok?te pot ajuta cu ceva?
nu mai fi bosumflici...
dedus75 spune:
brunadria..am facut ferilizare intrauterina la hunedoara la un medic specializat in infertilitati. Numele lui este Romeo Stanescu, poti sa citesti despre el pe net... procedura a avut lov vineri noaptea la 12 deci.....3 zile....uffff si asteptarea asta ma omoara....dar cel mai mult ma omoara faptul ca desi sunt la prima incercare parca nu sunt optimista deloc....parca stiu in adancul sufletului ca nu sa v-a intampla nimic....
dedus75 spune:
maddutz....ce pot sa spun.....rabdarea nu e punctul meu forte...asa ca iti poti inchipui cum ma simt....oscilez intre a-mi face testul dupa 10-12 zile sau a astepta data CM....mi-e teama doar ca voi fi dezamagita...