Aspirante cu vechime "medie" (24)
s-au intors printre noi:
Arde2010
Marynik
ancadragoman cu Maria Alexandra
blanche25
ariana1005
Oanaiacovita
Alexa.1983 cu cu Alexis Daniel
monica dicut cu felicitari!!!
gaby76
Cocolyso
anaxena cu Maria
winter
bujo cu Filip
marryan
dma2007 cu Maria Andreea
AnnaBaby cu Ioana Maria
Kitzy cu Diana
Andreutza23
pusichet
Gabitza1977 cu Denis Stefan
CrisaS
diaconmaria
marybcu Mario
AleDutulescu
matiz cu Mati
feciancu Gabriel
noname
Ylaricu Maria Eva Denisa
marimaria
ioana olaf
dymomo77
claudela
bulinanico79
claudinna cu Florin Razvan
vrmoana
Arianna_M
alinutza23
camy pus cu bebe Darius Andrei
voicu bebi
... si mai asteptam...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Raspunsuri
bujo spune:
Daaaa trebuie vazut tot spectacolul, si mai are cateva show-uri de te cocosezi. e mortal tipu.
Pupici la gagici.
bujo mami de Filip
gaby76 spune:
vazut si aia cu Craciunul... asta nu-i sanatos la cap... ma doare burta de atata ras!!!!
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti
iepumic spune:
Buna seara dragi aspirante cu vechime medie...ca si mine. Eu o aspiranta mai in umbra, un fel de Fata Morgana...azi apar, apoi dispar cu lunile. Sincer....ca sa nu ma deprim.
Ma bucur sa revad nume cunoscute pe lista...si multe cu bebe in dreptul lor!
Sper sa aveti rabdare cu mine fiindca am nevoie de ceva sfaturi mai competente si, nu in ultimul rand, de incurajari.
O scurta prezentare:
28 de ani peste o luna si un pic, incercam efectiv si sustinut de un an si jumatate aproape, am mai avut tentative inainte dar nu le pun la socoteala.
Eu: tiroidita autoimuna descoperita in iulie si tinuta sub control din octombrie cu tratament (Euthyrox). Celelalte analize hormonale au iesit beton, per total lucrurile arata super bine.
Sotul: are spermograma "prea buna" daca pot sa ma exprim, nu duce lipsa de nimic, are de dat si la altii.
Dar cu toate astea...nik,nik,nik. Spre disperarea si depresia mea. Banuiesc trei avorturi menstruale in 2008 (intarzieri de 5-6 zile la un CM regulat de 28, apoi hemoragii cu dureri ingrozitoare si cheaguri).
Ginec. in afara de analizele din ziua 2 nu mi-a dat sa fac nimic, (nici macar consult sau eco)am facut eu de capul meu ca sunt fata tocilara si am bagat si eu la cap de pe la fetele mai experimentate de pe DC. Dar cum ziceam au iesit bine. Mi-a dat clomifen+pregnyl+utrogestan dar eu am zis pas ca mi s-a parut nefundamentat tratamentul. In schimb mi-am luat Fertility Monitor de la Clearblue si ala arata clar ovulatia si nu oricum ci ca la carte aproape.
Dr. endocrinolog a luat problema de coarne si m-a trimis la monitorizare z14 si z21 + sa iau utrogestan din z14 pana in z25.
Azi am facut eco din z14 si desi am tot cautat pe net sa o interpretez daca-i buna sau rea....nu am gasit decat info contradictorii. Drept urmare voi pune rezultatele mai jos, poate ma scoate cineva din ceata, care si-o face mila cu mine, ca stau ca pe ace si pana ajung la doctor....o sa am diverse parti ale corpului sita.
Asadar:
UM: 16.01.2009
UTER:
pozitie: anteversat
contur: regulat
dimensiuni: 57,8/26,6/42,8 mm
Ecostructura: neomogena, cu cateva dilatatii glandulo-chistice istmice, cea mai mare de 1,6 mm
Endometru: hipoecogen trilaminar, 5,7 mm
ANEXA DREAPTA: 30,9/14,7 mm, cu peste 12 foliculi, cel mai mare de 7 mm
ANEXA STANGA: 40,9/18,8 mm, cu peste 12 folicului, cel mai mare de 6,2 mm; la polul inferior imagine heterogena, neregulata, cu circulatite periferica in coroana, de 23,7/14,8 mm - aspect corp galben recent.
Lama de lichid in FSD.
CONCLUZII: aspect ecografic corespunzator fazei luteale postovulator
Buuun...ce am inteles eu din asta e ca ovulatia s-a produs, e ok din punctul asta de vedere dar nu mi-e clar care-i treaba cu endometrul, daca nu cumva e prea subtire si cu foliculii, daca nu sunt prea mici. Si ce inseamna anteversat? Si despre asta am citit lucruri contradictorii, unii zic ca-i acelasi lucru cu uter retrovers, altii ca de fapt e pozitionare normala.
Scuze de romanul proustian pe care tocmai l-am scris dar poate ajuta toate aceste informatii la o imagine mai clara a situatiei.
Eu in momentul de fata nu pot decat sa cred 2 lucruri, din cate am citit si am rascitit despre fertilitate: motivele insucceselor puteau fi lipsa ovulatiei, ratarea ovulatiei chiar daca ea exista, esecul implantarii din cauza problemelor de tiroida sau si a altor cauze conjugate, trompe infundate. Prin eliminare mai raman doar esecul din cauza unui endometru prea subtire si/sau trompe infundate pe care inca nu si-a propus nimeni sa le investigheze. Celelalte cauze consider ca in momentul asta se exclud deoarece fac tratament pt tiroida, restul analizelor au iesit bine deci....
Va multumesc pentru rabdare si voi aprecia foarte mult raspunsurile voastre!
Va pup si va doresc succese nu doar mari dar si cat mai rapide!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ancadragoman spune:
Din cate stiu eu endometrul este prea subtire si in faza luteala mai ales cand acum trebuie sa se prinda bb de el,sincera sa fiu cred ca aici este problema ,dar si folinculii sunt cam mici .
uter anteversat=uter retrovers din cate stiu eu
Cam cu asta te pot ajuta si te-as sfatui daca imi permiti sa cauti un medic specializat in infertilitate si sa faci ceva analize si monitorizari ecografice.HSG ai facut?
Acum ceva sa va distrati
http://good-times.webshots.com/photo/2341159030101626593grhoKE
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Arianna_M spune:
Hello.....
eu sunt terminata.....ma doare ingrozitor rinichiul stang......in viata mea nu am avut dureri de rinichi.......maine ma duk la dr.......si cu ocazia asta vad si dak am bb.....eu tot sper......
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
ancadragoman spune:
Ariano noroc cu rnichiul ca tu faceai test cand bb avea 5 luni
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Ariano noroc cu rnichiul ca tu faceai test cand bb avea 5 luni anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
ai dreptate.........sau poate la botez..
pupici pt MARIUCA....
ancadragoman spune:
Eu glumeam,imi pare rau de rinichi si nu cred ca deja nu mai au loc fetele sa dea in el
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Eu glumeam,imi pare rau de rinichi si nu cred ca deja nu mai au loc fetele sa dea in el anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
....stiu de gluma....
Arianna_M spune:
Crisutza..........ce ai facut mama la dr??????
nu mai pot de nerbadare......
iti las si cafelutza....sper sa iti placa.....