Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Bunaa- am fost ieri la dr.Ion la control, am astepat de la 15,30 pana la 20,30, dr.era de garda si a avut doua urgente de operat; ma plictisisem asteptand si de atata stat pe scaun ma durea si burtica; in fine ...ce e esential...bebe era bine, abia a stat sa l masoare dr., se misca si facea tumbe parca era la circ; avea 5,3 cm si era tare vioi; sapt. asta trebuie sa fac dublu test dar inca n am gasit unde si nici f. hotarata nu sunt; daca iese ceva dubios, ma panichez imediat si nu e bine; mi a dat o lista de clinici unde prefera sa fac morfologia si apoi sa merg la dansul cu rezultatul; si de asemenea daca IgM ul de la toxoplasma e pozitiv, de urgenta la el;sper sa nu fie insa; in rest, dl. dr. fooooarte dragut, si desi era f. obosit,nu face ca alti medici sa te dea afara imediat si ce este esential....nu accepta nimic....;
Liana-abia astept sa mai vb. pe mess...tesi pe tine si pe printesa...
Moni, Muffinuta, Elena-

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor multumesc din suflet pentru urari, incurajari si majorete

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bianca, bubulunul tau seamana cu tine
Rami, am vazut pozele. Tot la fel de slaba ai ramas, dar a mai crescut burtica. Nastere usoara!

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor mie o sa-mi fie dor de aceasta perioada, o sa-mi fie dor sa mai am burtica. E asa frumos, mai ales din momentul in care simti miscarile bebelui. Pe mine ma uimeste de fiecare data, fiecare miscare. O sa-mi fie dor sa-l simt raspunzand la mangaieri, la povesti, la cantecele, o sa-mi fie dor sa-i vad si simt cate un piciorus sau manuta. O sa-mi fie dor sa ma alint in fata sotului si daca vreau sau nu ceva anume sa zic 'bebe vrea/bebe nu vrea ...'
Da, o sa-mi fie teribil de dor!
Pana pe la 20 de sapt am trait tot cu frica dar dupa aceea a fost si este atat de frumos!!!

O zi buna tuturor si sanatate, ca-i mai buna decat toate

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Rami:tin pumnii pentru maine,nastere usoara, Ilinca sa fie sanatoasa si tu sa te recuperezi repede!!!!!

Bianca: ai mare dreptate,e asa frumos....

Am primit si eu rezultatul la triplul test,a iesit bine( risc scazut la toate trei)...bebelul loveste de zor...asadar e bine! Pe 23 februarie am morfologia de trim.II.Abia astept sa vad iar bebicul.

Nusy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Rami, Bianca

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo nusy, din ce in ce mai bine! Dar nici nu se putea altfel doar e hero.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Astazi scoatem majoretele.

Hai Ramy ca poti.

Cami 37+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: Astept vesti de la ecografia ta...poate e si o fetita,asa cum iti doresti...

Rami: nici o veste??? probabil e cu bebelina in brate deja,la ora asta...

Am vorbit alaltaieri si cu Mirela_1 la telefon,sunt bine si ea si Diana,dar nu-i ajunge timpul...In schimb,nu mai stiu nimic de Flori 76. Stie vreuna ceva de ea?????

Nusy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

RAMI multa sanatate tie si bebelinei. Sa fiti sanatoaase si fericite toata viata. Te asyeptam cu vesti bune.

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput