Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ENNIsa-ti traiasca bebelusii sa fie sanatosi,te asteptam cand ai timp cu povestea nasterii

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Rami io incep galeria de astazi
Moniland la mine depinde de mama natura caci aici cezariana se face doar in caz de urgenta. Baietelul nostru a inceput sa ia pozitia de atac de la sfarsitul sapt trecute asa ca nu mai e mult. De azi dimineata simt si mai mare presiune pe col si ma sageata tot mai des si mai dureros, sincer incep sa am emotii
Elenada multumesc, sarcina usoara in continuare
Liana ce a mai trecut timpul ... 24 sapt deja. Doamne ajuta
la toata lumea

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 38+ AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc tuturor pentru urari!
Noi am ajuns de lunea trecuta acasa, insa nu am mai iesit din dormitor si acolo nu am internet. Intru sa va povestesc mai multe cand ne mai revenim un pic. BB Raducu e tare frumusel ( doar e al meu ) si cu o personalitate foarte puternica de pe acum!
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Enni, felicitari pt proaspata mamica si bun venit pe lume bebelusilor!
Liana, ma bucur ca ai aparut pe listuta! Doamne-ajuta sa fie la fel de bine pana la capat!
Cami, mamica ocupata! abia astept sa-mi povestesti cum e Raducu. Te astept pe mess cand ai timp!

Rami, pt ca o sa fiu pe drum spre munte cand tu o sa devii mamica, eu pun la treaba de pe acum majoretele, si iti doresc NASTERE USOARA SI O PRINTESA SANATOASA!

BiancaB, in pozitie de atac sunt si majoretele mele: NASTERE USOARA SI RAPIDA SI BEBE SANATOS!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pentru cele doua mamici fericite
Rami, ai reusiiit Maine incepi dixtractzia alaturi de o printesuca minunata

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pentru galerie !

Cami, bine ai venit acasa cu Raducu !

Moni, ieri am mai facut niste poze, ti le trimit cu dedicatie !

Elenada, sa nu-ti fie teama de cerclaj, e o operatiune simpla.

pozici

rami 38+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni merci. Bebelusii sunt asezati unul in stanga si altul mai pe mijloc spre dreapta. Acum ii simt foarte des si stiu in general cine loveste, dar daca simt mai la mijloc, nu stiu care din ei da, ca poate sa fie si baiatul si fetita, ca sunt mari de acum.
elena sa nu iti fie frica deloc. Ai vazut ca am scris ca nu se simte nimic. Multa bafta maine.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Felicitari Enni pt bebelusi!Sa creasca mari si sa va faca deosebit de fericiti! Iar voua putere sa-i cresteti!
Incep si eu cu galeria pt fetele care urmeaza!
Si cu emotii pt ca se scurteaza lista! (si ne vine randul)
Noi suntem bine, voinicei si "sportivi"!
Cautam de zor hainute si accesorii!
Maine am intalnire cu dr de fam. Sa-mi vizioneze analizele de trim 3. Dupa cum le-am studiat acasa, se pare ca sunt relativ ok. Oricum cu Ca, Mg, Fe sunt in grafic. Cu restul vom vedea. A, si nu avem pb de urina!
Pupici!

Bq 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ENNI felicitari mamico,sa iti traiasca baietei.
LIANA ma bucur ca sunteti bine tu si printesa,acum trece timpul si iti ti fetita in brate.
RAMI nastere cat mai usoara draga mea,recuperare rapida,sa ai o printesa frumoasa,sanatoasa si mancacioasa.
BIANCA nastere usoara si rapida iti doresc,sa ai un bebe frumos,samatos si mancacios deasemenea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am uitat sa urez la toate burticile sarcini cat mai usoare si la termen.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput