Nu imi iubesc sotul!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

maria0907 acum am citit ceea ce mi ai scris, pentru ca recunosc ca nu am mai avut curajul sa citesc anumite mesaje atunci cand eu eram in criza ca sa zic asa.

Multumesc mult de mesajul tau, foarte mult adevar ai pus in el si pot sa apreciez asta acum mai detasat pentru ca din nou sunt o mamica singura de doi copii nu de unu.

Viata merge inainte si cu bune si cu rele si sper sa am ceva de invatat din cuvintele tale , te felicit incaodata pentru curajul tau de a merge mai departe cu bebelusii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Doamne catre ce ma indrept??
La ora 10 a venit ,,sotu,, sa ia copiii la plimbare. Stiam de aseara ca va face acest lucru. A vrut sa o ia si pe fata mea si eu am acceptat. Azi dimineata in timp ce pregateam copiii sa plece, suna telefonul sotului ( pentru ca copiii nu mancasera de dimineata adurat un pic pregatirea peste o jumatate de ora). Din convorbire imi dau seama ca vorbeste cu o ea. Bineinteles ca m-am enervat si ca sa nu fac o scena i-am dat copiii desi nu vroiam sa ii dau macar pe fata mea.
Acum stau ca proasta in fata calculatorului si ma framanta doua lucruri
1. Unde a gasit-o asa de repede si cum a acceptat o femeie sa intre intr-o ciorba care inca nu s-a racit??
2. Ce o sa le spun copiilor cand s-or intoarce de la plimbare si cum sa recationez fata de el, caci acum imi vine sa-i arunc ceva in cap.
Poate ca era normal sa-si gaseasca pe cineva, dar asa de repede si sa-l aduca in viata copiilor care oricum sunt super bulversati mi se pare foarte rau.
Cum sa reactionez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anuscha, incearca sa te calmezi. Mai devreme sau mai tarziu s-ar fi intamplat asta. Daca pentru el a fost ok sa intre imediat intr-o relatie, eu nu-l condamn, fiecare are timingul lui, in fond voi ati clarificat ca nu aveti viitor impreuna si atunci fiecare e liber sa-si caute pe altcineva.

si tu va trebui probabil sa-ti refaci viata, alaturi de cineva care te merita.

Nu are sens sa tragi concluzii. singurele concluzii importante sunt cele ale copiilor. daca ei vor veni fericiti, inseamna ca sunt pe maini bune. Sa stii ca ei au un sistem de auto-protectie destul de bine definit, nu lasa in sufletul lor pe oricine.

Pana la urma foarte bine ca si-a rezolvat el problema, mai ramane sa ti-o rezolvi si tu si gata. Copiii o sa fie bine, ai sa vezi.

Capul sus si priveste partea pozitiva. E spre binele tuturor ca el sa intre intr-o relatie stabila.

Si daca fetita ta vrea sa se duca cu ei, eu cred ca ar fi bine s-o lasi. Divergentele intre tine si fostul tau sot au fost de alta natura, nu cred ca te pot duce la situatia in care iti pierzi increderea in el.

Mergi la inceput