Nu imi iubesc sotul!
Raspunsuri - Pagina 9
maddutz spune:
anuscha...ca v-ati despartit... acum esti libera si stapana pe viata ta. cat despre servici....cu siguranta iti vei gasi altceva de lucru. in curand. cred ca e un moment greu pentru tine. si nu tocmai placut. dar esti o femeie puternica si vei gasi, cu siguranta, resursele sa treci si peste aceasta cumpana. vei avea nevoie de o perioada de "doliu", dupa care te vei scutura, si vei deveni puternica pentru tine si pentru copilul tau! in ritmul tau. poate in cateva zile, poate in cateva saptamani. tu alegi. oricum, am siguranta ca, atunci cand te vei privi in oglinda vei simti ca esti o femeie inteligenta, puternica, capabila sa iei totul de la inceput si sa-ti construiesti, singura pentru moment, o viata asa cum ti-o doresti tu
alexas spune:
Draga mea ai divorta ,ia ramas cu o fetita si te-ai casatorit fara sa iubesti pentru faptul ca ti-e frica de singuratate? o aveai pe fetita ta si aparea si in viata ta o persoana pe care ai fi iubito si tu asteptarea uneori da rezultate bune ,parerea mea
mami de miruna si andrei
lisaelisa spune:
Hello ,
Nu mai certati o femeie care deja este indurerata.
Putina compasiune n-ar strica...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
creasta spune:
Mesajul tau contine atat de mult adevar, incat nu s-a mai incumetat nimeni sa scrie dupa tine.
Eu nu am nimic de adaugatcine ar indrazni sa te contazica lisaelis?
andrath spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Ne-am despartit!! Intre timp am ramas si eu fara job. |
Nasol! Fir-ar sa fie! N-am zis io ca se poate intampla? Da' ce legatura e intre cele doua? Sau el era sefu' de te-a dat afara?
Serios acu':
1. Nu am nici un fel de compasiune. Din mesaje te percep ca o persoana foarte rece si calculata care a ...gresit calculele.
2. Acu' daca el ar veni, dispus sa te intretina pana gasesti un job, care ar fi reactia ta?
LE: acu' ca pierdui timpu' si citii iar toata tarasenia, am o singura chestiune de zis: TROLL!!!
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andrath
Nasol! Fir-ar sa fie! N-am zis io ca se poate intampla? Da' ce legatura e intre cele doua? Sau el era sefu' de te-a dat afara? Serios acu': 1. Nu am nici un fel de compasiune. Din mesaje te percep ca o persoana foarte rece si calculata care a ...gresit calculele. 2. Acu' daca el ar veni, dispus sa te intretina pana gasesti un job, care ar fi reactia ta? LE: acu' ca pierdui timpu' si citii iar toata tarasenia, am o singura chestiune de zis: TROLL!!! " If at first you don't succeed, failure may be your thing." |
Este foarte amuzanta expunerea punctului tau de vedere.
Dar tot este o rautate... Femeia a ramas si singura si fara servici.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
danny1 spune:
cata rautate.......mai aveti roshii?da, femeia traia in prefacatorie, totul era fals.sacrificiul facut pt ca fetita sa aiba un tati, e admirabil, dar nu a fost persoana potrivita. dar a intors pe toate fetele situatia tocmai ca sa nu sufere cei de langa ea.extraordinar, ea cu 2 joburi, sot, copii, casa.si el.....ca printesa.mai mult.niciodata nu va fi mami pt baiat.oricum i-ar cauta in coarne, mama lui chiar daca l-a parasit, ea tot mama va ramane.cu un astfel de barbat niciodata nu ar fi realizat nimic.si sa-ti traiesti toata viata numai mancand si band....bleah.ce nivel.da, sunt astfel de oameni.uneori dragostea nu e suficienta(asta referitor la faptul ca el te iubea).decat sa intretin asa o persoana, mai bine mai infiez un copil.tu nu te-ai folosit de el.il vroiai pt fetita ta.in schimb, el s-a folosit de tine:menajera, mama, sotie, sponsor.nuuuu, nu dau nici un ban pe persoanele tinere, sanatoase, care nu ridica un deget.si ce daca vor muri de foame?se pare ca asta si vor.
stiu, sunt taioasa, rece, etc.asta e.viata nu e un basm.
anushca, fruntea sus.viata ti-a aratat drumul bun.e cea mai buna solutie.numai bine va doresc la amandoua si sa va iubiti mult.voi doua sunteti tot ce conteaza.
anuscha2009 spune:
andrath - uite ca necazul meu de a ramane fara servici in conditiile actuale de criza ti-a adeverit tie ca ai puteri de prezicatoare, psiholog sau ce mai crezi tu acolo despre Intre timp, pana sa mai pitrocesti tu inca o rautate gratuita la adresa mea si sa recitesti inca odata istoria asta a mea care iti fae rau, mi-am gasit un alt job principal. Incep de luni - ironia sortii mai bine platit si mai stabil. Colaborarea a ramas tot timpul in picioare.
Acum o sa am nevoie si de mai multi bani pentru ca baiatul sotului a ramas la mine - cel putin pana cand o sa termine acest an scolar nu pentru ca sa-i mananc eu alocatia pentru ca asa a ales EL.
Sper din suflet sa nu il afecteze pe termen lung aceasta situatie si in acest sens l-am dus sa faca psihoterapie. Fac si eu pentru ca de sfaturile dezinteresate date pe aici m-am lamurit.
Nu regret nicio clipa ca mi-am asternut trairile aici -chiar daca anumite sfaturi binevoitoare m-au intepat pe inima.
Viata merge inainte cu bune cu rele cu curaj, cu frica, cu greseli cu satisfactii. Nu suntem niciunii perfecti si daca credem asa a luam in barba asa cum am luat-o eu, idealizand o situatie care stiam de la incepaut ca are multe scapari.
maddutz spune:
anuscha, iti voi "spune" o poveste:
A fost o data ca niciodata, un fluturas fragil pe nume Bosey.
Sigur, vei spune ca toti fluturasii sunt fragili, dar Bosey era foarte sensibil si orice adiere mai puternica de vant l-ar fi putut distruge.
Avea aripioare subtiri, frumos colorate, cu mult rosu, acoperite cu un puf fin, ca de aur.
Intr-o zi, cand Bosey mai crescuse, mama lui i-a spus ca va trebui sa-si deschida aripile si sa faca ceea ce toti fluturasii fac: sa zboare prin gradini, prin livezi, prin parcuri, in jurul florilor.
Dupa cateva incercari, Bosey si-a luat in sfarsit zborul si s-a indreptat catre gradina doamnei Talany, trimitandu-i, din zbor, bezele maica-sii, mandra si fericita sa baietelul ei a reusit sa zboare singur.
Ajuns in gradina, Bosey s-a oprit cateva clipe pe creanga unui copacel, sa-si traga rasuflarea. Si cum statea el asa, il aude pe copacel spunandu-i: "Bosey, florile sunt nerabdatoare sa te vada zburand printre ele, nu le mai face sa astepte!".
Incurajat, Bosey si-a deschis aripioarele si s-a avantat iar in zbor. S-a dus mai intai catre margarete, care se inaltau albe din iarba, si a inceput sa se agite vesel in jurul lor.
Margaretele insa s-au uitat lung, indiferente si nu au spus nimic. Bosey nu s-a suparat, ci s-a gandit ca poate erau obosite si nu prea aveau chef de vorba.
A zburat apoi inspre lalele, fericit ca mai erau atatea flori in jurul carora putea sa zboare. Lalelele insa erau ocupate, discutau aprins despre cum oamenii vin si le smulg din radacini, ca sa le aseze in apa, in niste obiecte de sticla, lasandu-le mai apoi sa se ofileasca si sa moara.
Cand Bosey a inceput sa zumzaie in jurul lor, lalelele s-au intors revoltate si i-au facut vant sa plece, strigandu-i ca e un fluturas urat, ca nu il vor in preajma lor si ca ca ele nu au timp de pierdut cu un fluturas care nici macar nu stie sa zboare.
Bosey a plecat, dand tot mai incet din aripioare, si s-a asezat trist pe o frunza. Se gandea ca poate lalelele aveau dreptate... Oare asta era el, un fluturas urat, care nu stia sa zboare ? N-a avut timp sa-si raspunda, caci si frunza a inceput sa-l certe si i-a spus sa plece, ca ea e prietena cu lalelele si cu margaretele si nu vrea sa se puna rau cu ele.
Bosey a vrut sa se ridice, dar aripioarele parca nu il mai ascultau si nu mai vroiau nicicum sa se deschida. Margaretele, lalelele si frunza au inceput toate sa-l certe si sa izgoneasca, iar Bosey incerca din rasputeri sa isi ia din nou zborul, doar ca acum nu mai reusea.
Vantul a inceput sa bata cu furie, luand cu el puful de aur de pe aripioare fluturasului. Bosey se simtea tot mai slabit, nu mai avea putere sa-si ia zborul, asa ca s-a lasat purtat de vant, care l-a dus departe de florile rele, intr-o alta gradina, intr-o alta lume, cu alte flori, cu alte frunze.
Dupa un timp, Bosey s-a trezit; se simtea obosit, singur. Deschise ochii si vazu ca, dupa ce vantul plecase mai departe, rasarise un soare care-i scalda aripioarele in razele sale si care incepu sa-i presara la loc puful luat de vant.
Simti, deodata, o rasuflare calda. Cand se intoarse, un crin il privea zambindu-i. Bosey se sperie si inchise ochii de spaima, crezand ca va fi alungat din nou. Dar crinul ii spuse: "Bine ai venit, Bosey! Esti cel mai frumos fluturas pe care l-am vazut vreodata!
Ai cele mai frumoase aripioare si cele mai lungi antene! Vrei sa zbori in jurul meu?" Bosey incerca sa se ridice, convins ca nu va reusi; dar, ca un miracol, aripioarele i se deschisera din nou si incepura sa se miste incet in sus si in jos si, fara sa prinda de veste, Bosey zbura din nou, fericit, cu aripioarele vindecate, intr-o alta gradina, in jurul unei alte flori, intr-o alta viata, intr-o alta lume...
anuscha, in concluzie, nu lua in seama margaretele si lalelele. ia aminte la ceea ce spune copacelul, crinul...la ceea ce iti da putere sa obtii ceea ce iti doresti tu, la ceea ce iti da putere de a-ti gasi resursele pentru a-ti intinde aripile si sa-ti iei zborul catre o lume noua, in care tu esti stapana pe tine si pe viata ta!
anuscha2009 spune:
maddutz foarte frumoasa povestea ta. Iti multumesc pentru ea!
Mie imi place povestea Micului Print - Antoine de Saint-Exupery si in viata am trait de multe ori experienta Printului
...Pe ea traia un geograf. Acesta l-a sfatuit sa viziteze planeta Pamant. Asa a ajuns el pe planeta Pamant. Aici s-a intalnit la inceput cu un sarpe, apoi cu o floare din desert, dupa un timp cu o vulpe din vorbele si povetele careia descopera ca oamenii pot fi singuri chiar si in multime. Aceata i-a aratat diferenta dintre floarea lui si restul florilor. Aceasta diferenta era ca floarea sa era ’’inblanzita’’ deoarece micul print a avut grija de ea cu foarte mare atentie.
Si ca sa nu fiu off topic as dori sa pot gasi rezolvarea unei probleme, daca ar putea sa ma ajute cineva de specialitate.
Daca baiatul sotului sta la mine acum fara parintii lui oare nu este ilegal?? O exista vreo forma legala de a ramane la mine?
Mentionez ca acest copil este minor are 10 ani. Intre mine si tatal lui nu s-a pronuntat inca divortul.