Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

au mai scazut,dar nu am mai ajuns sub 56.
acum am 57,saptamana trecuta aveam 58.5,dar fiica-mea are febra aftoasa de 3 nopti nu dorm si nu mai am nici pofta de mancare.

dupa ce am nascut-o pe ania aveam 57 kg si medicul ginecolog mi-a dat sa iau in continuare elevit si osteocare si intr-o luna am pus 4 kg.
eu oricum iau mai tot timpul vitamine, pentru ca am migrene din cauza lipsei de calciu si magneziu.

prin decembrie am luat peritol si cred ca s-a obisnuit organismul pentru ca nu-mi mai da somnolenta.
ideea este ca tre sa ai tot timpul buna dispozitie, sa te simti bine,sa nu ai suparari si kg se pun.

Mergi la inceput

in legatura cu burta

la un moment dat aveam 61 kg si o burta..........
ei acum cand am mai slabit mi-a scazut burta dar si un pic de pe solduri,la picioare........tot bete am,dar cica nu se va pune niciodata jos,sus sunt ok.

Mergi la inceput

in legatura cu burta

la un moment dat aveam 61 kg si o burta..........
ei acum cand am mai slabit mi-a scazut burta dar si un pic de pe solduri,la picioare........tot bete am,dar cica nu se va pune niciodata jos,sus sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc fetelor de urari! L-am vazut, e superb !

Pofta de mancare va doresc !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Iata o dieta care i-a fost prescrisa unei fete de nutritionist (copiata dintr-un alt site).
Mic dejun:

2 felii paine neagra sau cu seminte
200 ml lapte sau iaurt
50 g parizer pui ( mezeluri pui)
1 rosie /1 castravete
100 g fructe ( banane, struguri, pere, piersici)

Pana in ora 12, ar treb sa consumi 500-1 l apa sau ceai cu miere de albine

Pranz:
2 felii paine
200 g cartofi ( paste fainoase, orez, mazare boabe, fasole boabe )
100 g carne
salata din maxim 4 legume
100 g fructe

Cina:

150 g branza vaci
4 felii paine
50 g preparate din carne
salata de fructe ( din maxim 4 fructe)

Intre mese:

200 ml lapte sau iaurt
100 g fructe

Cam ciudata faza cu parizerul! Nu ma convinge sa mananc asa ceva!
Si de ce salatele trebuie sa fie din maxim 4 legume sau 4 fructe?

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mi-au ajuns medicamentele, de azi am inceput si eu tratamentul.
De acord insa ca sala ajuta f mult.Eu inainte de sarcina, m-am ingrasat 2 kg in o luna si un pic, mergeam la sala de 4 ori/sapt, faceam numai innot, si sauna cateva minute la sf.
Ieseam de acolo cu o foame, si intram in primul restaurant din cale, nu va spun cat puteam sa mananc, si ce frumos m-am rotunjit...acu am rams o umbra din ce am fost

in fine...am inceput sa iau si polen , i lingurita pe zi, inainte de culcare...

voi cum sunteti?mai grasunele?

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

Contrar a ceea ce ma asteptam eu, am scazut 100 g, deci 46.9 kg. Nici nu-i de mirare la stresul pe care l-am mancat in ultimele doua saptamani, cu examenele. Cel putin stiu ce faceam gresit inainte. Mancam dimineata cereale cu lapte si nu mai mancam pana pe la 5-6 dupa-amiaza. Asta era pranzul meu. Apoi seara nu prea imi mai era foame. Deci eram intr-un mare deficit caloric. Acum bobinez cate o shawarma pe la 1-2. Nu are nimic nesanatos in ea si e foarte calorica. Seara ma fortez sa mananc ceva consistent. In concluzie sper ca sunt pe drumul cel bun. Am uitat sa mentionez ca fac si leg-magic, abdomene, genoflexiuni + am inceput si flotari :D. Nu pot sa fac prea multe dar e un inceput.
Nu mai stiu cine a mentionat ceva despre Ginseng. In ce fel te ajuta sa te "dezvolti"? A, si nona_denis, e alegerea corpului tau unde depune grasimea (din pacate). E predizpozitie genetica. Oricate abdomene ai face daca corpul tau e programat sa depuna acolo, acolo o sa depuna. Ma oftica de mor lucrul asta, dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Nikole, la cura de polen sa mai adaugi peste cateva zile o lingurita dimineata. Se zice ca e bine sa il iei pe stomacul gol si sa il tii in gura pana se dizolva, sa fie ca o pasta. Eu mai am un pic din al doilea borcanel, il incep pe al treilea maine. Cura este indicat sa tina cam 30 zile.
Eu ma bucur ca am pofta de mancare. Nu mai pot sa sar peste mese. Asta vara in unele zile mancam abea seara si atunci fortat pentru ca trebuia. Acum mi se face o foame de-mi chioraie matele. Cred ca am mai pus un pic, dar cam greu cu cantarul ca am din cel vechi si nu-mi dau seama prea bine.
Amnesty, inainte sa fac miscare aveam burta mai mare. Nu prea am timp sa fac abdomene in fiecare seara, dar nu am renuntat la mersul pe jos.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Scuze daca ma repet, n-am citit decat prima pagina a topicului , nu stiu daca cineva v-a mai spus, insa m-am gandit sa va spun ce a mers la mine, (mult timp si eu am fost o slabanoaga) 1,69 si 45-47kg. max., de vreo 3 ani m-am mai rotunjit si eu pe la 57kg.... alta viata, bluzele nu mai stau ca pe gard, si pantalonii la fel.

Nu am reusit cu nici o dieta sa ma ingras, nici stresul nu cred ca a fost cauza, ca stresata sunt si acum, insa singurul lucru care l-am facut a fost sa merg la sala, si sa ma concentrez mai mult pe exercitii pt. picioare si brate. Acum mi se pare ca ma intrept spre panta cealalta, va trebui sa ma mentin la greutatea asta, ca nu vreau mai mult.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Gagici, cu exercitiile cum stati? Eu in utimele 2 saptamani am exersat de 2 ori :(((. I hate myself ca sunt puturoasa si nu am ambitie absolut deloc:((.

lamuriti-ma si pe mine,voi luati polen pt ca face pofta de mancare sau la ce e bun? Daca s-a vb despre asta si am omis sa citesc imi cer scuze

Mergi la inceput