Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (263)
Raspunsuri - Pagina 20
devylla spune:
Luy uitasem ca Maria este o scumpete...ce de stie ea!Ce-as vrea s-o mai vad.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Noi suntem in carantina. Virusii mei sunt cei mai puternici si i-am dat si lui Bobo care a luat-o de la capat si Anei care tuseste biata de ea si respira cam greu. sper sa trecem cu bine week-end-ul asta ca n-am nici un chef de ajuns cu copilul la urgenta. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Mai gagici,de vreo cateva zile am un libidou care tinde spre ,,+ infinit'' Mi-am zapacit sotiunea din dotare cu atata .E derutat rau,bietul de elCred ca deja am inceput cura de slabire recomandata de Annisia ![]() ![]() ![]() ![]() Ma duc sa-mi schimb oja pe unghii!!!!! O sambata frumoasa va doresc! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Bravo mai...dar...
Mai da si la altii...ca eu nu mai stiu in curand nici cum se face....daca adorm in fiacare seara la 9 seara...

Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Uite asa, catinel - catinel, am ajuns aproape la jumatatea sarcinii. si mai e asa mult inainte, si burta mea e asa mare, deja tre sa desfac picioarele ca sa ma incalt, ca altfel ma lovesc de ea. Durerile de spate au aparut deja de la sarcina (burta mare). Daca stau mult in picioare sau fac ceva munci casnice, imediat mi se intareste burta si trebuie sa iau o pauza si-un repaus la pat. Dar cu DD inainte, ajungem noi la bun sfarsit Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 19+ |
Ramonaiani, (inca ma intreb de unde nickul
Ce vreau sa zic e ca asa sunt unele sarcini si as lua-o, oricand, de la capat ca sa am inca o mandrete de copil. Tu mai ai doar jumatate din sarcina. Eu, cand o fi, o sa (mai) am 9 luni!!!
Ia-o incetut, ca nu arde, relax si grija de tine, de voi. Pupici la Eliza si drum usor in RO.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Neataaaaaaa. Ma pregatesc sa duc fata la o petrecere la gradi, pe Bubu il las acasa cu tati ca sa nu il expun la colectivitate acum inainte de plecarea la munte (si asa sunt ofticata ca nu e zapada). Gradinita fetei si-a schimbat denumirea (s-a separat de celalalt sediu odata cu divortul patronului) si acum e inaugurarea sub noul nume. Ma rog, nu stiu cat era necesar, dar macar e prilej de distractie pentru copii.
Eu am fost aseara la film, la Operatiunea Valkyre care nici nu prea mi-a placut, asa se explica absenta de pe forum.
Cam asta de la noi, sa aveti o duminica placuta!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Erina, uite ca ar fi fost o idee buna sa iesiti si voi la teatru, poate ti-ar fi prins bine un loc dragut. Succes cu cautarea de case. Greu de recomandat o zona, fiecare are avantaje si dezavantaje, depinde mult de ce ai nevoie. Aici la mine casele si terenurile sunt prea scumpe, traficul e infernal, si deja e aglomerat ca in oras.
Ceamica, imi pare rau ca ti-am starnit si tie dorul de duca.
Luy, sa va fie de bine iesirea. Cat despre Me, evident ca nu putea dormi cu atatea tentatii. Draga de ea, sigur o fi visat ceva ciudat. In ceea ce priveste teatrul, cred ca s-a inteles gresit, Bubu nu a stat jumatate de ora, a misunat jumatate de ora. Dar asa faceau si alti copii pe acolo si chiar si cei mai mari. Robert a stat mai cumintel in brate, au iesit putin la un moment dat.
Melania, nici azi nu voi avea parte de prea multa odihna, dar daca o ia tati pe Alex la plimbare dupa party de la gradi, macar raman numai cu Bubu. Vad ca Tudor mananca binisor seara, dar daca i-ai da bibe la culcare poate nu s-ar mai trezi noaptea. Mai ales daca ii dai borcan cu fructe si legume seara, cu siguranta ii creste aciditatea si i se face foame mai repede. Eu daca mananc o salata seara nici nu mai pot adormi de foame.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Gabriela,
multumim mult.
Mariana, Doamne ajuta sa ajungi cu bine la finele sarcinii.
Nu stiu cum te descurci cu Eliza, cred ca e mai dificil sa ai un pui asa micut si burtica. Ieri la teatru ma gandeam ca mi-a fost usor cu Alex ca ma puteam intelege cu ea, dar sa fi avut 2 misunatori mici...nu stiu cum ma descurcam.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Sim, sa va fie de bine petrecerea. Ce bine ca Stefan inca mai doarme in carut. Noi nici nu mai folosim carutul. Am vazut pozele, e minunat si se vede ca s-a simtit bine. Si noi l-am tuns pe Bubu, ii creste repede parul, banuiesc ca asa si lui Stefan.
SabinaY, delocioasa ciocolata si dulceata a picat la fix.
Erika face multe lucruri, cred ca esti tare mandra de ea.
Cat despre sarcina, sanatosi sa fiti, ca foamea nu e mare problema.
Adi, deci si tu mai ai in plan inca 9 luni? ![]()
Rox , mamica
Gabriela77 spune:
Roxana, cand plecati la munte?
SabinaY, ce dulce trebuie sa fie Erika, si cate stie ea deja...
Adi, tie chiar nu ti-a fost usor in sarcina, imi amintesc ca ai lucrat cam pana spre final, dar uite ce minunatie ai acasa!
Simona, Stefan e trist vreodata? Ca eu numai zambaret l-am vazut in toate...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mandarinutza spune:
Luy, si noi am fost ieri in mall Vitan de la 5 la 7, ne-am intalnit cu o verisoara a mea si ne-am mai plimbat prin magazine. Si Antonia ail adora pe Chit din Mall.
Mariei. Si drum bun la Ploiesti!
Erina, noi in Auchanul din Titan am fost.
Melania
, ma intrebai de sufleul de dovlecei: curat de coaja 4 dovlecei mari si ii tai felii-rondele, ii pun apoi la fiert. Intre timp pun pe foc intr-o craticioara 3 linguri de faina, o lingura de smantana/iaurt, una de unt si o cana de lapte(250 ml) si amestec pe foc pana se face ca o smantana groasa dar fara cocoloase. Apoi iau compozitia de pe foc si pun cate 3 galbenusuri de oua pe rand si le amestec bine si mai pun un pachet branza de vaci(poti sa faci si cu telemea rasa, dar ca sa pape si Antonia, pun branza de vaci). Mai bat 3 albusuri spuma cu mixerul. Cand s-au fiert dovlceii, cam in 30 min, ii scurg bine, ii pun intr-o strecuratoare si ii mai pisez nitel sa se scurga toata apa din ei, apoi ii amestec cu compozitia si albusurile batute spuma si ii pun intr-un vas jena mare/tava, mai rad putin cascaval deasupra si pun la cuptor 30-40 min pana ce cascavalul devine galbui. Eu mai fac si cu conopida.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

.E derutat rau,bietul de el

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)