Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
creata2008 spune:
Multumim de primire, Honey!
Ca sa te linistesc, macar putin, ai la semnatura mea povestea nasterii Mariucai. Te rog sa o citesti si sa-mi spui apoi ce parere ti-a facut!
Iar eu iti voi ura sa ai parte de o nastere la fel sau chiar mai usoara!
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby creata2008,iuly_s_a, mgd13 - bine ati venit. Sarcina usoara si fara probleme. Nastere si mai usoara. Cand vad fete ca Ioana si Creata care dupa un an deja il fac pe bb 2 ma gandesc ca nu este chiar asa de rea nasterea. Eu am oroare de spitale, defapt de durere si de acrituri, de care din pacate in Romania avem din plin parte. Denisa, 5+ |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
cristina_ana spune:
Buna fetelor! M-am intors si eu in Bucuresti in sfarsit. Ma simt oribil, greturi la greu si lipsa mare de energie. Nici sa ies cu asta micu la plimbare nu mai imi vine. Ca sa nu mai zic de mancare, ca nu mai pot gati si ii dau sa manance numai porcarii. Dar o sa treaca, intr-o luna zic eu ca o sa ma simt mai bine.
Am citit rapid ce ati mai scris, ma bucur ca sunteti toate bine!!!
Monica, ma bucur mult-mult-mult pentru tine! Ai vazut ca nu aveai de ce sa te ingrijorezi?
Cami, iti tin pumnii foarte stransi pentru maine cand faci testul!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 7+
POZE
cristina_ana spune:
Stiu ca e inca prea devreme, dar vreau sa ma documentez din timp. Stiti magazine cu haine de gravidute frumoase si sexi?
Ca acum doi ani "pe vremea mea" nu prea am gasit ce imi doream. Atunci am avut noroc ca era moda aia cu babydoll si gaseam bluzite largi si in magazinele normale.
Eu nu prea mai am haine de data trecuta. Am aruncat multe, ca erau prea purtate. Si vreau sa fiu o graviduta sexi, neaparat!!!
Monica, tu de unde ti-ai cumparat haine anul trecut?
Eu sa nu aud de camasi si pantaloni largi care te fac cat casa. Vreau chestii mulate si decoltate!
Hai ca deja aberez!
POZE
creata2008 spune:
Exceptand o pereche de pantaloni de business, in rest eu nu mi-am cumparat nimic in sarcina special pentru gravide. Nici nu aveam de ce, la cele 8 kg luate in total! Dar am vazut, in treacat, un magazin in Carrefour Militari, care avea expuse niste bluze si niste rochite foarte haioase si sexy!
citat din mesajul lui cristina_ana Stiu ca e inca prea devreme, dar vreau sa ma documentez din timp. Stiti magazine cu haine de gravidute frumoase si sexi? Ca acum doi ani "pe vremea mea" nu prea am gasit ce imi doream. Atunci am avut noroc ca era moda aia cu babydoll si gaseam bluzite largi si in magazinele normale. Eu nu prea mai am haine de data trecuta. Am aruncat multe, ca erau prea purtate. Si vreau sa fiu o graviduta sexi, neaparat!!! Monica, tu de unde ti-ai cumparat haine anul trecut? Eu sa nu aud de camasi si pantaloni largi care te fac cat casa. Vreau chestii mulate si decoltate! Hai ca deja aberez! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 7+ POZE |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
unombun spune:
va rog frumos,pentru ca voi aveti sarcini mititele,din experienta voastra sau din ce mai ati citit,eu am pierdut o sarcina in luna mica,pentru care am primit progesteron,fara analize,fortat,intrucit aveam singerare. si totusi la citeva zile s-a intimplat evenimentul neplacut.Acum sper sa se fi prins ceva in zilele fertile,intrucit eu ramin din prima,nu am probleme in a ramine insarcinata.In perioada dintre cele doua am facut singurica anlizele estradiol,Fsh,prolactina,Lh si progesteronul chiar de 2ori,de fiecare dat mi-au iesit perfecte.Pentru acum,in cazul in care este sarcina sau nu,ce sa iau ca sa o pastreze si daca nu este sa nu imi faca dereglare hormonala,ca sint maricica de virsta si nu mai am timp de reglari ulterioare.Din ce zi a cm,sint in a 16-a.acum,sa iau utrogestan ?Si cit?DE cind se vede sarcina la eco cu sonda?Va intreb pe voi ptr.ca daca merg acum la doctor nici nu sta de vorba cu mine,spune sa asteptam si eu anterior am avut singerari deja din sapt.5,am luat se pare tirziu progesteronul.Acum as vrea sa iau din timp,dar daca nu este sarcina,sa nu ma deregleze.Analizele de singe BHg,parca,corectati-ma daca se numesc altfel,arata dupa 1 sapt deja progesteronul ridicat,deci sarcina?Si pot sa imi dau seama cit progesteron am ca sa fac ceva interventii?Dar analiza progesteronului pur si simplu,arata modificari la 1 sapt?Multumesc de rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu,poate,poate vom fi colege pina la capat.
cristina_ana spune:
Unombun, ia duphaston, 3/zi, timp de zece zile. Ajuta la fixarea unei eventuale sarcini. Dupa ce se confirma sarcina, il inlocuiesti cu utrogestanm 4-6/zi. Tratamentul acesta mi-a fost recomandat si mie de medic.
Creata, merci de informatie! Am sa ma duc in Carrefoure sa ma uit de hainutze!
POZE
Danuta1979 spune:
Creata 2008, am citit cu multa emotie povestea nasterii fiicei tale Mariuca. Sper sa avem si noi nesteri la fel de usoare sau chiar mai usoare. Multumim pentru ca ne impartasesti din experienta ta. Multe dintre noi suntem la primul bebe si nu cunoastem multe...
Bun venit noilor burtici!
Dana 6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
creata2008 spune:
Multumesc ca ti-ai facut timp sa citesti, Dana... Ideea este ca sunt nasteri dificile, care dureaza multe ore (travaliu + expulzie), cu dureri mari, sunt si sarcini cu probleme... dar nu avem de ce sa ne gandim la asta cat timp suntem noi insarcinate. Pentru ca realitatea este una, fie ca esti la prima nastere, fie la a 15-a: nu stii niciodata cum va fi la tine! Asa ca de ce sa te agiti si sa iti faci ganduri negre, cand habar nu ai cum va decurge totul? Eu am ales sa gandesc pozitiv, sa zambesc, chiar daca am stat pe scaun ore in sir, in travaliu fiind, sa fac glume si sa privesc aducerea pe lume a Mariucai ca pe cel mai frumos lucru din lume. Pentru ca asta si este!
Eu va voi ajuta cu orice stiu si pot, pe parcursul sarcinii. Imi aduc aminte ca si pe mine m-au ajutat mult zuzele care aveau deja un copilas. Va puteti baza pe mine oricand!
Voi trimite datele mele de contact pe adresa comuna de mail, dar va rog sa imi dati si mie pe pm parola si adresa exacta.
citat din mesajul lui Danuta1979 Creata 2008, am citit cu multa emotie povestea nasterii fiicei tale Mariuca. Sper sa avem si noi nesteri la fel de usoare sau chiar mai usoare. Multumim pentru ca ne impartasesti din experienta ta. Multe dintre noi suntem la primul bebe si nu cunoastem multe... Bun venit noilor burtici! Dana 6+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Iulika29 spune:
Fetelor, imi cer scuze ...de la oboseala nu stiu de ce am scris citisem pe acolo si am scris gresit ...Era pt CAMY PUS.
Mai greseste omul
Må iertati da??
Si voiam så va intreb ceva...Eu mereu dupå dus baie si asa am o scurgere diferita de celelalte cam ca la ovulatie( stiti voi...albusul )Moasa mea zice ca e normal ..ca ma sunat-o bine asta de cand am vazut prima data asta acu vreo 3 såpt ..
Si bun venit noilor gravidutze Nu mai scriu nume ca o dau iar in
bara..
Vå pup dulcik
Iulika, Cea mai fericita 9+
cristina_ana spune:
Creata2008, eu tocmai am terminat de citit povestea nasterii Mariucai si plang ca proasta! Asa frumos ai povestit!!!!!! Si am vazut si pozele ei si e o dulceata de fetita!!!
POZE