nehotarare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Sincer, numa m-am enervat cand am citit ce ai scris! Adica barbatul asta iti nenoroceste copilul si tu mai stai sa te gandesti daca sa divortezi sau nu?!?!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Stii ce as face eu daca v-as cunoaste ? M-as adresa autoritatilor competente pt. protectia copilului. Casa voastra nu e un loc sigur pt. niste copii.

Maria

Nici ei nu sunt "siguri" pentru copii, eu cred ca esti o mamaabsolut iresponsabila si de un egoism de nedescris. Imi pare rau ca sunt asa dura, dar asta cred.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
[Ligia, sa inteleg ca tu ai sta? Ti-ar arde un pumn in gura , te-ai sterge si i-ai oferi duioasa farfuria cu supa?
De-asta sunt atatea femei batute si omorate, ca exista mentalitatea asta de nea Bascula e al meu si nu-l dau .
Groaznic

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Se referea la subiectul deschis de popescudora la acelasi topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena13
Nu mi explic de ce nu ma pot hotara?

Pentru ca probabil ai inca sentimente pentru el (cel din primii doi ani, ca asta nu-i tot ala, desi seamana), din obisnuinta si din teama de a fi femeie singura, cu copii (teama de situatie, gura lumii, ca de crescut copiii nu ti-e teama, zici ca ai cu ce).
E omenesc. Si, din pacate, des intalnit. Ai auzit multe fete care spun ca ar divorta, dar n-au casa, n-au bani...vrajeala! Uite, tu ai casa, ai bani...tot nu o faci.

Din tot ce ai scris, un singur lucru m-a pus pe ganduri: ca bea. Nu te mai iubeste, te jigneste, te cafteste...asta e, daca-ti place, suporta-l. Cat o sa poti.
Dar beat fiind, copiii tai sunt in pericol. Zi de zi auzi la tv (ca astia n-au altceva de aratat) de cate un copil mort sau schilodit de catre un tata, concubin beat, pentru ca plangea prea tare, era bolnav, cerea ceva, sau pur si simplu era pe-acolo la momentul acela nepotrivit.
Nu-i omoara? Nici oameni nu-i face...copiii tai cresc intr-o atmosfera pe care, instinctiv, o vor memora si aplica la randul lor. Daca scapi tu nealtoita de ei, nevestele lor au toate sansele sa simta puterea masculina.
Si te intreb: daca ceva din ce am zis se va intampla, esti sigura ca nu te vei simti vinovata?
Rezolva-ti problema, in felul in care crezi tu ca-i mai bine. Dar repejor...si in interesul copiilor.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Stii ce as face eu daca v-as cunoaste ? M-as adresa autoritatilor competente pt. protectia copilului. Casa voastra nu e un loc sigur pt. niste copii.

Maria

Nici ei nu sunt "siguri" pentru copii,

La ei, la parinti ma refeream.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Maria Munteanu, si eu as face fix acelasi lucru: anuntat Autoritatea Tutelara, Protectia copilului, orice institutie/for competent caruia sa-i pese de copii, ca vad ca parintilor.... Adica, ce mai tura vura? Luat copiii pana se trezesc din visare parintii!
Numai pot cu subiecte si topicuri deschise de "mame" ce stau in abuz doar de dragul unei p...e, ca vai, ca oh! numai pot de dragul lui, ca io mi-s fata educata si finuta (dar scriu numai cu "agramalitati"), ca am pozitie sociala/putere financiara (dar tot in fundu' unui c...t ma uit cu admiratie). Or fi si hormonii de sarcina la mine, da' frate, prea multa prostie in po****tia generala.... "Norocul" lor cu anonimatul de pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Maria Munteanu, si eu as face fix acelasi lucru: anuntat Autoritatea Tutelara, Protectia copilului, orice institutie/for competent caruia sa-i pese de copii, ca vad ca parintilor.... Adica, ce mai tura vura? Luat copiii pana se trezesc din visare parintii!
Numai pot cu subiecte si topicuri deschise de "mame" ce stau in abuz doar de dragul unei p...e, ca vai, ca oh! numai pot de dragul lui, ca io mi-s fata educata si finuta (dar scriu numai cu "agramalitati"), ca am pozitie sociala/putere financiara (dar tot in fundu' unui c...t ma uit cu admiratie). Or fi si hormonii de sarcina la mine, da' frate, prea multa prostie in po****tia generala.... "Norocul" lor cu anonimatul de pe aici...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Aceste subiecte (cel de fata si celalalt cu dependenta de sotul care de Revelion se ... cu prietena sotiei in casa cu ea, iar sotia e sigura ca are o viata 99% fericita) mi se par ireale. Eu nu pot sa-mi inchipui ca exista asemenea persoane si asemenea cazuri.

Iti vine sa vb singur cand auzi bazaconiile astea.
E de-a dreptul obscen.

Ma duc la alte sobecte si va astept sa dezbatem mai bine pesticidele din legume.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Elena, daca nu esti troll, eu iti spun de ce nu te poti hotara inca: nu ai ajuns la limita suferintei, inca mai poti sa duci, inca ai anumite "avantaje" din aceasta constelatie (asa cum le percepe subconstientul tau).

Evident, copiii tai sunt victimele.

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Stau si ma uit la monitor de vreun sfert de ceas, ca mitza-n calendar. Am o senzatie de furie si de neputintza, de manie, de m-a luat durerea de stomac.
Stiu, nu-i frumos sa "dai 20 la fundul altuia". Cum spun americanii-"walk a mile in my shoes"... Mergi o mila in pantofii mei..si vei vedea ce si cum. Din pacate, ai cerut "parerea si sfaturile" celor de pe forum(ai grija ce-ti doresti, pt. ca se va adeveri!)

Stimata doamna cu studii superioare, sotz nemernic, si copii maltratati- si traumatizati pe viata- E TIMPUL SA SCOTI CAPUL DIN NISIP!!!TREZIREA, CONITZA!!! TREZIREA!!!!!!!!!.

Imi pare rau daca sant rea, cruda, sau lipsita de compasiune, finetze, sau pur si simplu sant nespus de neintelegatoare.
Din partea mea nu vei primi intelegere sau mila. Dar IN SPECIAL nu-ti pot gasi nici o scuza!!!
Ceea ce faci tu nu denota decat inconstienta, lashitate, si egoism. In cel mai rau sens al cuvantului.
Mai intai de toate, TU nici nu mai intri in ecuatie. Ti-ai distrus o buna parte din "tineretze" alaturi de un animal, care nu merita nici un acvariu cu pesti sa aiba- cu toate ca "locatarii" din acvariu ar fi cam singurii sa-i poata accepta jignirile si injuraturile- apa sa traiasca, ca-i camufleaza iesirile de descreierat.
Dar COPIII TAI??? Pe EI ii obligi, ii FORTEZI sa traiasca intr-un cosmar??? Si te numesti mama, da? Iti dai tu acest titlu????
Bunica mea spunea mereu ca parinte nu e CINE TE FACE. Parinte e CINE TE CRESTE! Dar tu ii schilodesti pe viata prin frica si lashitatea ta. Leoaica isi creste puii si-i ocroteste cu viata ei. Se lupta pt ei, pt binele lor, pt supravietuirea lor. Tu pt ce te lupti? Pt CINE? Sigur nu pt "puii" tai. Ii lasi sa fie nenorociti- nu de un parinte, nu de un tata... de un animal... cel care a fost donatorul la conceptia lor. Ii oferi pe tava unui animal, care nu stie decat sa dea cu pumnul si cu gura.
Acei doi ani "de la inceput".. te poti sterge cu ei in... ureche.
Mai trist este ca, ai simptomele unei femei abuzate- atit fizic dar si psihic. Primul lucru pe care il fac este sa se agatze de "sperantza". Sperantza ca animalul care le distruge incet, incet- dat in totalitate!- se va schimba, CANDVA, in acelasi "Fat -Frumos din lacrima" pe care l-au cunoscut. Dar conitza draga- crede-ma!- cu sperantza vei ramane, si cu oasele rupte, si copiii distrusi, care asa cum a spus si Rufus, mai mult ca sigur!- vor ajunge la timpul lor niste animale.
Daca la 6 ani(!!!) fiul tau refuza orice contact cu VOI, tu ce sabia lui Mahomed mai astepti???? Sa plece si cel de 2 ani de-acasa????????
Mai istetzi copiii decat mama .
Asa ca, vezi cum faci, lasa DC-ul, forumul, lasa si "studiile superioare" (care este evident ca nu te-au ajutat cu NIMIC pana acum!), lasa dreq si sperantza aia idioata, ia-ti copiii si da-i bice, conitza. Ca viata trece pe langa tine, iar tu te vei trezi intr-o buna zi, si va fi mult prea tarziu.
Poate crezi ca TU nu meriti ceva mai bun in viata(asta ar fi alta idiotenie!), dar copiii tai- EI nu merita nimic mai bun? O copilarie fericita, o viata linistita?
Daca vrei sa te numesti MAMA, si sa fi considerata ca atare, atunci compoarta-te ca o MAMA, nu ca un presh.
SUS FRUNTEA, lasa-i "moshia"(din partea mea se poate ingropa CU ea, IN ea!), ia-ti copiii si PLEACA. Dar nu asa ...linistit..ca la promenada- FUGI cat te tin picioarele. "Donatorul" nu stie ce-i aia dragoste, compasiune, tandrete, bunatate. Si prin prizma lui, ai ajuns si tu sa-i impartasesti ideile- din moment ce l-ai lasat atatia ani sa te chinuie nu numai pe tine, dar si pe COPIII TAI.
Nemernicia e a lui. Dar RUSINEA este a TA.
Sper sa te superi cand citesti ceea ce ti-am scris. Sper sa-ti vina spumele, sa faci urat in fata calculatorului, preferabil este sa dai si cu monitorul pe geam. Ar fi totusi CEVA din partea ta. Primul pas in a schimba situatia in care te afli-impreuna cu cei mici, care chiar nu au NICI O VINA!- este sa te apuce mania. Nu supararea. NU! Mania. Furia. Pe tine, pe el, pe viata. Si poate ATUNCI vei lasa vorbele desharte(care-s tare ieftine si fara valoare!) si vei trece la FAPTE!
Astept cu nerabdare sa aud cum iti vei salva viata, dar in special COPIII.
Walk the walk, and talk the talk!
FAPTE, conitza. FAPTE! Nu plangeri si cereri la primarie. Asta tre sa faci!
Mai putin de atit..este egal cu ZERO!

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput