Regasiri(31)
Raspunsuri - Pagina 16
Dbunny spune:
Mayaioane smechera tare Ana! Dani de-abia acu incepe cu replicele, si doar in spaniola, pana acu nu lega mai mult de 2-3 cuvinte...aseara i-am facut baie, si la sfarsit am scos dopu' sa se scurga si apa intre timp, la care el tot punea dopul, sa mai stea in baie...eu ii spuneam ca scoatem dopu' sa se scurga apa(sperand ca scot de la el o fraza de tipu: apa sa nu se scurga, mai vreau in cada) la care el: Aqui se queda!!! (Aici ramane!!!)dopul..
bambo frumoaso! te-ai chefuit ai? o pozica ceva? ca mi-e dor de caprita...
dodo cum ii merge bogdanului la gradi? Voi cu imunitatea stati bine? yoy ti-am vazut burtocuuu si pe dodo desenand
yoy Miro, 3 nospa pe zi? vrea sa iasa bebica? adica na, eu sunt ma inestiutoate intr-ale contractiilor, ca sa apuc la contractii mie mi-au injectat cativa litrii buni de...nu mai stiu cum ii zice
Dani de cand a plecat mama doarme mai bine(nu pricep de ce!!??)adica se fatazie odata sau de 2 ori pe noapte ca se incalcie in plapumita si nu suporta sa-l acopar...dar in rest...dormim tun! De mancat nu prea, adica stau si eu si Paco si-i povestim povesti, si se ia cu altele pana-i dau eu papa...ca de nu...nu si nu! Plus ca in loc de 5 mese am trecut la 4.
M-am gandit sa-i mai bag cate-un galbenush crud in lapte...ceva proteine-n plus nu i-o strica..
Nu mai pot intra seara, laptopu-i stricat, iar la pc-ul lui Paco estem frig(in garaj).
Sambata seara i-am pus mamei o gramada de poze si filme cu Dani pe un drive-pen, sa le ia cu ea in Romania. Si am dat peste ceva ce n-am mai vazut de mult...daca cineva nu l-a vazut pe Dani la 11 luni...
www.dropshots.com/dbunny_28#date/2007-12-30/22:46:34" target="_blank">aici
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
carla si dianarus sanatate multa la puiuti!
danita sa intelegem ca mamica ta e bine
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
pe toata lumea.
De citit da, de scris...nu mai am timp.
Carla si Diana multa sanatate puiutilor.
Miro se apropie termenul. Ma bucur ca sunteti in grafic.
Maya cu frigurile astea am iesit mai putin. de regula pe prin cartier (Craiovei) si asteptam cu nerabdare caldura.
Dbunny am vazut filmuletul.
Dodo vine bb?
Bambo vreau si eu la disco. Si noi am iesit dar la 1 a trebuit sa plec ca nu vroia sa se culce.
Danita ma bucur ca e mai bine.
Dolores da Davidutu ce face?
Fetele cu copii la gradi, cum merge treaba cu educatoarele? La altii mai dati cadouri? Atentiile sunt constante? Na ca ma informez si eu din timp ca am emotii!
Fiicamea s-a zgariat un pic aseara la mana si a urlat doar vreo 3 ore ca are buba. Daca se loveste nu pot sa o linistesc deloc si pace ca se sperie dc vede vreo urma. Asa ca ne-am culcat la 1, cu multe incercari: ba in patut, ba in brate, ba pe picioare, pa cu papusica, ba fara, etc, etc, etc
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
dayanara spune:
buna fetelor
va rog spune.ti.mi si mie ce fel de lapte se gaseste in romania gata facut, adica nu praf, dar pt copii nu lapte normal, de exemplu anul trecut cand am fost in ro a baut doar HUMANA la cutie de 450 ml gata facut, se gaseste nestle de genul asta? sa nu ma car cu cutiile de aici
in ultima instanta, nestle junior praf ce gust are? e mai normal sau e ca cel pt bebelusi?
ivan si roxana
dolores spune:
buna seara fete dragi,
ankutza...david e bine, ma duc chiar acum la el...abia am aterizat si eu acasa de la munca, am avut foarte multa treaba si ma pregatesc sa ma duc sa-mi vad puiul
dayanara...de genul ala de lapte nu stiu ce informatii sa-ti dau ci vreau doar sa-ti reamintesc sa-ti pui sa sune telefonul sa ne vedem,da??sper ca n-ai uitat.......
dbunny
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Ar trebui sa fim recunoscatori oglinzilor .... pentru ca reflecta doar exteriorul "
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny dodo cum ii merge bogdanului la gradi? Voi cu imunitatea stati bine? yoy ti-am vazut burtocuuu si pe dodo desenand |
Bodo e bine la gradi si ar fi fost si mai bine daca avea o educatoare pe care s-o intereseze putin,putin de tot copii...dar nu-i nik de la toamna o sa aiba alta sper mai implicata
Ancada mai are f putin si-mi tin fata in brate
mayaione si multe
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
lizzy spune:
va pupam apasat. bolnavi inca dar pe drumul cel bun. eui in medical cu el, 3 zile
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
kokorina spune:
scuzati,nu am vrut sa trimit doar intrebarea,fara sa dau si eu un buna ziua...s-a dus fara sa vreau....mesajul,evident.sa o luam de la capat.
servus fetele!
cat de des dati voi dulciuri copiilor?nu ma refer la o prajitura facuta in casa....la orice altceva,dulciuri...pare o prostie daca intreb si ce fel de dulciuri le dati??
noi santem bine,voiosi,frumosi si sanatosi!
Mirona spune:
am aterizat si eu acasa, pentru ultima zi la lucru am stat - nu gluma - si am bagat ca MIG-ul. of of
ce ma bucura e ca de luni sunt in prenatal - asa ca ... sa va tineti de capul meu sa scriu zilnic - ca am si de lucru - o gramada. Acum s-au gasit toti sa ma foloseasca? Sifostul sef mi-a dat ceva de lucru - am mai adus si de la actualul - sa vad cum mi-oi imparti timpul.
Duminica vine Kara acasa - abia astept - desi vorbim zilnic la telefon si-mi spune ce mai face si cea- mai facut - apoi mama imi da raportul zilnic - eu ma perpelesc de dorul ei.
N-are nici o treaba acolo - se simte bine - abia a intrebat de noi in aceasta saptamana- nu prea vrea sa vina acasa - dar am stiut eu cum s-o iau si pana la urma a spus ca vrea la Timisoara. of - abia astept.
dayanara - nu stiu - nu cunosc - stiam ca de la humana este asa lapte praf. Cand veniti? cat stati?
Koko - mi-am facut poze la vechile unghii - nu prea ai ce vedea - o sa ti le trimit - eu ma fac doar cu gel - simplu si curat sa fie - datatrecuta am fost cu gel incolor si mi-am pus doi fluturasi pe inelare - asta pentru Karina (si ce mult i-au placut ....) la pilirea lor m-a cam durut - asa ca am renuntat la ei - si de data aceasta am doar gel - si e rozaliu de data aceasta - doua straturi de gel si gata. Simplu si curat - e tot ceea ce-mi trebuie. Si sa nu mai vad unghii rupte.
De dulciuri ce sa-ti spun? De cate ori cere - ca si asa Kara cere rar dulciuri -ursuleti ii dau si ca recompensa daca face pisu la olita - si ciocolata tre io s-o indemn sa pape - si nu vrea decat Kinder si din aia doar baton mic - papa cam trei sfert din easi mi-o da inapoi.
Asa cala noi nu e cazul de reducere - ii dau de fiecare data cand cere. Prajitura ..... foarte rar - si papa numai chec - dintr-alea cu creme nici nu pune gura - de torturi se mai atinge la vre-o zi onomastica - si cam atat. Nici noi nu suntem prea mult cu prajiturile - dar un chec bun .... nu refuzam.
Dbunny - no spa e contra contractiilor- adica le relaxeaza - nu le induce - intelegi matale? Si in sarcina cu Kara am luat cateva - dar prin ultima luna - de data asta - e mai greu de dus sarcina - poate si fiindca am lucrat atat de mult - dar zau ca ma resimt.
dar las - ca de luni cine mai e ca mine? stau acasa cu fetita mea - ne jucam de dimi se pana seara - si din cand in cando sa mai si lucrez ceva - asa ca o sa vina si ceva banuti.
fug sa pap ceva - ca mi-e cam foame.
revin io - sau mai tarziu sau maine
de-acu nu mai scapati de mine.
va pup pe toate toate
pupam si bolnaviorii sa se faca bine
M