Regasiri(31)
Raspunsuri - Pagina 17
mayaione spune:
Buna dimineata si un weekend frumos!
Miro ce bine ca nu prea vrea dulciuri, Ana e fana. Pana la 1 an jumate nu i-am dat nimic, apoi am zis sa guste si copilul si de atunci sa te tii. Tot kinder vrea, fie baton mic, fie ou kinder. Mai vrea viermisori jellyfruit si bombonele M&M. Dar cat ii dai atata baga, mai plange uneori dupa ele, o mai pacalesc si cu un fruct ceva sau din cele confiate etc.
Eu am fost la doctor si totul e bine, si mi-a mai dat o veste buna, au disparut complet chisturile de pe ovare, ba, mai mult, par functionale, ceea ce e super. Poate am scapat si de sindrom. Mi-a zis ca dupa prima menstruatie sa prestez pt bb, nu trebuie sa mai astept 6 luni pt ca uterul arata "beton", asa se exprima el:). Nu stiu daca mai am putere sa mai trec prin asta, o sa vad. Dr zice ca va fi sigur totul bine, imi va da tratament de sustinere si nu vor mai fi probleme, dar ma mai gandesc.
Dbunny o sa-i treaca, adik si Ana a avut o perioada de nu manca mai nimic, disperasem, nu mai stiam ce sa-i fac. Apoi brusc a inceput sa pape, si baga supa zilnic daca s-ar putea, dupa ce termina bolul ei vrea si din farfuria mea. Noroc ca nu-i place sa pape cu paine ca s-ar face cat casa. Paine doar dimineata mananca, cu unt sau gem, in restul zilei nu vrea. Pe supa i s-a pus pata de cand cu Minnie care-i face supa lui Goofy ca e racit si de cand i-am cumparat dvd-ul, e disperata cand intreaba ce-i dau papa si-i zic ca supa incepe sa urle "aventuraaa, stigati uraaaa, supita de minnie". Sper sa mai gasesc si cand face minnie alte mancaruri, daca o mai face
Pup pe toata lumea si ma duc sa ne jucam putin.
Dodo-pui spune:
Buna regasitelor
va ofer cu drag un martisor
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ank999 spune:
pe toata lumea!
sper ca ati petrecut frumos venirea primaverii si un martisor intarziat de la noi.
Maya eu astept sa treaca perioada cu nemancatul de vreo 2 ani si aproape 3 luni.
Tema cu dulciurile: Ericai ii place doar ciocolat kinder sau milkinis + jeleuri si napolitane. Ciocolata ar manca continuu. Prajituri - deloc. Eu ii dau de 2 ori pe saptamana ca stimulent sa-mi manance altceva. Nu stiu dc ii da mama in timpul zilei si cat.
Miro a venit fata si ai scapat si de munca!
Diana multa sanatate.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata si o primavara cat mai frumoasa.
Mirona, cand ai DPN-ul? Ati fost s-o luati pe Kara de la bunici?
Koko, in legatura cu dulciurile... ii dau din cele facute in casa . Mai nou, de cateva saptamani ma cauta in geanta dupa "ou", adica ou Kinder, din care mananca doar ce-i alb, bilutele alea 2 si ciocolata neagra nu-i place.
Recomandati-mi si mie un Atlas, Enciclopedie sau ce-o fi de ISTORIE, s-o fac pe Oana sa i se para si istoria mai....comestibila, ca sa spun asa. Nu-i place, frate, deloc, spune ca ce-o intereseaza pe ea ce-au facut aia acum tz-spe ani, au si o profesoara care din ce-am vazut eu pe notitele din clasa nu pricepi mare lucru, manualul ...pe vremea noastra parca era mai altfel, nu ca io ma omoram cu istoria... nuuuuu, departe de mine...nici mie nu-mi placea .
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dbunny spune:
Neatza..sau ce-o fi...
Martisor in Spania nu se stileaza, dar eu va ofer o felie de paine prajita unsa cu ulei de masline virgin extra...si-o cafea...
Noi ieri sarbatorisem...6 ani de casnicie, batuti pe muchie. Ne-am dus la restaurant italian, pt prima data lui Dani i-am cerut meniu infantil, si-a papat tot, am fost cu inca doi prieteni, dragi noua dar mai ales dragi lui Dani.
Alte noutati...avem 2 prieteni care s-au mutat la noi pt urmatoarele 3 saptamani...sus in pod(sus am dormitor mare, sufragerie+baie). Sunt tineri(mai tineri ca noi, si au un baietel de 5 ani, asa ca...gatim impreuna, curatam impreuna, copiii se zbenguie si se fugaresc pana noaptea la 10.30. De cand cu copilasul asta de 5 ani la noi(au venit sambata) mananca Dani al meu de rupe...ca sa vezi...aseara chiar si-a bagat mainile in supica celuilalt sa mai pescuie carne si de la el(dupa ce-a halit o farfurie adanca de supa cu taitei si carne de pui). Deci, tot raul spre bine.
M-am speriat ieri de numa...e muscat Dani de ceva goanga(am auzit noaptea un tantar in casa) dar sambata am fost la niste prieteni pe malul marii, care-aveau o matza prapadita-n juru casei...si Dani a smotocit-o si-a tras-o de toate intestinele(al naibii matza nu pleca de langa el!!) si m-am gandit si la varianta pureci! Eu m-am speriat rau c-am crezut ca-i varicela! mai aia ne lipseste!! Acu is 99% convinsa ca-s tintari...dar are 2 muscaturi pe lobul urechii, una pe barbie, 3 pe picioaruse si se scarpina...cu ce sa-l dau?
koko dulciuri de casa Dani nu papa si pace! ce papa si-i dau cam de 2-3 ori pe saptamana sunt biscuiti cu crema Oreo portie de 2, ciocolata mini Twix(a fost o editie limitata de Twix alb, si i-am dat, dar nu mai gasesc) acadea chupa-chup, jeleuri de 2 ori pe saptamana - cate 2 bucati deodata. Deobicei ii dau dulciuri cand avem de stat undeva, ca sa nu-si piarda rabdarea...daca fac un calcul int-o saptaman papa asa:
4-5 biscuiti oreo
1 chupachup
5-6 jeleuri(cateodata naturiste cu laptisor de matca, cateodata Haribo, cu 3-4 ursuleti deodata se satura)
1 mini twix
30-40 gr pufuleti
mayaioane Dani e deja obsedat de Mickey Mouse&co, se trezeste dimineata primul cuvant e Michey, seara la culcare vrea Mickey...in timpul zilei ghici ce vrea?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kokorina spune:
seara buna si va doresc la toate o primavara frumoasa ca voi!
multumesc pt raspunsurile referitoare la intrebarea mea, privind mancatul dulciurilor.inseamna ca nu santem exagerati.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokorina ...inseamna ca nu santem exagerati. Pascal si Sophia |
Hai spovedeste-te, cat baga sandokanii?
Dayanara o poza de la piscina nu ne aduci? ca de nu, nu te credem
aseara am negociat cu seu viitoru' meu contract si trec de la 8h, la 6.5 asa impac si capra si varza...8h e prea mult departe de casa&Dani, 4 ore e prea putin ban. 6.5 perfect.
Cand cad Pastele ortodoxe? stiu ca alea catolice is in 12 aprilie...dar cele romanesti?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Pastele ortodox e pe 19 aprilie.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
salutare,
m-am mai eliberat si eu cu treaba - la unu am predat ieri proiectul si la celalalt ma duc azi dupa ce vine Dani home si preia fata.
daca oi mai primi si in continuare de lucru - ori ba - asta nu pot spune - eu am tras tare sa-i impresionez - mi-am facut treaba - zic eu bine - de aici - Dumnezeu cu mila. Om vedea.
Kara a venit home duminica - dragaleala inca tine - nu ne-am certat deloc pana acum - o gasesc mult mai grasa (a fost la mama pe post de gasca - cica ii dadea de 5 ori pe zi sa pape - oare unde incapea???), o gasesc mai rasfatata - dar asta se va remedia cu timpul - incet incet redevine Kara a mea, gasesc multe din apucaturile nepotelei mele in ea, si in replici si in comportament, a invatat multe, ba or mai invatat-o si la telenovele - noroc ca nu-mi cere sa-i pun la TV ca m-as gatuii.
In rest - casa intoarsa pe dos - noi fericite amandoua - ne jucam, cantam, desenam , pictam, de toate facem si din toate cate putin - foarte putin timp - mereu ii trebuie altceva si mereu ceva nou.
Dani imi toraie toata ziua la cap ca eu sunt de vina - ca eu am obisnuit-o asa - si ca mereu intervin in jocul ei sinu o las sa se plictiseasca si sa se mai joace si singura.
Asa o fi?
Nu mai vrea la gradi- imi da pusi peste pusi si imi tot zice ca mama sta acasa cu ea si cu tati - dupa 5 si ca ea nu mai merge la gradi - si iar ma pupa si ma ia in brate.
De azi dimineata am inceput terapia pentru venirea lui Raul - cand i-am pomenit de el s-a luminat toata la fata - si i-am spus ca in curand vine si ca a crescut deja mare mare si ca-l putem scoate de acolo si ca-l vom ingriji amandoua si ca-i vom da sa pape - si ea imi mangaia tzitzi - ca cica de acolo papa Raul - si ca il vom adormi - si ea isi strangea bratele ca si cum ar culca o papusica la sanul ei - si tare draga mi-a fost - imi venea s-o pup tare tare - si am pupat-o.
Se pare ca-i face placere ca va veni Raul pe lume -sper s-o tina naravu si cand apere micul printz.
cu burtoku ce sa mai zic? am fost la control - parca v-am spus sau? inca nu e intors - si tare m-am bucurat - sa ramana asa sa pot face cezariana fara dureri de cap.
mai avem intalnire pe 10 martie.
Anul aceasta avem intalnirea de 10 ani de la faculta - mama da baba mai sunt ... va fi cheful cum nu se poate mai prost - adica la o luna dupa ce nasc eu ... deci costum nou de grasa-laptareasa o sa scrie pe mine.
no - cam atata despre noi.
Dbunny - fenistil folosim la orice piscatura.
Roxana - DPN-ul e dupa paste - in 26 aprilie. Intrebarea cu enciclopedia pune-o la parintii intreaba - parintii raspund - sigur au trecut si altii prin asta. Pe vremea noastra nu prea se gaseau enciclopedii, n-as stii ce sa-ti recomand.
Koko- iti facusi unghile? esti multumita?
in rest -numai bine - pupici la copilasi, pupici si la bolaviori, pupic in dreapta si-n stanga si ne mai auzim/vedem/scriem.
va pupa Miro pe toate