Strumfi de iul-aug 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
luna1 suna-ma te rog pe mobil si daca nu raspund lasa-mi nr de telefon si am sa te sun eu.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
oanamada spune:
A iesittttttt!!!! Acum astept degustatorul sa vedem ce zice...nu-i dau asta-seara ca e tarziu, dar maiine....
Carla...in 2005 ne-am casatorit (18 iunie, ora 18 - a fost cutremur in timpul slujbei- cand m-am dus sa vorbesc pentru cununia finilor mei, preotul mi-a zis "ah, voi sunteti aia de anul trecut cu cutremurul!!!!!
)! Da' oricum, ne asemanam foarte mult
. Cum e reteta de macaroane...zi si mie..suna bine!
Violeta[/b, isi ia doctoratul in economie, are master de business and administration si master de computere si a facut Politehnica...intelegi mata cam cat de tacnit este???? Si nu se lasa frate....are rabdare, invata, toceste...eu ma chinui de cand eram gravida sa-mi fac curaj sa ma apuc de master (nu pentru ca ar conta cine stie ce in meseria mea, dar da bine la CV) si parca tot nu-mi vine.
Ioanaiub...mi-e dor s afac ciocolata...mi-ai adus aminte de adolescenta...faceam ciocolata cu prietena mea cea mai buna...ia sa o sun sa-i spun sa puna mana sa faca si s-o aduca!
[b]Georgi il ador pe musso...e asa frumos...sunt de acord cu tine cu "convietuirea" ti-am zis...si mama are doi (unul al meu, unul al bunica-mii) si imi este foarte greu cand merg cu Catinca acolo...si aia sunt mici si batrani...pe cand el e mare....
va pup
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
scuze pentru boldul ala continuu...mi-a scapat mana pe tastatura
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Oanamada, super faza cu cutremurul (am facut si o cucu-fonie). Pe mine ma tine minte portarul de la CFR2 ca aia care a condus cu dilatatie 7 si mereu ma saluta cu subinteles cand trec pe acolo
.
Sotul meu a fost botezat exact in 5 martie '77, era biserica aproape daramata de cutremurul din seara anterioara. Se pare ca oamenii importanti au parte de evenimente importante .
Budinca de macaroane a facut-o in cel mai simplu mod posibil si a pus cantitatile din ochi. Intai a fiert macaroanele, apoi a adaugat branza dulce (cred ca un pachet), un iaurt de capra, ou, miere, a amestecat bine, deasupra a ras niste schwaitzer si a pus la cuptor pana a inceput sa miroasa a facut. N-am avut stafide si nici baton de vanilie, dar a mancat fii-mea 2 portii mari.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
oanamada hai sa declaram ziua de azi ziua ratarilor ca si eu i-am facut cornulete la Soph pt weekend dupa o reteta de pe un blog si m-am luat cu mainile de cap cand am vazut ce mocirla mi-a iesit. Am mai pus niste faina si pana la urma a iesit ceva mancabil, chiar gustos dar nu asa de aspectos cum ar fi trebuit. In plus nici laptopul nu-mi mai merge, se ocupa sotul acum de el. A trebuit sa folosesc azi o flaneta de laptop care si un melc l-ar fi intrecut eh maine o fi mai bine.
Eu maine fac rara la cuptor&piure de cartofiori, supica si umplutura a la Banat, cui i-e pofta sa vina la noi. Nu suntem greu de gasit ca doar stam intre Google si studiourile U2
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
CarlaV spune:
Timi, lasa ca nu conteaza aparentele, mancabile sa fie. Tin minte pentru maine in caz ca mi-e pofta, acum sunt full.
Sa ma plang si eu de mizeriile de pe net: avem vreo 15 site-uri (domenii de top) cu hosting undeva in Germania, totul a mers impecabil pana acum, de vreo 2 ani. Zilele astea niste hackeri n-au avut ce face si au atacat hostul, au zapacit toate html-urile de acolo, au scapat doar bazele de date si php-urile. In mod firesc, am cerut celor de la hosting sa puna un back-up cat mai recent al site-urilor, pana reusim noi sa le punem pe picioare. Raspunsul a fost sa facem noi upload iar la toate site-urile, ca ei nu au aceasta posibilitate . Plus ca ne-au sfatuit sa schimbam si toate parolele de la ftp si cpanel. Mor de nervi, ca orice host de kk de la noi din tara ar fi pus un back-up provizoriu, dar nemtii sunt mai cu mot. La cati bani le dam ar fi trebuit sa nu fie niciodata probleme. Acum iar ne apucam de cautat host si mutat site-uri, de parca altceva n-aveam de facut.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oanamada, acum am citit ca ti-a iesit prajitura, nu stiu cum de mi-a scapat. Spune-ne si noua reteta daca tot a iesit bine .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Iara io...
1) Carla bafta cu intarcatu!
2) le-am luat www.mothercare.com/gp/product/B000OY4Q98/sr=1-4/qid=1233347801/ref=sr_1_4/280-5498442-0676560?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core" target="_blank">carucior la copii iuhuuuuuuuuu din UK care cu tot cu transport si acesorii (aparatoare de ploaie. cocoon&chestia de desesubt pt bb2) a costat mai putin decat ar fi costat in Irl.
3) nu mai stiu daca v-am zis ca am rezolvat pr "cine sa stea cu Sophie" cand nasc. Niste prieteni, un cuplu care azi i-au zis sotului ca sunt foarte fericiti ca ne-am gandit sa o lasam pe Soph cu ei. Mi-au dat lacrimile normal...cand am auzit si mi s-a reconfirmat parerea despre irlandezi: au multe defecte dar cum iubesc ei copiii mai rar, ma refer la copii in general nu doar pe ai lor.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
CarlaV spune:
Timi, multumesc mult, sa vad in seara asta daca o sa fie a 4-a consecutiva fara...
Caruciorul pentru copii este superb, imi place mult de tot ca se poate folosi pentru ambii copii, sa-l folositi sanatosi!
Si noi ne gandim cum sa facem cu Saby cand plec sa nasc, de fapt, nu prea dorm noaptea de grija asta. Voi cum faceti, o lasati pe Sophie la cuplul respectiv sau vin ei acasa? Eu n-as vrea sa-i schimb mediul Sabinei, dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa vina la orice ora din zi si din noapte, si de preferat in maxim 15 minute de la solicitare, ca altfel nasc pe drum, la cat de rapid a fost prima data .
oanamada spune:
Mai sunteti careva....???? Catinca a ajuns acasa adormita, cu greu am schimbat-o si gata doarme, pana maiine sunt free like a bird
Carla.....fac si eu maiine paste din alea...de abia astept sa pap eu...., n-am iaurt de capra, dar ma descurc cu din ala normal!
Super tare faza cu sotul tau....acum ce sa-ti spun...eu am vreo doua poze facute fix in timpul cutremurului, in timpul lui Isaia dantuieste (numai de dantuiala nu-mi ardea mie)....sunt crispata de zici ca ma impusca aia nu ma marita...mai nasol a fost ca eu aveam ditamai rochia si cu trena lunga si ma gandeam ca "uite acum fug toti si eu raman aici si-mi cade biserica in cap...ca din cuaza rochiei nu pot fugi"...dragut a fost ca nu a fugit nimeni, erau in jur de 70 de persoane venite sa ne vada ....cei mai tari au fost insa preotii...erau 3...si cand a inceput a doua runda (au fost doua reprize de cutremur) unul din ei le zice celorlalti..."hai sa scurtam putin ca uite iar incepe!!!!"..acum, cand ma uit in urma (inclusiv la pozele alea...) rad de ma tavalesc pe jos, dar atunci ma uitam cum se balanganeau toate alea prin biserica si mai si vedeam fetele alora care simteau cutremurul si erau ceva de genul "sa fug, sa nu fug????" Prietena mea cea mai buna care era domnisoara de onoare...era extrem de calma pentru ca ea a crezut ca trece metroul...desi nu exista metrou care sa treaca pe sub Biserica Elefterie...da de'!
Timi...clar a fost ziua rateurilor....si eu am avut dimineata si netul cazut si telefonul cazut...asa ca....
Cum e umplutura a la Banat...vreau si eu!
Reteta de la praji: 3 oua, 3 lingurite de unt, o lingura faina, 200ml lapte, un plic zahar vanilat, 4 lingurite zahar, un mar ras pe razatoarea de sticla. Se amesteca la foc mic, untul, faina, laptele, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile de la 2 oua. Cand compozitia incepe sa se lege se ia de pe foc si se adauga marul copt si un galbenus de ou si se amesteca bine. Se bat cu mixerul albusurile de la cele 3 oua si se adauga la compozitie amestecand bine pana se omogenizeaza. Se pune la cuptor intr-o forma, pe hartie de copt. Ei zic ca sta la cuptor 15 minute...eu va spun ca sta 30 ca popa..sa vedem ce zice degustatorul maiine!
Somn usor
NOI-CRACIUN SI REVELION,