Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

euro ala era la mine! sa platesc chiria! da, cum v-a zis jadi ne-am mutat de curand (de la socri in intimitatea noastra mult visata, chiar daca cu chirie! [uraaa]) si nu avem net!

in rest motivez absenta cu ne-chef, cu ne-timp... cu scuze! ce sa mai vorbesc! de parasit nici vorba.... si daca se reactiveaza popestii, atunci ne reactivam si noi... sau nu se pune? multa sanatate cvartetului nostru racit! sanatate multa multa! cand va faceti bine sunteti invitatii nostri si mai ales ai Adelutei... fara copii nici nu va primim! sper totusi ca va faceti bine mai curand decat la vara!

va mai scriu cand ne pune netu' ... of, rds-ul asta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

jadi este o rugaciune aici care zice:"Domne da-mi taria sa accept lucrurile ce nu le pot schimba, puterea sa schimb ceea ce pot si intelepciunea sa stiu diferenta." La inceptu ii tare greu dar cum trece timpul devine mai suportabil.
In legatura cu Vlad si Tudor ma topesc dupa ei cat is de dulci. Iar tu povestesti atat de frumos ca atunci cand citesc este asa de usor sa vizualizez ceea ce povestesti.
cafera este o dulce Ilinca , vai ce impresionata este cand copilasi se comporta ca niste mamici (ca noi mai exact). Eu cred ca Ingrid unori este "mamica" mai buna cu papusile ei decat mine. Unul din lucrurile pe care le face in fiecare dimineata: pune papusa in carucior si o plimba.
musso17, adicu, mychydutza dar ce copilasi harnici aveti voi

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

karligutza felicitari pt noua locuinta. ma bucur sa te "vad" pe aici.

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cand sa scriu si eu ca nu numa' pe 27 a fost ceva in aer, citesc mai jos si ce-mi vad ochii: cifre!!! Gata, m-ati depasit. Asa ca ma intorc la postarea despre Dodo ca sa zic: sigur nu-l descrii pe Victor, jadi? Izbitor de bine seamana! La nazbatii, desigur. Si comparatia cu fratele mai mare e la fel. Parca abia acum imi dau seama ca cuminte a fost Stefan... Pe Victor nu-l pot pierde din vedere o clipa, mai ales daca sunt intr-un loc strain. Acasa mai mult decat dezordine nu prea are ce face, ca am organizat totul in asa masura incat sa nu aiba ce strica. Si printre cele 5-10 cuvinte pe care le stie e si "Arshhhh", cand vede cuptorul/aragazul. Eu zic ca stie ceea ce trebuie. Cand era Stefan mic nu am stiut la ce folosesc aparatoarele de colt, cele de priza, cele impotriva deschiderii sertarelor. acum...toate sunt la mare pret. Placerea lui e sa arunce jucariile din sertare. Dupa pat sau dulap, daca se poate. Telecomanda e interesanta, ca are baterii. Si bateriile ies - a descoperit el - daca arunca telecomanda cu putere de gresie. Si in soba la bunica e interesant, era ceva negru acolo si tare bine face la ten, si-a zis el. Asa ca sambata, cand am fost acolo, am avut un mic cosar.

Na, eu ma bucur ca e sanatos si incerc sa ma invat si cu acest stil, ca, daca era la fel ca Stefan, cuminte, poate ma plictiseam.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

karli, sa va fie de bine la casa noua. Asa deci, la tine era "ieurasul"? Noroc ca ne-ai zis, ca ai vazut cum vrut-a jadi sa ne pacaleasca...Ce mai face Adeluta?

cristina am revazut poze cu Ingrid. Frumoasa fetita cu codite cu tot! Si pe timi am vazut-o si mi s-a facut dor de burtica, dar zic pas. cafera cum mai sunteti??? Ilinca e o scumpa, cum sa nu te topesti.

A! Eu am reusit sa citesc din urma, am vazut meniuri si - in mare - noi stam cam ca majoritatea. Nu prea am vazut sa dati copiilor cereale. Eu ii dau la micul dejun, cam de 3-4 ori pe sapt. E calea prin care Victor manaca lapte, desi mananca bine si iaurt, si branza. Ce ma deranjeaza e ca mai pofteste la cate ceva nesanatos de le Stefan. Si e jale! Ma duce la dulcapul cu pricina. Culmea e ca il santajeaza plangand pe ta-si. Si asta cedeaza, asa ca a mai primit si cate o jumate de Milkutza, sau o patratica de napolitana. Si eu care imi propusesem sa nu-i dau dulce pana la 3-4 ani!!! Oricum, felicitari mamicilor ce-si hranesc copiii sanatos.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pe picior de plecare spre casa, am tras si eu un pic de munca

Cristina, inteleapta rugaciune, mi-am notat-o si sper sa imi aduc mereu aminte de ea!

Oana, de al meu vorbesc dar se pare ca oarecum putem da vina pe zodie desi urasc impartirea omenirii in 12 stereotipuri . Sau zicem ca asa e promotia asta de 2007 si gata!

Cu mancarea, sa stii ca si Dodo mananca cereale din alea nesanatoase de dupa 2 ani. Cu cerealele de la Humana am avut marea surpriza sa vad cum le vomita 3 nopti la rand, exact la o ora dupa ce le bea cu lapte. Initial am dat vina pe boala dar am reusit sa fac legatura cu masa de seara si cu cerealele cu pricina, deoarece in timpul zilei nu vomita deloc dupa lapte. Asa ca daca il vede pe Vlad cu cheerios, nu scapam usor. Revin de acasa cu continuarea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei again, de acasa!
Deci, musso, oanamada, ne-am adaptat si ne place mult ca e loc sa alergam, cadem, lovim etc
Musso, apropo de conturi, te inteleg cel mai bine. Dupa ce am absolvit cu greu ASE-ul (de prezentza mea stanjenitoare), culmea, contabilitate si inf de gestiune, stiu aproape sigur ca activul ar trebui sa fie egal cu pasivul, dar de ce, cum si in ce conditii....Dumnezeu cu mila!
Jadi, vroiam sa-ti zic ca baietzeii tai sunt minunati si ca Dodo seamana cu laur si la perisor si la cercanele. Tu stii de ce au cearcanele alea? Al tau le are mai putin pronuntate decat laur, dar eu tot stau si ma intreb...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Karligutoooooooooo, ma bucur pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, ce dulce e Ilinca pupand talpitele papusii, mi-au dat lacrimile cand am citit .

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lunito, tu ce faci?

Mergi la inceput