Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andreea, exact asa este si Dodo, si la catarat e maestru, la aruncat jucarii ca sa le iasa bateriile, nu are catel dar cred ca daca avea, il calarea si el. Deci a fost ceva in atmosfera pe 27 iunie, de a ajuns de pe Floreasca pana la Giulesti .

OK, nu am chef de munca dar sa nu ii ziceti sefului!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai da' ce strumfi nabadaioshi aveti!!!!!!! prin comparatie, Andrei al meu e sfintzishor...inca!.oricum inca nu i-a disparut pasiunea pe care a facut-o pt apa din vasul de Wc.cum l-am scapat din ochi e la buda, baga peria in wc si dupa aia sterge pe jos, pe mocheta. asta in cazul fericit, cand nu-l gasesc spalandu-se zelos pe fatza! in cazul nostru masina de spalat e la mare cautare. nu stiu cat vor mai rezista butoanele alea la cat trage de ele......cel mai mult imi place cand il vad cu matura si farasu, facand curatenie.....sper sa-l tina naravul si cand o fi de insurat

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

mai da' ce strumfi nabadaioshi aveti!!!!!!! prin comparatie, Andrei al meu e sfintzishor...inca!.oricum inca nu i-a disparut pasiunea pe care a facut-o pt apa din vasul de Wc.cum l-am scapat din ochi e la buda, baga peria in wc si dupa aia sterge pe jos, pe mocheta. asta in cazul fericit, cand nu-l gasesc spalandu-se zelos pe fatza! in cazul nostru masina de spalat e la mare cautare. nu stiu cat vor mai rezista butoanele alea la cat trage de ele......cel mai mult imi place cand il vad cu matura si farasu, facand curatenie.....sper sa-l tina naravul si cand o fi de insurat

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mychy, al meu cu WC-ul nu are treaba, norocul nostru! cat despre maturat si sters praful, de Craciun a primit un set de curatenie de jucarie, cu mop, matura , faras, galeata, etc. si e fascinat! inca se mai joaca cu el. bine ca mai pune mopul pe masa sau sterge pe pereti cu el si da cu matura pe tv, dar se descurca omul. Si in culmea harniciei, mai da peste cutia cu servetele, ia un servetel, sufla nasul in el si apoi sterge cu spor pe jos sau pe masa .

Apropos de munca, nici eu n-am chef! Avantaj eu, ca am sefii plecati!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Eu am impresia ca post-urile mele infraneaza continuitatea acestui forum . Asa ca va supun la urmatoarea problema:

3 persoane se cazeaza la un hotel si platesc pentru camera lor 30 EUR in total. Receptionerul isi da seama ca a gresit pretul camerei care costa de fapt 25 de euro si ii da cameristei 5 euro sa le dea celor 3 persoane. Camerista se gandeste ca nu are cum sa imparta 5 euro la 3 persoane, pastreaza ea 2 euro si le da inapoi cate 1 euro de persoana. Deci 30 euro minus 3 euro = 27 euro plus 2 euro la camerista , 29 de euro. Unde este 1 euro?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si al meu are ceva cu wc-ul,tot asa cu peria apoi o plimba prin casa,iar acu nu mai am capac la bazin si tot ce prinde baga acolo,am si un burete cu care fac curat in baie si l-am gasit inmuind in bazin si band apa...iar masina de spalat il fascineaza,v-am spus ca am scos-o din priza,ca seteaza si apasa butonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Eu am impresia ca post-urile mele infraneaza continuitatea acestui forum . Asa ca va supun la urmatoarea problema:

3 persoane se cazeaza la un hotel si platesc pentru camera lor 30 EUR in total. Receptionerul isi da seama ca a gresit pretul camerei care costa de fapt 25 de euro si ii da cameristei 5 euro sa le dea celor 3 persoane. Camerista se gandeste ca nu are cum sa imparta 5 euro la 3 persoane, pastreaza ea 2 euro si le da inapoi cate 1 euro de persoana. Deci 30 euro minus 3 euro = 27 euro plus 2 euro la camerista , 29 de euro. Unde este 1 euro?

Deni & Vlad & Tudor

Tu aduni sau scazi. Daca ai scazut din 30 euro -3 la fiecare persoana -2 la camerista ai suma de 25 euro. Dar daca ii si scazi ii si aduni nu iti mai da nimc

amuzant
Ingrid este si ea facinata de wc, acum ma lasa sa o folosesc si eu, inainte ma tragea de pe wc daca incercam sa fac eu ceva ca vrea ea

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sa va povestesc ceva...

Ilinca se juca in pat cu papusa bebe. Ii dadea suzeta si vorbea cu ea. Cand ma uit mai bine, vad ca ii daduse sosetele papusii jos si ii pupa talpile, asa cum fac eu cu ea, apoi o mangaia si o tinea stras in brate. Asa m-a impresionattttttttttt ca mi-au dat lacrimile.

Am mancat o groaza de litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

alta problema:
(3+3)(3-3)=0 daca mutam termentul (3-3) in partea dreata avem
3+3=0:(3-3) de aici rezulta 6=0
ce am gresit?

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

0:0 da intotdeauna 6, asa e corect .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

zero pe zero = nedeterminare...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput