Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 5
nemora spune:
haaaaaaaa, prin fund...
Se intilnesc doi politisti intr-un bar .
-Ce bei, il intreaba unul pe celalalt? Pai, ce bei si tu, nu am pretentii .
-Doua cafele, cere politistul barmanului .
-Da-mi si mie doua, zice celalalt politist
pup!
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora emhash, vorba maica-mii "pe masura ce se micsoreaza p...tza, se stramteaza p.sarica" Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) |
22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
da, criminala explicatie despre reproducere....
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
clodyac spune:
buna la toate burticile
gata am ajuns acasa de la doctor si mi-a spus asa : ca trebuie sa refac analiza la igm cmv sa vedem ce iese si la chlamydia ca cica e la limita dar m-a linistit si mi-a spus ca TT a iesit foarte bine cu risc scazut . Ideea e ca mi-a spus sa vedem ce iese la noile analize si dupa mai vb .
O mamica ma intreba de ce sunt asa agitata , raspunsul e : mi-a iesit igg pozitiv si am inteles ca aici nu e problema dar igm mi-a iesit cu valoare mare 450 ceea ce nu e sigur ca nu am inca virusul activ
MA ROG SA FIE BINE PANA SAPTAMANA VIITOARE LA SFARSIT MAI AM CEVA EMOTII
MAREA VESTE : voi avea daca Dumnezeu vrea un baietel asa ca va rog sa imi rezervati si mie un carucior albastru
doctorita a zis ca e dezvoltat bine inimioara bate cum trebuie si el e grasun 500 g
va multumesc inca o data la toate pt toate mesajele si gandurile bune va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa fie bine
happymum te pup si ai grija de tine si sa dea DD sa poti sa iti indeplinesti visul cat mai curand
pupici la toate ma duc sa pap ca pana acum nu s-a lipit nimic de mine
21 +
annkkaa spune:
Clody, felicitari!
se pare ca se tin aproape cate fete cati baieti
22+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
laurraa spune:
clody felicitari pt baietel. o sa fie bine ai sa vezi
just "us" si burticutza
anda_magda spune:
clody felicitari pentru baietel! o sa fie totul bine!
mh mortala faza cu "Eu mi-as dori un iepuras" aia m-a dat pe spate.
oana-du eu te inteleg la faza cu socra bolnava. si bunica mea a murit tot de cancer chiar inainte de Craciun. tot ceea ce pot sa spun e ca te inteleg si stiu ca este greu, dar nu avem ce face, e peste puterile noastre omenesti.
Vine bebica .... +25
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
ertina spune:
mai fetelor, vad k sunteti puse pe glume. Ma bucur ca sunteti vesele
clody , ma bucur ca e totul bine.
Cat despre noi, tot in susupans ne tzine buburuza....nu vrea si pace sa-si arate comoara. Doctora a fost f migaloasa si a masurat tot ce trebuie si multumim lui DD totul e perfect ( chiar mai mare cu 3 zile si cam grasun ). La un moment a sarit de 3 ori in sus si dr. a putut sa zik : 75% e fetitza. Asa k...nush nik sigur. La 16 sapt si 4 zile era 60% fetitza. Poate pana la termen aflu si eu 100 % care-i treaba.
pooop toate burticile
22
philip spune:
clody, felicitari pt baietel si bafta cu analizele. pupic
mh, asa mi-e de drag sa citesc ca esti bine dispusa si pusa pe bancuri. bravo.
maria, n-ai zis ce-ai bagat la cuptor?
honeybaby, felicitari pt sarcina (daca mai arunci un ochi pe aici).
happymum, tu urmezi. pupici cu drag
andreea, la 18 saptamani e inca devreme, eu am 22 de saptamani si misca bebe mai mereu. mi se pare mai activ decat Philip in burtica.
cata, hahaha, ti-am facut-o cu varza, imi pare rau, ca intrebai de Europa, cat am fi vrut si noi sa prindem ceva contracte acolo acum cat sunt copiii mici dar nu s-a legat nimic. tu ai mai multe sanse. bafta.
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea