Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 15
tzutzu_1984 spune:
DICIRSTEA....sorry, nu am vazut cand ai intrebat pe forum de Dna Cheles....

, dar oricum la 4 D programarea se face cu 1 luna, chiar 2 inainte asa k nu stiu dk mai apucai acum in ultimul moment sa schimbi optiunea...acum ce sa zik, du-te asa sigura pe tine, si intreab-o, poate o avea zile mai bune...mai proaste, las' k o sa fie bine
sunt convinsa!.Va poop burtici
[grav]i 26 sapt
CarlaV spune:
Uff, ce "noroc" si pe tine! Macar stii sa te duci pregatita, sa-ti faci strategia de acasa, cum a facut Nemora cu Iosup
. Cand ai programare?
P.S. A nu se intelege gresit, te pupam pe tine, nu pe iosup.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nu stiu de ce s-a trimis de 2 ori mesajul, ca tot dadea eroare.
Si eu uit sa ma cantaresc, ca mi-e lene sa mut niste cutii ca sa scot cantarul, si vreau sa ma cantaresc dimineata, cum am facut mereu.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Pe 26.02 am programare, am facut-o luni. Oare ma lasa cu sotul alaturi sau trebuie sa sun sa intreb in ce toane va fi atunci?
Altfel si dr. meu e un scump, ne-a lasat si cu Matei sa-l vedem pe bb in "buta" la mami, nu a fost deranjat ca Matei a inceput evident sa se plictiseasca si sa vorbeasca singur pe limba lui si sa-l strige din cand in cand "doto"; dar a recunoscut ca nu are competente in domeniul eco si pentru morfo-fetala mi le-a recomandat pe dragele lui colege. Cred ca o sa il sun inainte si sa il rog sa o sune pe madam, sa faca niste yoga inainte sa vin eu, ca eu sunt din cea cu strat protector barosan, si sunt destul de frustrata eu ca il am, nu mai trebuie sa-mi atraga si altii atentia.
Mai sunt si cu capsa pusa pe medici si le cam tai macaroana cand isi iau avant, dar nu tot timpul reusesc sa-mi pastrez simtul umorului
.
M-am luat si eu de una cand faceam recuperare, ca se apucase sa o comenteze pe pacienta dinaintea mea -o batrana ipohondra, intradevar, dar nu se procedeaza asa, era clar ca dupa ce plecam eu ma va comenta si pe mine, asa ca i-am luat-o inainte. Evident ca rezultatul a fost catastrofal
si a trebuit sa merg apoi la alt dr. pentru un diagnostic in care sa am incredere...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Sefa, esti tare, n-am ce sa mai zic, jos palaria 

Carla,
CarlaV spune:
Nimeni pe aici? Ma plictisesc, sotul are treaba cu niste hackeri care ne-au atacat niste site-uri, mie mi-e lene sa merg la frigider dupa eclere, si nici o miscare pe forum. Se vede ca se apropie week-end-ul. Am gasit cateva pozici de pus pe site cu noua mea burtica dar nu mai stiu user si parola sa le incarc, asa ca astept sa se elibereze sotul sa mi le caute.
Pana atunci, nimeni, nimic?
Maria, ce faci, gatesti? Ceeee?
Lauraaaa, ati trecut la fapte? ![]()
Carla,
maria_bunica spune:
Philip...eu am mai zis..mi se par mult mai atenti si mai amabili medicii barbati,cel putin aici si pana in momentul de fata!!
Eu ma minunez sincer...cred ca as face cu nervii ca pe banii mei sa imi vorbeasca cineva asa!!

Dicirstea...imi place de tine,esti tare!!

Carla...nu,nu am gatit..am iesit un pic la plimbare cu sotul,ca a fost zi de primavara azi...si am intrat si in magazine pt bebei!!I-am cumparat puiului primele lucruri..3 salopetele..nu ne-am putut abtine!!Erau si bune la pret!!Toate 3 au costat 6,99€!!![]()
23+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Maria, sa fie intr-un ceas bun cumparaturile!
Wow, dar stiu ca, daca sunt reduceri la voi, atunci sunt pe bune!!! Asa mi-e dor de un shopping la reduceri, dar nu la astea de aici...
Carla,
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
anda_magda spune:
fetelor va urez noapte buna ca pe mine ma doare foarte tare spatele si trebuie sa ma intind!
Vine bebica ....
+26
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
ely2304 spune:
CARLA-ms pt raspuns,sa speram k asa este cum spui tu,dar am observat k si atunci cand merg la plimbare ma cam doare,adevarul este k am cam exagerat cu plimbarile(3km pe jos...in urcare mai mult k stam mai la cucuietii din deal)dar ce sa fac nu am alta sansa pe unde as putea merge...macar de as putea zbura...simt nevoia de miscare asa k ma risc..voi vedea peste 3-4 zile despre ce este vb cand voi merge la medic!
te urmaresc mereu,as vrea sa te felicit esti o mamica exemplu stii tot despre tot,ce noroc au copilashii tai k existi...![]()
![]()
![]()
cu siguranta le va fi dea ajutor sfaturile tale atunci cand vor avea nevoie!
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304