Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 14
mh spune:
Nemo, tare cu Xanaxu'
Tocmai m-au sunat de la CMU sa reprogramez la Niculescu, chipurile e plecat din tara...pai si ce facem daca e pleacat cand ne apuca nascarea???????
Mihaela 24+ & Irina ( nov 2006)
cristina1980 spune:
buna
ma alatur si eu albinutelor. fetita mea se va naste , cu ajutorul Lui Doamne Doamne, in iunie. eu mi-am facut programare la clinica eva in brasov, pentru nastere in apa. cgiar daca e mare distanta, sper sa fie totul ok. va pup. ne mai auzim.
cristina 20+ de cosmina ioana
pupici pe burtici si la cei mici!
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora Carla, Iosup ala e un complexat, un dement la prima morfologiwe, cu ecograful pe burta, ma intreaba "ce medicamente luati?" mi-a inghetat sufletul, ma gandeam ca vede ceva si leaga de un eventual consum de medicamente la a doua morfologie chiar ma gandeam cu o seara inainte daca ma intreaba iar ce medicamente iau, ce sa-i zic va relatez conversatia (bineinteles ca iar m-a intrebat, tot cu ecograful pe burta): -ce medicamente luati? -eu (super senina): xanax -...si cate luati pe zi? -vreo...5, 6, cam asa -si...va calmeaza? -mda... -pai de ce luati xanax? -nu iau domle niciun xanax, da ce intrebare e asta, ce medicvcamente iau; la asa intrebare, asa raspuns. mucles a fost gagiul. astia tre pusi la punct. nu trebuie nimeni sa se lase calcat in picioare la doctor. si tutunaru m-a tutuit de cum am intrat la cabinet. l-am tutuit si io, si-l tutuiesc in continuare. in rest, cu mine a fost super (in afara de epizio) Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) |
Nemora, esti super tare!!! Cred ca a facut Iosup o fatza .
Cu cei care ma tutuiesc de la inceput si eu fac la fel, si daca-mi spune cineva ceva ii zic ca el a inceput. Pai ce, daca ma imbrac ca la 20 ani asta inseamna sa ma ia asa?
Recunosc ca, dupa ce am auzit la Iosup faza cu "te-ai facut cat vaca", era sotul pregatit sa inregistreze cu telefonul, in caz ca s-ar fi luat si de mine .
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
tzutzu_1984 spune:
nu....nu era vb despre Dr Bolintineanu, ci de o Dna Dr. Cheles Carmen la mine si la prietena mea Dr. Ples Liana.....deci ocoliti-le!!!!
[gravi 26 sapt]
dicirstea spune:
citat din mesajul lui tzutzu_1984 nu....nu era vb despre Dr Bolintineanu, ci de o Dna Dr. Cheles Carmen la mine si la prietena mea Dr. Ples Liana.....deci ocoliti-le!!!! [gravi 26 sapt] |
Moaaama, m-ai omorat de tot!!! Tocmai la asta (Cheles) mi-am facut programarea. Si am intrebat aici daca o stie cineva
Dr. meu lucreaza numai cu astea 2 Bolintineanu - pe care nu vreau sa o vad la fata decat daca m-apuca greturile, ca e atat de acra de ti se strepezesc dintii, si asta Cheles, pe care nu o cunosc. Dar m-ai lamurit....
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Uff, ce "noroc" si pe tine! Macar stii sa te duci pregatita, sa-ti faci strategia de acasa, cum a facut Nemora cu Iosup . Cand ai programare?
P.S. A nu se intelege gresit, te pupam pe tine, nu pe iosup.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui cristina1980 buna ma alatur si eu albinutelor. fetita mea se va naste , cu ajutorul Lui Doamne Doamne, in iunie. eu mi-am facut programare la clinica eva in brasov, pentru nastere in apa. cgiar daca e mare distanta, sper sa fie totul ok. va pup. ne mai auzim. cristina 20+ de cosmina ioana pupici pe burtici si la cei mici! |
Bine ai venit si o sarcina usoara in continuare!!
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Fetelor...eu sincer ma ingrozesc de ce povestiti voi de unii medici "de capitala"!!Mai ales la preturile care se practica de fiecare data pt o eco sau sa nu mai zic de preturile pt 4D!!
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
blue77 spune:
la fete pt raspunsurile legate de gelozia lui fi miu, o sa vedem azi cum e mi e si frica sa ma duc sa l iau de la scoala.
Carlam ai facut sa rad cu Iosup si remarcile respective,ma gandeam ca s au mai calmat vad ca nu din pacate, trebuie asteptata urmatoarea generatie cred...
Eu tot imi cumpar haine pt dupa nastere, cum sunt soldurile la noi nu ma pot abtine sa nu cumpar, asta e si ideea cumperi desi n ai nevoie
Bebe Beca]super pozele, esti o mamica frumoasa, eu cred ca ma incadrez mai mult la remarca lui iosup cu macaraua.
Tot uit sa ma cantaresc, cred ca e si voit
Pupici
NOI
Cristina 22 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
philip spune:
exact la asta ma gandeam si eu, maria, pai ce fel de medici sunt astia sa-ti vorbeasca asa. ingrozitor. inca o data ma bucur ca nu sunt acolo :) dr meu e un scump, noi stam mereu la cioace dupa ce terminam cu vizita, imi da copii dupa toate testele, rezultatele, ne consultam, discutam cauze etc e super. el a fost pe punctul sa angajeze la clinica lui un medic roman numai ca ala s-a razgandit in ultimul moment si a decis sa ramana in invatamant. stie multe despre romania asa ca avem despre ce discuta. desi e seful clinicii, nu multe femeii aleg dr barbati aici in utah asa ca am avut bafta sa gasesc loc la el. acum sper ca si la cezariana sa fie totul ok.
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea