Gradinita Jean Monnet (fosta 123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_36

Citat:
citat din mesajul lui anamaria79

Eu am copilul aici. Ca sa iti pot spune ceva despre educatoare, spune-mi de cand vrei sa il dai la gradi si la ce grupa - difera foarte mult comportamentul lor (din ce am remarcat eu). Noi am nimerit bine. In general ce iti pot spune este ca e o gradi relativ ok (ca la stat), cate ceva invata. Optiunea de engleza poti sa o uiti (cel putin daca va fi aceeasi profesoara) - dna. este VARZAAAAAA!!!! Sau nu o intereseaza sau nu are metoda sau nu stiu... Cert e ca stim o poezioara si in ca 5 cuvinte dupa 3 luni (in conditiile in care de la mine, printre picaturi - nu de 3 ori /sapt. - a invatat minim 10 expresii, nu cuvinte + cifrele pana la zece). Mai pregateste-te sufleteste pentru mici taxe de consumabile (daca aduni de la toti zici ca stau non-stop la baie), rechizite (desi se pare dupa ce am dat 50 ron pe ele cei mici lucreaza doar pe copii xerox, cel putin cele care mai ajung din cand in cand acasa), jucarii etc. Ma deranjeaza ideea mai mult, sumele nu sunt foarte mari.
Partea buna este ca se lucreaza cu ei - cel putin pe parte de desen, plastelina etc (astea se pot vedea) tot timpul este ceva nou expus.
Repet, sa-mi zici neaparat de cand il dai si la ce grupa!

Bafta!

Salutare,
Probabil ca ne si stim din vedere, pt ca si eu am avut( acum este in clasa a II a )si am, inca, fetita cea mica ( 5 ani ) la aceasta gradinita (in grupa d-nei Elisabeta).
Am citit tot ce s-a scris despre aceasta gradinita in aceasta sectiune de forum si am ramas profund intristata :). Nu m-am asteptat ca sa vad atata subiectism in afirmatiile voastre.

Nu poti sa acuzi o profesoara de engleza ca este, citez :" este VARZAAAAAA!!!! Sau nu o intereseaza sau nu are metoda sau nu stiu... Cert e ca stim o poezioara si in ca 5 cuvinte dupa 3 luni (in conditiile in care de la mine, printre picaturi - nu de 3 ori /sapt. - a invatat minim 10 expresii, nu cuvinte + cifrele pana la zece)" doar pentru ca al tau copil nu a putut invata...

Eu o cunosc pe aceasta doamna de 5 ani,este o profesoara excelenta. Fetitele mele au invatat poezii, cantece, expresii, mereu veneau sa-mi arate ce cuvant nou au mai invatat la engleza... si ma surprindeau mereu placut.

Consider ca este o mare greseala sa judeci capacitatea unui profesor dupa cat de mult asimileaza copilul tau. Sa ma ierti, nu vreau sa jignesc, dar D-zeu nu i-a facut pe toti egali. Unii copii prind mai repede, altii nu - sunt mai inceti la minte.

Si eu consider ca este "o mare greseala" sa te apuci sa vorbesti fara sa stii despre ce este vorba .... In anul 2008-2009 grupa mica (dna. Camelia) la care ma refeream eu si grupa mijlocie (dna. Elisabeta) au avut profesoare diferite de engleza. Daca te-ai fi interesat inainte de a vorbi / scrie ai fi putut afla foarte usor. In concluzie, nu copilul meu si ceilalti din grupa ei sunt "inceti la minte" si nu au putut invata, ci nu a au avut un profesor capabil sa ii invete. Ca dovada suplimentara, in anul 2009-2010 insasi educatoarea a renuntat la aceasta profesoara, iar copilul meu a reusit sa invete cu mine (si nu sunt un exemplu de rabdare) circa 80 de cuvinte dupa flashcards in doar 2 luni (week-end-uri). De asemenea, in 4 sedinte cu alta profesoara (careia probabil ii place ceea ce face) a invatat mult mai mult decat in cele 3 luni cu prima. Nu expun aceste aspecte ca sa scot in evidenta ce copil genial am, ci ca sa poata intelege toata lumea cat conteaza modul in care profesorul abordeaza copii de aceasta varsta.
Am remarcat ca ai avut de comentat la toate aproape toate posturile celorlalti - sper ca le-ai citit mai atent decat pe ale mele.

Legat de celelalte comentarii in legatura cu parerile mele despre educatoare - cu parere de rau, iar nu citesti inainte de a te pronunta ... Eu am scris urmatoarele: "Dintre educatoare mie mi-au placut Camelia (acum gr. mica) si Elisabeta (gr. mijl. - ea ar trebui sa fie la anul la grupa mare)." si "Noi am nimerit bine."

Iti doresc o zi buna, mai putina rautate si mai multa atentie!

Pentru Stefan S. : copiii nostri sunt colegi.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Princess94 spune:

Si eu am fost cand eram mica la gradinita 123 In primul an eram in grupa doamnei Elisabeta Barbu,dar mie nu imi placea pentru ca nu eram cu mama si plangeam cand ajungeam la gradi :))
In al doilea an eram foarte atasata de doamna Elisabeta(pentru ca si ea arata copiilor cat de mult ii iubeste)chiar si acum cand am 15 ani ii duc dorul
Imi aduc aminte ca atunci cand plangeam dupa mama,doamna,ma lua in brate si tipa pe geam "mamiiiii!!!!", dupa care ma intreba "Ai auzit-o pe mami? A zis ca este la paine si vine acum!" :)))
As vrea sa merg si eu zilele astea (pana in vacanta) la ea si v-as ruga din suflet sa-mi spune-ti pe cat vor lua copiii vacanta.
P.S.:Nu ezitati sa va dati copiii la gradinita Jean Monet! Distractia e in toi :))

Mergi la inceput