Gradinita Jean Monnet (fosta 123)
Raspunsuri - Pagina 2
Noa spune:
Asta inseamna ca la toamna , doamna educatoare va lua grupa mica? Noi la anul, vom fi in grupa pregatitoare si as vrea foarte mult sa stiu la ce educatoare va nimeri. Dupa toate experientele nefericite prin care am trecut la actuala gradinita, am ajuns la concluzia ca cea mai importanta este educatoarea. Poate sa fie gradinita si aurita, daca educatoarea lasa de dorit, degeaba. Nu intamplator se spune;" Omul sfinteste locul".
Crezi ca poti afla cine va lua la anul grupa pregatitoare?
vrabi spune:
Salut!
Foarte adevarat:omul sfinteste locul.In anul scolar 2009-2010 dna.
Tipa Cornelia va avea grupa pregatitoare.Acum nu stiu sigur,dar
cred ca si dna.Elisabeta.Noi suntem jumatate de grupa gata de scoala,cealalta jumatate anul viitor.Repet:noi suntem
foarte multumiti.
Noa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrabi Salut! Foarte adevarat:omul sfinteste locul.In anul scolar 2009-2010 dna. Tipa Cornelia va avea grupa pregatitoare.Acum nu stiu sigur,dar cred ca si dna.Elisabeta.Noi suntem jumatate de grupa gata de scoala,cealalta jumatate anul viitor.Repet:noi suntem foarte multumiti. |
Multumesc mult!
Ma duc saptamana viitoare s-o inscriu. Sper sa fie bine si pentru noi! O sa merg sa vad si gradinita si s-o cunosc pe d-na voastra.
sanse spune:
Noa ai inscris fetita? Cum ti sa parut gradinita?
Multumesc
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Noa spune:
De inscris am inscris-o, dar inca nu am dus-o, ca iar a racit. Eu n-am retras-o nici de la cealalta gradinita, pentru ca daca nu se va acomoda aici, va trebui sa o duc inapoi dincolo, desi nu-mi convine.
Cand o sa merg, iti spun.
sanse spune:
Cum ti sau parut educatoarele?Au facut nazuri cum ca nu ar fi locuri?
Cam care-i treaba?
Eu ma voi duce recomandata de dna.invatatoare a Anei,dar vreau sa stiu si eu cam ce ma asteapta...
Multumesc
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Noa spune:
vrabi, cred ca la Cornelia, ea am inteles ca va avea grupa pregatitoare la anul.
Dupa cum vad insa ca decurg lucrurile(raceala dupa raceala) s-ar putea sa n-o mai duc deloc anul asta. De fapt, teoretic, noi ne-am inscris pentru anul viitor,dar am inteles ca as putea sa o duc si acum, desi sunt foarte multi copii in grupa(28,parca),ceea ce mi se pare mult.
N-am apucat sa ajung acolo sa vorbesc cu educatoarea, dar vreau neaparat,ca sa vad si gradinita.Poate saptamana viitoare.Va tin la curent!
Tudorr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noa Multumesc mult, Anamaria! Fetita mea este inscrisa acum la o alta gradinita, tot de stat, la care ne-am dus ca la pomul laudat si care s-a dovedit a fi o mare dezamagire, ca sa nu zic un blestem, tinand cont ca de aici s-a imbolnavit si de scarlatina(din neglijenta asistentei care ii primea bolnavi, cu siropuri etc., nu facea nici un fel de triaj epidemiologic).Intr-un cuvant, totul acolo era si este in continuare putred . E vorba de gradinita nr.133" Lumea povestilor"...de groaza, as adauga eu si va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori inainte de a va duce copilul acolo. M-am facut mare! |
Noa esti sigura ca e vorba de gradi 133...gradi 133 e pe stinjeneilor in sect 4 si e .....in constructie....abia in toamna se termina ....
Adriana mami si
Tudor
Noa spune:
Da, 133 e numarul. Da o cautare si o gasesti imediat.As fi pus un link dar sa nu se considere reclama.Si chiar nu e o gradinita care sa merite sa-i fac reclama.