albumul de poze
Draga comunitate,
Am reparat albumul de poze. Toata lumea poate deci acum sa puna si sa stearga poze din albumul personal.
De asemenea am dat cont de album la toti aceeia care nu aveau cont. Toti cei care se inregistreaza de acum in colo vor primi cont de album la 30 septembrie.
Daca aveti probleme cu albumul va rog sa raspundeti la acest mesaj!
Florin
Raspunsuri
lilach spune:
Ma bucur ca a-ti reparat albumul de poze.
Eu insa am incercat sa pun poze...si nu reusesc...Care ar fi problema...?
Cineva ma poate ajuta???
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
bubi spune:
am incercat acum si tot nu merge. Eu nu aveam cont de album desi m-am inregistrat in aprilie. Acum sa inteleg ca am, dar nu merge din alte cauze?
multumesc,
cora
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
admin spune:
Sunt si persoane carora le merge?
Pentru cei la care nu merge as dori mai multe amanunte... ce eroare primesc, ce versiune de browser folositi, cam care sunt pasii pe care ii faceti si cand apare exact eroarea.
Florin
bubi spune:
eu fac asa:
membri/ma caut, apoi intru pe album/editeaza albumul tau/pune poza pe server- moment in care apare error! exista o problema cu albumul, luati leg. cu admin.
Ca browser: Microsoft Internet explorer, V6
nu fac ceva bine?
multumesc,
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
lilach spune:
Si eu procedez exact ca si Bubi ...apare tot asa.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Marina spune:
la mine a mers fara nici o problema....ia sa va uitati sa vedeti ce mandrete de fata am!
marina
Oana_B spune:
Error!
Fisierul nu a fost primit in conditii bune. Contactati administratorul
Asta este ceea ce mi-a scris cand am incercat sa pun si eu ceva de proba, pozica are 22.2KB.
Oana_B
EDDY spune:
Nici la mine nu merge sa pun pozele in album.Nu-mi apare nici o eroare dar pur shi simplu nu-mi incarca poza!Intru pe pagina Toate forumurile,click pe Album foto,click pe Editeaza albumul tau,click pe incarca poza,click pe adauga un comentariu,click pe Trimite shi ashtept.Shi ashtept,ashtept shi doar cu asta ramin caci poza NU se incarca!In kenarul ferestrei,in partea dreapta-jos,vad ca se incarca de fapt pina pe la jumatate,dupa care semnul acela ca o liniutza albastra ce-mi arata shi cind se incarca o pagina web,nu mai avanseaza.M-am gindit ca necesita mai mult de cele 15-20 minute cit am ashteptat eu shi astazi,dupa ce am urmat iarashi toate clickurile ce le-am enumerat mai sus,dupa ce am dat Trimite,am coborit la bucatarie,i-am facut papica la printzesa,am hranit printzesa,am papat shi io shi toate astea au durat cam 1 ora jumate,timp dupa care m-am intors la pc sa vad care-i treaba shi spre oftica mea,rezultatul era acelashi:poza nu se incarcase!Am renuntzat,am incercat iarashi acum o ora dar degeaba.Oare ma putetzi lamuri shi pe mine de ce?Poate fi ceva in neregula cu calculatorul meu?
shi multzumesc oricum
Eddy & Antonia Naomi