America (145)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Lisa felicitari! Sa va traiasca bebelina frumoasa, sa fie sanatoasa, desteapta, cuminte si devreme acasa . Eu iti doresc refacere cit mai rapida si sper ca Ana sa fie cuminte sa faca nani si sa pape bine!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Felicitari Lisa si bun venit Teodorei sa fiti sanatoase amindoua.

Miere multumim de vesti si sa nu exagerezi cu ridicatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lisa, felicitari!!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Lisa!!! sa fiti sanatoase, papacioase si cuminti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lisa, felicitari si multa sanatate la amindoua. Asteptam poze cu Ana Teodora!

Vio, urita treaba cu corn syrup. Eu il evit oricum, dar al naibii - e peste tot!

Ana a fost azi la gradi. E mai bine, dar inca astept s-o vad complet recuperata.

Criss, mai ai dop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lisa, felicitari!!!!

Miere

Ramona, sanatate Anutei, sa-si revina 100%!

Acsor, speram c-ai ajuns cu bine pe taramuri provensale

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lisa, felicitari!! Sa fie bblina sanatoasa si cumintica!

Miere bravo ca ai iesit afara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Lisa, sa fie intr-un ceas bun. Va urez nopti cat mai linistite, laptic din belsug si copil sanatos. Felicitari.
Alintaroma, nasoala treaba cu corn syrup. Il cam evitam cat putem. Aseara ne-am facut bugetul si am realizat ca am reusit sa mancam cu 200 de dolari cheltuiti numai la Whole Foods pentru o saptamana.
Ma uitam aseara la ceaiurile ce le aveau, mie imi place la nebunie cel de iasomie, si sotul vroia Oolong. Pai mi-a picat fata cand am vazut cat costa :$119 pe pound. Dar cica este foarte sanatos. Ajuta la slabit, dar si la coborarea nivelului de colesterol. Un medic japonez a facut un experiment ce a durat o luna, timp in care participantii au consumat un litru de ceai pe zi si au avut o dieta cat de cat echilibrata. La sfarsitul experimentului a comparat rezultatele (facuse analize de sange inainte si dupa) si concluzia a fost ca nivelul de colesterol a scazut, organele interne si-au imbunatatit functiile, "au intinerit" si au pierdut din greutate. Se pare ca acest ceai este mult mai eficient in arderea grasimilor decat ceaiul verde sau cel negru. Uite ca va facui reclama la el .
Evuta mea este bine acum, bat in lemn. Si-a revenit, haleste carnita ca o carnivora adevarata ce este, Luca vrea numai legume fierte cu un pic de ulei de masline pe ele, fructe multe ... Mare diferenta intre copiii astia.
Sanzi, felicitari pentru asa copil. Mi-a placut la nebunie cum a recitat David poezia. Am trecut la actiune si l-am invatat si eu pe Luca Somnoroase pasarele. Eva se invartea si ea pe langa noi cat il ajutam pe Luca sa memoreze poezia si a reusit fata sa prinda doua strofe. Am fost tare impresionata. Ca ideea era ca luca sa o recite, nu ea.
Nu stiu de ce, pe Luc Muc cel Mic il vad tare muncitor, nu exceleaza in desteptaciune, dar e constiincios asa ca maica-sa , in schimb Eva le pescuieste din zbor si e tare istetica. Ieri dupa-amiaza am reusit sa mai petrec si eu timp cu ei. Pai Eva m-a innebunit cu schimbarea toaletelor, schimba niste rochii de trei ori pe zi, mai nou are o obsesie pe un costum de trei lei din silon si voal, unul mov, care este flu-flu si se unduieste toata cu el prin casa. Eu il tot ascund, il pun mai sus unde zic eu ca nu ajunge si mandra face ce face ca tot da de el. isi pune scaunul, se urca pe dulapioarele de plastic din dulap si ... Voila. Daca cauti gasesti, nu ?
Anamaria, coronita cu floricele de la voi e la loc de cinste, adica tot timpul pe cap. Este un accesoriu necesar la toaleta ei mov.
Il invita pe Luca la dans, trag niste tangouri in "sala de bal" (a se citi living) de zici ca le-am dat lectii de dans. La sfarsit, Luca ii saruta mana.
Ne canta "Du-ma acasa mai tramvai" a lui Gica Petrescu, "Lalele, lalele" a lui Luigi Ionescu, Petite Bonheur a lui Adamo, plus cateva cantecele frantuzesti pentru copii. Deci deja stiti ce preferinte muzicale avem si noi, adultii.
Nu stiu ce sa cred despre cochetaria ei. Adopta tot felul de pozitii la pozat, stie sa se faca "dulcica", se frange toata prin casa cu pantofii mei cu toc de zic ca acum isi rupe gatul. Eh, unde vede ea atitudinea asta? Cablu la TV nu avem, asa ca stiu ce poate sa priveasca la TV, numai filme de copii, pe Youtube casca ochii la Tom$Jerry, Pantera Roz sau filmele clasice pentru copii. Maxim o ora. Deci exclud sursele astea. Iar eu, pardon, nu ma unduiesc asa ca trestia in vant cum face dumneaei . Deci cochetaria e ceva innascut? Ca nu stiu de unde sa o fi dobandit.
Aseara mi-am convins sotul sa ma lase sa dorm cu Luca. Nu stiu ce sa ma fac cu el ca este tare fricos. Cica aude zgomote de sub pat, ii este frica sa se uite catre fereastra, dar nici nu ne spune ce il sperie. Cred ca ii este rusine. Si in fiecare seara pierdem cate o ora ca sa ii adormim. Intai adoarme Eva si apoi asteptam sa adoarma si Luca. Daca nu, il vedem cum se inghesuie in Eva si apoi ne pomenim cu el in patul nostru sau jos, la mama.
Asa ca aseara a fost o surpriza grozava pentru el sa doarma cu mine. Am citit Print si cersetor si il vedeam cum i se inchideau ochisorii ca la puisori. A dormit toata noaptea lemn. Se simte tare in siguranta langa mine. Eva, pe de alta parte, se zvarcoleste, doarme foarte agitat. Asa ca aseara avantaj eu. Nu tu grija ca o sa cada copilul din pat, ca ba inveleste-l, ba te trezeste ca prea se agita.
We asta mergem la ski. Plecam de vineri seara si ne intoarcem sambata seara, pentru ca duminica trebuie sa fim la inmormantarea prietenului nostru.
In rest, vremea e rece, avem -1C, dar nu se simte asa de frig, probabil din cauza ca aerul este asa de uscat. Eu am venit la serviciu intr-un sacou de lana.
A nins marti dar nu foarte rau. Drumurile erau curate iar scolile nu au fost inchise.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, imi place asa de mult cum povestesti tu de Eva si de Luca...Sa stii ca la noi Alex e cochet si mereu aranjat si asortat. A fost circ de dimineata ca a avut voie sa fie imbracat in haine "civile" (fara uniforma) cu conditia sa fie alb/albastru (NY Giants). Pina si-a gasit bluza, blugii si cureaua potrivita eu m-am imbracat, coafat si machiat...

Sa va distrati frumos la ski...noi mergem weekendul viitor.
Weekendul asta sintem super ocupati...vineri baietii au un dans la scoala, simbata imi vine o prietena din alt oras si avem program de brunch/muzeu...iar seara o scot pe mama la teatru (39 Steps de Hitchcock) si la after theater dinner la Daniel Boulud.
Duminica avem rezervari la Les Halles (restaurantul lui Anthony Bourdain)...o sarbatorim pe mama!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, la multi ani pentru mama ta! Ma innebunesti cu restaurantele alea. De ce nu ne-am cunoscut noi cind eram la NY?

Ciuf, sa stii ca si Alexandru era sperios pe la virsta lui Luca. Acum doarme singur, dar ii trebuie night light.

Imi sta gindul la high fructose corn syrup ala. M-am uitat pe lista cu produse unde au detectat mercur si sint vreo doua pe care le cumpar din cind in cind. Heinz ketchup e unul dintre ele. Ai mei au facut mutre la cel organic pe care il cumparam, am cedat si am cumparat din asta. Acum musai sa trecem inapoi! Uite de unde se trage explozia de cazuri de autism. Si mamele refuza vaccinurile.

Mergi la inceput