America (145)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Tre' sa ma laud ca am cumparat astazi o pereche de pantaloni Eileen Fischer, o bluza casual din bumbac si o pereche de sosete din lina subtire pentru husband si am platit din buzunar $2.68.
Cine ma angajeaza personal shopper?
ocebine spune:
Ramona, eu te angajez...zau!!! Eileen Fisher??????? UNDE?
Ne se sifoneaza in veci...
Imi vine sa mor...
Vin la tine in vacanta si ma iei la shopping...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
alintaroma spune:
Ramona, me, me, pick me! gaseste-mi si mie snow pants si sa nu coste o avere
Eu am inceput de mult sa iau kechup organic si sa ma feresc de HFCS da nu stiam ca mai poate avea si mercur
La vaccine cind am venit aici Bianca a avut de facut rapel la ceva (nu mai retin ce) si am fost avertizata de o prietena sa intreb de vaccin inainte de a-l face, ca in US se faceau cu mercur si in Europa nu. Asa ca am vorbit cu pediatrul si mi-a dat prospectul vaccinului acasa sa-l citesc (sa ma conving) si mi-a zis ca e drept ca au existat in trecut vaccine cu mercur dar de citiva ani nu se mai produc (parca spunea el din 2000, nu mai tin minte exact). Deci dupa spusele aleia a fost mercur si in vaciine in trecut
alintaroma spune:
Am uitat sa zic ca Bianca inca se imbraca cu ce-i pun eu pe pat fara sa-i pese, dar saptamina asta de cind am fost la un orchid show de unde si-a achizitionat o pereche de cercei, vrea schimbati cerceii zilnic . La unii se descurca singura la altii nu. Abia acum am realizat citi cercei are primiti cadou (eu nu i-am luat nici o pereche, ah, ba da astia de acum ) ba de la matusi, nasa'sa, etc.
Ramona J spune:
Da, si sint din in.
Am credit card de la Nordstrom si dupa ce cheltuiesti nu mai stiu ce suma iti trimit un cupon de $20, no minimum purchase. Aveam unul care urma sa expire miine, am fost nevoita sa merg la cumparaturi. Am un Nordstrom Rack in apropiere (Anamaria, il stii pe cel din Long Island?). Oricum erau foarte ieftine toate, pantalonii ar fi fost $15 fara cupon (erau 75% off) si bluzica aia a fost $2. Nu stiu cum naiba era ratacita pe acolo, n-am vazut asa pret mic la ei. Sosetele au fost $3, sint tare fine.
La prima vedere preturile sint talmes-balmes, dar au si "finds" din astea daca te uiti mai bine.
adrianaloy spune:
Lisa, felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte.
Ramona- vreau si eu hane de "2lei" ptr sot...zi-mi si mie poanta, avusi cupoane/etc?
Anamaria- La Multi Ani!mamei tale- banuiesc ca-i ziua ei...sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna. Mi s-a facut dor de mamuca mea
adrianaloy spune:
Ramona- acum am vazut ca ai raspuns deja...mai ce te-ai scos...
Alintaroma- eu am zis demult ca HFCS(corn syrup) e kaka...acum are si mercur? brrrr
ciuf spune:
Ramona, faine lucruri luasi si cu bani putini. Sa tot gasesti asa deal-uri. Sotului meu ii plac foarte mult lucrurile din in. Si-a cumparat de la Banana Republic niste hainute foarte frumoase din in.
De unde cumperi tu sandale pentru Ana? As vrea ceva frumos si rezistent ca Eva e in penurie de sandalute . Si uite ca acum da vara coltul si Eva mea ramane desculta.
In alta ordine de idei, pediatra mi-a recomandat sa le fac copiilor vaccinul de Hep. A. Voi l-ati facut? Cica este recomandat copiilor ce sunt in colectivitate.
Anamaria, multi ani fericiti si plini de sanatate si bucurii ii uram mamei tale. La multi ani si sa o sarbatoriti asa cum merita o mamica si bunica iubita.
La sotul meu au dat afara 50% din personal. Au facut concedierile asa esalonat. Insa ultima data a fost ca un boom. Noi cam strangem din fund sa nu se intample ceva cu postul lui, care pare sigur deocamdata, singura posibilitate ce ar avea-o ca sa fie concediat e numai daca ar intra firma in faliment. Sanse slabe pe aici, prin Colorado Springs, sa prinda un asa job cum are el acum. Vad ca isi tot numara pe degete pe cine ar mai putea da afara pana sa ajunga la el . mi-a zis ca trebuie iar sa plece in Germania si Taiwan, timp de vreo 2 saptamani pentru fiecare calatorie.
Deci sa speram ca nu e dracul asa negru.
Ma uitam ieri pe strazi ce masini putine vad. Eu cand ieseam de la serviciu era trafic nasol de tot pana sa intru pe autostrada. Acum e tare lejer. Nu mai spun ca trec pe langa un parc auto, unde sunt multi dealeri si sufla pe acolo un vant de te apuca depresia . Nu vezi picior de om, parca a cazut o bomba si a disparut OMUL. Hyundai si Mitsubishi sunt rase. Si-au luat masinile si dusi sunt. Unde, naiba stie?!
Pretul la benzina vad ca iar a urcat. Un prieten de-al nostru ne povestea ca din firma unde lucreaza el a ramas el si cu proprietarii. Adica sunt trei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alintaroma spune:
Anamaria La multi ani mamei tale De mult admir ce bine va intelegeti si cit sunteti de apropiate Sa va traiasac inca o suta de ani.
Ciuf, noua nu ne-a recomandat pediatrul vaccinul pentru hepatita A si deci nu l-am facut. Il cumparasem insa eu in ro sa il facem ca tocmai o dadusem la gradinita cu program prelungit unde si minca si dormea, si ma gindeam ca voi fi eu mai linistita. Dar ne-am mutat aici si nu l-am mai facut.
Vad ca din cauza crizei o dat strechea in po****tie mai spatminile trecute mi-a tras una in bumperul din spate un dobi, azi unul mi-a taiat calea pe o sloata si eu linga un grup de fete de la liceu ce alergau pe partea mea, of am reusit si am luat de volan cit a trebuit si m-am strecurat printre masina si grup dar cum am reusit nu stiu. De frinat nu mai aveam timp oricum si e polei ca a nins toata ziua. Doamne imi tremurau genunghi cind am ajuns in curtea scolii. Acu fac matanii ca nu so intimplat nimic rau ...
alintaroma spune:
Si pentru ca tot ma apuca o nostalgie inexplicabila sa va zic , ca ieri am implinit 3 ani de la aterizarea in States
So de baut la toata lumea ... sau, nu?