Sezatoarea canadiana (126)
Raspunsuri - Pagina 11
monicutza_bb spune:
maru trebuie sa ai multa rabdare cu el, sa fii calda si intelegatoare (cu toate ca poate si tie iti vine sa urlii de nervi) si sa mergeti inainte, va fi cu siguranta mai bine in viitorul apropiat. Nu poate sa incerce un curs (de orice, ce il pasioneaza, nu neaparat pt job) sa aiba si altceva de facut si sa se mai relaxeze putin. Sau poate sa gasiti activitati in week-enduri care sa il mai faca sa uite de situatie. Macar este bine ca ia somaj intre timp.
Ai grija de tine si
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
maru spune:
ai o anumita suma pe care ai dreptul sa o castigi, dar nu ma intreba ce valoare, ca habar n-am (pe el il deprima ca si somajul e tare mic, ca poate ar lua-o ca pe o mini vacanta, da vad ca nu mai poate, ca ajunge la saturatie)
Denisa, multa sanatate tie si puiului, stati la caldurica, cu ceiutul ei cei mici si tu cu un vinisor fiert cu scortisoara si cuisoare
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Adaf7 spune:
Try, bafta la cit mai multe interviuri si toate cu oferte de job, ca sa alegi ce iti place tie mai mult.
Maru, fii tare si incurajeaza-ti sotul. Sunt convinsa ca are nevoie de sprijin moral.
Am o intrebare pentru voi: ati fost vreodata in STD? Am nevoie numai de 7-8 zile maxim dupa o operatie (nu e urgenta, e mai mult moft) si nu vreau sa imi iau din concediu. Nu e work related, iar STD intra in benefits de la companie.
mimitete spune:
AnaStroe, pai tocmai din cauza de tratamente gratis la sanatoriu si tot trebuie sa vii. Daca s-ar putea transporta si maru ca in StarTrek...tratam deux pour un.
Salina, de care scoala tine baiatul tau de fapt, Lajoie sau cealalta ca sa stii cit ai legea de partea ta, ca daca el tine de Lajoie atunci numai cu saru'mina mai tine. Incearca sa-ti iei si tu rendez-vous cu directoarea.
CriPOD spune:
Adaf, duamne fereste mai ca m-am gandit la idiotenii cand am vazut initialele alea acolo.
Citeste-ti contractul (policy), cand sotul meu a fost permanent clauza era ca short term disability intra nu intra pe rol chiar imediat, erau cateva zile (vreo 10 oare?) in care trebuia sa te descurci altfel, stiu pt ca el a vut un disc herniat si pe cand sa kick in ala a putut merge inapoi, el si-a luat sick days. Dar poate tu ai noroc si iti intra imediat.
Monicutza, eu am chemat toata sezatoarea la "gara de nord".
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Denisam spune:
Maru-mersi
Try-bafta cuinterviurile,subscriu la cele zise de mQQm!
Adaf-ar treb sa fie ok STD,nu vad de ce nu.Vb cumedicul de fam sa iti dea hartie cu repaos si gata.
mQQm--symposium e beton, o stiu, ela 2min de mine-dar cu intalnirea la 100 de insule sper ca glumesti,nu a fost prea ok hotelul ala
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
maru spune:
poate mergem la unul din B& B din parcul Algonquin (sper ca am scris corect)
stiti ca e al naibii de bine sa fii permanent, comparat cu contractul? pai ma doare in cot daca am ceva de facut sau nu...
protest cat e university de lunga :Stop Tamil Genocide in Sri Lanka
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Salina spune:
Monicutza, as veni si eu la intalnire, pardon, la terapie
Mersi, Bebitzu! Imi pare rau ca m-am lasat fraierita de la inceput cand mi-au zis ca doar la Lajoie au clasa de accueil pt maternelle. Eram si eu nou-picata pe continent si-am inghitit-o, m-am dus unde s-a putut. Scoala la care e David acum e ok dar, ca orice parinte, vrei mai mult si mai bun pt copilul tau. Mai ales ca noi ne-am cautat apartament in cartier special ca sa apartinem de scoala asta. Am vorbit si cu directoarea dar ne-au lasat a intelege ca am depus dosarul dar sanse...nu prea. Pt ca automat toti copiii care acum sunt la ei la maternelle intra in clasa I tot la ei. Si nu prea mai raman locuri.
Mihaela, apartinem de ambele scoli. Cand ne-am dus, ne-au intrebat unde stam, doar-doar scapa de noi, cand au auzit strada si codul au zis ca da, apartinem de ei.
Chiar nu inteleg, suntem oameni decenti, curati, educati, am vorbit respectuos.
Cred ca cel mai tare ma deranjeaza ca ma simt nedreptatita. Pt ca m-au indrumat spre alta scoala ca sa scape ca nah, proaspat emigranti... si acum nu mai au locuri. Deci nicio sansa pt noi. Azi,cand am depus dosarul, nu ne-au dat niciun numar de dosar. E ok asta? Mai incerc, deocamdata nu renunt.
Va multumesc mult pt sfaturi
Eu sunt incapabila sa dau vreun sfat acum, Maru, draga mea, nu stiu ce sa-ti spun, sper din tot sufletul sa apara ceva pt Victor
mQQm, nu e ca sunt draguta, pur si simplu imi place la nebunie entuziasmul tau! Nu spun eu prea multe dar cand imi place ceva mult de tot nu pot sa ma abtin
A, si un gand bun pt Daiopri, zilele astea e marea intalnire, nu?
CriPOD spune:
Denisam, ala e doar un hotel, nu era in "statiune", ai vazut ce frumusel era acolo prin orasel? Daca nu mai e si kingston. De la bine la mai bine, asa facem experienta. Maru, si unde mancam noi la algonquin in aprilie ca b&b means bed and breakfast?
Mai stau 25 de minute si-o tai. Ati vazut ce tare a nins vreo 10 minute? See ya!
Cica imi vor folosi astia mai mult un picut capacitatile intelectuale saptamana viitoare, caz' asaaaaaa ma plictisesc.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
maru spune:
Salina, esti o dulce
Daiopri, scoatem pompoanele? ne punem fustitele scurte de majorete?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2