Sezatoarea canadiana (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

try felicitari pt interviu, nu e asa ca te simti bine sa fii "in the game?". Cu siguranta iti vei gasi un job bun, keep the faith.

Salina chiar ma intrebam unde ati disparut. Pai nu am experienta, dar stiu ca cu putin scandal (dar vorbit frumos, nu stiu daca ma intelegi... adica sa fii ferma si hotarata si sa subliniezi mereu ca ei au gresit din start si ca nu este drept sa plateasca copilul pt greseala lor) si sa fii insistenta. Multe lucruri de fac gresit aici nu neaparat din rea vointa cat din motive de creieri plecati cu pluta... oameni zapaciti, aiuriti, iresponsabili...
Nu e asa ca vii la intalnire? hai ca te iau de la metrou daca vii si este valabil pt toata lumea (ma rog, pt 6 persoane, ca mai mult nu intra in masina). Alegeti una din statiile de metrou Sauve sau Cote vertu (restaurantul este la mijloc) si eu va pot ridica din statie
Lakioana ar fi un prilej bun sa te cunoastem, eu am o vorba cu tine legat de talentul tau, cum vrei sa il valorifici (as putea sa te ajut in directia asta, macar sa incerc, am contact in fiecare zi cu persoane influente cu bani si/sau galerii de arta, muzee... si poate iese ceva). mia mi-a placut mult ce am vazut si de mult vroiam sa iti zic asta, nu stiu exact ce valoare ai putea avea ca artist pe piata dar daca ajungi la persoana potrivita, poate iese ceva.

Am un chef de scris ceva de speriat, mai dati-ma afara de aici.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

monicutza, multumesc mult ca te gandesti la mine, de fapt multumesc tuturor fetelor ca ma suportati in halul in care sunt de enervanta dar...nu e vorba de mine. eu m-am adaptat si din pv al jobului si din pv al traiului zi de zi.Eu iau intodeauna partea plina a paharului. E vorba de sotul meu, nu stiu cat o sa il mai tina nervii, sunt speriata c-oi ajunge seara acasa si-oi gasi cine stie ce...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

maru si la mine la fel, si de cate ori ia legatura sotul meu cu vreun fost coleg de la job il rascoleste si il face sa fie indoit de decizia luata. Acum poate sotului tau ii este greu si pt ca nu are job (a se citi "are prea mult timp sa se gandeasca") si nu mai este provider pt familie, criza economica nu ajuta deloc. De ce nu il trimiti intr-o vacanta in Ro, poate ii trece dorul de tot (asta daca am inteles eu bine si ii e dor de Romania). O sa isi aline dorul pe de o parte si o sa se acreasca de altele pe alta parte. (nu stiu, am dat si eu o idee)

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

try,, eu nu stiu sa dau raspunsuri scurte... nu-i vorba ca va las la mine pe toata sezatoarea daca va gospodariti cu mancarea, ca-s invatata de la fiu-miu. Cica MARTI s-a gandit sa faca party sa sarbatoreasca terminarea examenelor pe iarna asta. Si au inceput sa tot vina, opreau taxiuri ca la oscars, pana pe la 1 am au tot venit. I-am bagat in basement si noi ne-am culcat. Dimineata, biata copila era morocanoasa ca au deranjato "animalele alea" toata noaptea, animale care erau aia din basement cu racoons sau alte jivine cum crezui eu. Ieri, adica joi seara inca mai erau ramasi vreo 2-3 pe-acolo prin casa pe la mine. Asa ca sa veniti voi n-ar fi mare lucru.

Aveam in vedere mai degraba un hotel pe undeva pe traseu.

Asa-i ce misto e wrap-ul ala. Asa de bine-mi pare c-o sa am ce baga in el (daca pot, ca eu am invatat tarziu si cu sireturile cum sta treaba). Eu am vazut un film unde se infasoara una si inca unul unde alapteaza. Ma mai uit odata tonight, cred ca am facut vreo prostie.

Cu interviul de ieri, bravo, dar regula de aur e: nu te opresti din cautat pana nu semnezi. Cum adica daca nu stiu ce sapt viitoare te apuci de cautat in alta parte? Tu ignora ce s-a intamplat ieri si da-i bate, nu pierde oportunitati.

Maru, ziceam ca daca vrei sa mai faci cate o zi pauza de la naveta, ori daca te prinde prin To vreo vreme mai rea.

Salina, esti tare dragutza . Despre scoala nu pot sa zic decat ca sper s-o rezolvati.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laurajr, soricelul meu e bine, multumesc, zburda prin casa, astazi eu nelucrand am profitat s-o tin cu mine

Marule, iti doresc multa putere sa treci peste, uite, cand soricelul meu avea 2 luni pe barbatul meu l-a dat in somaj, asa de pe o zi pe alta, adica la 5 i-au spus ca a fost ultima zi si l-au pus sa semneze hartii ca se fie ei acoperiti, el luat repede si fara exper a facut-o. Si uite asa am stat doar din somajul lui cu inetrmitente cam 8-10 luni si eu nu aveam nici macar prestatie de mater, eram la scoala cand am ramas insarcinata Stiu ca nu-i usor, incearca sa-l incurajezi cat poti. Succes, sigur va gasi ceva.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Maru, ai scris cat "compuneam" eu... Imi pare rau sa aud. Si eu cred ca o vacanta in Ro i-ar prinde bine. Iti tin pumnii sa iasa ceva. Daca e in somaj spune-i sa se relax pe banii lor, vedeti voi pana se termina ce iese.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

mQQm mi-as permite sa zic "Esti marfa, doamna!", asa de mult imi place de tine (si zici ca doar maru e invitata la tine? pai daca tot e ca la hotel la tine acasa, cand ma gazduiesti si pe mine cu trupa de nebuni? just kidding dar trebuie sa te gandesti ca in curand vine baby peppit si veti avea amandoi nevoie de liniste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Victor e descurajat numai din cauza jobului, lui ii place aici, nici nu are nostalgii cu trecutul in munca, ca il ingrozeste ideea de Combinat siderurgic la Galati. Dar ca are mereu piedici in a face ce isi doreste, iar acum nu mai gaseste nici joburi de supravieture, rar cate un interviu, dar...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Salina,exact acum 1 an pe vremea asta am fost si noi in aceeasi situatie cu scoala lui Mihnea.
Pentru ca am facut inscrierea cu cateva zile intarziere, chiar daca scoala este in spatele casei noastre, ni s-a spus ca nu este posibil si l-au transferat pe Mihnea la scoala unde este acum si de care eu am fost si sunt inca multumita.
Ceea ce am facut noi atunci (chiar daca nu am rezolvat nimic ), la sfatul fetelor de aici de la sezatoare - o scrisoare catre directiune si comisia scolara prin care explicam exact situatia si ceream totusi ca ccc copilul sa ramana la scoala in cauza.
Dupa multe tentative, sotul a reusit sa vorbeasca si cu directorul scolii de la care am obtinut numai asigurarea ca Mihnea va fi acceptat pentru urmatorii ani .

Ce sa zic, poti incerca sa vorbesti direct cu o persoana "mai sus" decat madama de la secretariat.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Maru,eu il inteleg perfect pe sotul tau.Am fost si eu in situatia lui si cunosc sentimentul, chiar daca, recunosc ca mi-a placut tare mult perioada cat am stat acasa, a fost ca o vacanta .

Apropos de statul pe somaj - daca gasesti ceva part time sau numai ocazional, ai dreptul sa muncesti si sa nu pierzi somajul?

Mergi la inceput