Buna. Am urmatorea nelamurire si nu stiu unde as putea citi procedura corecta la botez recomandata de biserica ortodoxa romana
am observat ca aici, la mica biserica ortodoxa la care merg, formata in marea majoritate din americani convertiti, preotul nu scufunda total copilul la botez....adica il tine de umeri si il scufunda pina la gat, dupa care trece cu mana apa peste capusor...tot asa de 3 ori
mi s-a spus, si de aici marea mea nelamurire, ca de fapt botezul in acest mod nu este botez adevarat. Ca de fapt copilul trebuie bagat cu totul in apa, inclusiv capul
daca puteti sa ma redirectionati spre un site de specialitae sau sa-mi povestiti cum se procedeaza in romania, v-as fi recunoscatoare
multumesc mult
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
Nu cred ca nu se considera botez adevarat daca ,copilul nu este cufundat complet in apa,de ex la botezul primului nostru fin preotul nu a putut sa-l cufunde complet,copilul fiind foarte mare ,ca si constitutie,nu ca varsta,si s-a multumit sa-l ude pe capsor doar de trei ori si dealtfel ma gandesc si la copiii institutionalizati care uneori snt botezati la varste mari si care evident ca nu au cum sa fie bagati in cristelnitza.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Si eu stiu ca nu este neaparata nevoie sa scufunzi copilul cu totul in apa! Este suficient sa fie udat pa cap, caci pana la urma cred ca gestul este unul simbolic!
32+ cu