Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
Nausica spune:
Hai noroc!
Ania e bine bine, ca si pina acum, doar ca mult mai curioasa. V-am zis ca a ris pt prima oara in hohote? Ei, da. A facut ta-su nu stiu ce schema cu ea (ceva cu miinile in sus si aproape sprijinita pe picioare) si s-a spart de ris. Iar acum normal ca vrea sa repetam fenta, over and over again.
M-am invrednicit sa mai urc si eu niste poze, unele din a treia luna (incepind de aici) si unele din luna a patra (aici). Nu sint prea recente, dar dureaza mult pina reusesc sa le descarc, sa le microrez, alea alea.
Monica, n-are rost sa-ti mai zic ca iti tzin pumnii azi, tare tare. Ai vazut ca te bintui la odisee.
Nausica si Ania
poze
_irina_ spune:
25 de grade e cald de tot. Noi avem 23 de grade si zic eu ca e destul de cald, dar mai rece mi-e frig mie.
Incearca sa deschizi geamul, nu in camera in care e bebe, in alta camera. Eu asa aerisesc. Deschid toate geamurile la o camera, inchid usa, stam asa vre-o ora apoi inchid geamurle si deschid usa la camera. Cand se mai incalzeste mut bebele si fac aceeasi operatiune si cu restul de camere.
fericita de Andreea-Maria
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Hai noroc! Monica, n-are rost sa-ti mai zic ca iti tzin pumnii azi, tare tare. Ai vazut ca te bintui la odisee. |
Pai da cum, sunt bantuita din toate partile
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
luminita2008 spune:
Salutare si de la noi! Ramo, ms de cafea, eu acum o beau, da'-mi face bine ca sunt zob... dupa o 'mica' criza cu plans mult de aseara si inca una azi, cu plans mai putin (sunt singura cu bbii si nu-mi mai permit sa plang...)... ma resemnez la gandul ca iar n-am cum sa ajung la doctor, ca n-am cu cine lasa copiii.... desi ma chinui de vreo 2 luni.... si cat de aproape am fost de data asta! of... in rest, toate bune... bebeii au program zapacit noaptea de somn... cand doarme unul, cand altul, cand dorm bine amandoi si n-am eu somn... ziua suntem plangaciosi si mancam care incotro... la 2 ore, la 3 ore, la 4 ore... nici nu ma mai gandesc ca pot vreodata sa manance sau sa doarma la ore fixe... de parca asta ar fi normal.
Babytza, ma bucur mult ca sunteti caposi.. eram sigura.
Monica, tin si eu pumnii sa fie bine, desi sunt sigura ca este bine, dar asa, ca sa stai tu linistita. .
Eva, despre Prevenar: noua ne-a recomandat pediatra 4 (!) injectii, chiar am fost si am verificat schema din nou cand am vazut ca tu ai doar variante de 3... noua ne-a zis sa facem la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni si la 8 luni. Chiar as vrea si alte pareri, ca poate e zapacita doc a mea, poate a scris gresit in schema, eu stiu... of, ce ti-e si cu medicii astia, am asa o ciuda uneori pe ei!! Babymom scuze, stiu ca nu sunt toti la fel, dar mi se pare inadmisibil sa faci greseli cand vine vorba de copii.... fug, un hun plange si il va trezi sigur pe frate-sau....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
CD27 spune:
babytza, ai vazut mami ca soricelul e bine
andy_g Mikul e mai bine, muci multi si tuse din cand in cand, sambata mergem la control
Ba chiar a inceput sa pape mai bine, sa nu fie de deochi
moni, moni
te asteptam cu vesti
dya noi avem lapte de la Nestle si cereale Humana (cu lapte si fara), kk a inceput sa faca dessss, ieri de 3 ori, astazi deja de 2 ori, dar cred ca are legatura si cu piureul/sucul de mar (care de obicei regleaza tranzitul)
In alta ordine de idei, eu nu ma descurc cu kk, daca nu pot sa-l spal e jale, consum un sfert de pachet de servetele si ma umplu de kk, intr-o zi l-am gasit si pe baietel murdar pe mana, bine ca n-a bagat in gura SPER!!!
Cand a venit sotu aseara a gasit ceva pe jos in hol si a luat sa arunce, ce credeti ca era?! daaa unul mic si tare scapase din pampers,msi nu e prima 'evadare' de genul asta, am mai gasit un intrus in pat intr-o zi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
luminita2008 spune:
Mai am si eu ceva pe suflet:
imi trimiteti va rog parola de la contul de boboci de pe webshots? am doar ID-ul... si vreau sa vad poze cu babymom... da ati ghicit, am linistit hunii......
apoi, babytza rogu-te, la fiece capitol nou poti pls sa inchizi subiectul? ca sa nu mai postam mesaje pe cap vechi... noi astia mai intarziati... zic si eu...
cat despre kk, noi faceam o zi da una nu. acum facem chiar si de 2 ori pe zi, consistenta normala, dar noi nu am inceput diversificarea. dar am facut vaccinul.... sper ca in cazul tau sa fie de la papica noua si s-o tineti tot asa!
in alta ordine de idei, am completat datele bebeilor la 4 luni si detalii despre vaccin. ocazie cu care am obs ca nu avem categ de reactii adverse ptr fiecare data a vaccinarii: la 2 luni, la 3 luni, la 4 luni. Reactiile pot fi diferite, cum e si in cazul nostru. Nush daca m-am facut inteleasa, ma cam doare capul si nu-s f coerenta... da-ti cu rosii daca e ceva, nu ma supar, ca nu mai am putere oricum.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
babytza spune:
Cd si noi avem tot asa, lapte de la Nestle si cereale de la humana, nestle si milupa. A zis farmacista ca nu e problema sa le amestecam. Doar sa nu ii dam mai multe feluri intr-o zi. David spre exemplu papa cate o masura in laptic de 2 sau 3 ori pe zi. Si a zis intr-o zi sa ii pun in bibe din acelasi fel. Sa nu dau combinat , la o masa de mar si la alta masa de morcov sau de banane. Deci sa il tin toata ziua pe acelasi fel de cereale. Asta chiar nu o stiam...
Si eu consum cate 7 , 8 servetele cand facem kk. Pe tina o spalam foarte usor , dar el e un zvapaiat si nu imi iese cu spalatul.... Asa ca ne stergem cu servetel , si baita seara.
Luminita
Le: nu am voie sa inchid subiectul. De asta se ocupa doar moderatorii
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Hai noroc! Ania e bine bine, ca si pina acum, doar ca mult mai curioasa. V-am zis ca a ris pt prima oara in hohote? Ei, da. A facut ta-su nu stiu ce schema cu ea (ceva cu miinile in sus si aproape sprijinita pe picioare) si s-a spart de ris. Iar acum normal ca vrea sa repetam fenta, over and over again. M-am invrednicit sa mai urc si eu niste poze, unele din a treia luna (incepind de aici) si unele din luna a patra (aici). Nu sint prea recente, dar dureaza mult pina reusesc sa le descarc, sa le microrez, alea alea. |
DE-LI-CIOA-SE pozele "urcate'
Este o scumpa Ania, asa cum o stim live, si ochii devin verzi? Ca ai lui Noah? Cand se uita fix la sotzul meu il urmarea cu niste ochi albastri, saptamana asta a intrevenit schimbarea?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
_giulianna_ spune:
Buna si de la noi!
Tocmai am terminat de mancat fructele. O desfatare!
De cand am inceput diversificare Edi face kk de vreo 3 ori pe zi, plus pishu...in ritmul asta o sa ajungem la faliment, o sa cumparam pampersi in prostie iar cu criza asta care se va acutiza...nu stiu cum ne va fi. O sa ma duc sa vad cum arata cei de la firma "Fippi", au depozit pe Bd. Timisoara in sectorul 6, nu vand in supermarketuri sau in farmaciile de la noi, doar exporta si poti cumpara de la ei de la depozit. Cunosc pe cineva care a cumparat multa vreme de acolo si mi-au zis ca sunt foarte buni. Acum stiti cum e...fiecare cu parerea lui, pana nu vad nu cred! Aaa si daca o sa-mi placa o sa trecem la numarul 4...deja numarul 3 a inceput sa-l stranga, deocamdata mergem inainte, mai am un bax de Huggies.
MONI
Te asteptam deseara cu vestile bune!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
CDpls mai da cate un enter printre majoretele alea, s-a latit pagina rau de tot.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi