Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
Prevenar: eu am inteles asa de la pediatra: 4 doze sub 1 an, 2 doze sub 2 ani, doar o doza la 2 ani.
Avand in vedere ca Teo face 2 ani in aprilie, mergem pe varianta dozei unice.
La Radu nu m-am hotarat... sa mai vorbesc cu pediatra acum la 4 luni cand mergem la ea. De Rotarix, mi-e mai frica de vaccin decat de luat virus... la ce am citit, e horror. Zau ca nu stiu ce parere sa-mi fac, cu pediatra nu am vorbit... ziceti si voi ce si cum (babymom?).
Eva, descrierea este EXACTA!!!! Si eu sunt taur. Imagine...
Lumi, facem o campanie (btw, imi pare rau ca TREBUIE sa ajungi la doctor, ia fa bine si stai sanatoasa tun fara doctor!!!) sa te ajutam, si anume.
1) ma ofer sa vin cu Radu la tine, sau fara Radu, ca il pot lasa cu mama, si pe Teo cu socrul, cateva ore (3-4)
2) cineva, scuze nu mai tin minte cine, a spus ca are o prietena care face baby-sitting de ocazie, ea si cu mine cu 3 copii sau chiar 2 (ai tai) ar fi super relaxat... sau alta mamica care se mai baga la joaca in grup
Pupicei. Tin pumnii stransi pentru Monica, ma gandeam la tine zilele astea...si o intrebare: te duci la un ecografist bun / spital bun / ginecolog bun... stiu ca Dumnezeu e sus, dar mie una mi-a fost mult mai usor ca am putut face atatea investigatii si am stiut din timp ca e bine... Tot Dumnezeu, cred eu, mi l-a scos in cale pe Tutunaru si mi-a dat mijloacele sa fac toate investigatiile necesare.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Eu sunt de vina pt pagina labartata Doar ca pana am vazut , deja mai scrisese cineva si a ramas asa . SORRY
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
LUCUTTA spune:
Monica,initial eu si sotul meu am hotarat sa nu-l vedem ca e mai bine asa dar cand l-am nascut era cumnata mea langa mine si ea l-a vazut,atunci am intrebat-o daca e urat adica sa nu ma intelegi gresit dar ma refeream la faptul ca statuse mort in burtica 4 zile si de aceea am intrebat si ea mi-a raspuns cu lacrimi in ochi ca nu.Atunci am cerut sa-l vad si eu intreband asistenta daca nu imi fac mai rau si ea mi-a zis ca mi-l poate arata si l-am vazut.Primul lucru care am zis a fost:Ce frumos este!Apoi a venit si sotul meu caruia i-am zis ca l-am vazut si a zis ca daca eu l-am vazut si el vrea.A fost cumplit dar ma bucur ca am ales pe moment sa-l vedem altfel as fi regretat toata viata gandinduma cum o fi aratat,pe cine o fi semanat.
Nu ,nu esti nebuna ca, gandesti asa pt ca si eu vazand asemanarea dintre ei ma gandesc ca Dumnezeu m-i la daruit inapoi.Sentimentul acesta il am la fel ca si tine de cand aflasem ca sunt insarcinata si mai ales de cand mi-a spus confirmat ca e baiat.
CD27 spune:
oops, scuze penttru majoretele nebune
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
monica_dicut spune:
Lucutta, mi-au dat lacrimile. Scuza-ma daca te-am facut sa-ti amintesti... pentru ca stiu cat doare. Intrebam doar pt ca mie nu au vrut sa mi-l dea desi am vrut sa cobor de pe masa si m-au legat si m-au sedat. Au zis ca e mai bine sa nu, ca stiu ele mai bine... in fine norocul meu cu cumnata care i-a facut cele doua poze... tot ce mi-a ramas de la el...Bine, l-am vazut fugitiv cand l-au scos si l-au pus pe masutza aceea pt copilasi, l-am vazut dintr-o parte si ii tin minte doar nasucul...
In fine... scuzati ... nu vreau sa intristez pe nimeni
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
CD27 spune:
Babytza nu stiam chestia cu cerealele de acelasi fel sii dadeam 2 feluri pe zi, 2 masuri in lapte dimineata si seara humana cu mar si dadeam si humana gris cu lapte facut cu ala, deci...nu mai dau asa
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Babytza nu stiam chestia cu cerealele de acelasi fel sii dadeam 2 feluri pe zi, 2 masuri in lapte dimineata si seara humana cu mar si dadeam si humana gris cu lapte facut cu ala, deci...nu mai dau asa Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Si eu tot asa ii dadeam, habar nu aveam ca nu ar fi bine. A zis ca nu le face bine la stomacel ,mai ales acum la inceput. Din pacate am uitat sa o intreb si pe dr ce parere are. Sa ne ajute si Babymom cu o sugestie
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
LUCUTTA spune:
Monica si eu am un nod in gat si sunt cu lacrimi in ochi de fiecare data cand imi aduc aminte sau imi povesteste cineva ca are probleme cu sarcina.Nu avem ce sa facem decat sa ne aducem aminte cu placere de acele momente cand era la noi in burtica si cum raspundea atunci cand atingeam burtica sau ii vorbeam si sa ne bucuram de copilasii pe care ii avem sau pe care ii vom avea.Cert este ca nu ii vom uita niciodata si stim ca ei sunt fericiti in cer si sigur au grija de noi si de fratiorii lor.
luminita2008 spune:
Ada, multumesc mult!!! Chiar ma tenteaza propunerea ta..
Alexa zicea de tante aia, mi-a dat si nr ei de tel... multu' Alexa!
Cat despre doctor... eu sper sa n-am acea rana pe col pe care au vazut-o doi medici in timpul sarcinii.... dar nu cred ca a trecut de la sine, nici ca e de neglijat, avand in vedere ca se vede cu ochiul liber.... am amanat-o pe luni, vedem daca reusesc sa ajung. Deja mi-e groaza cand ma gandesc la Papa Nicolau, la colposcopie si operatia de dupa... daca se va ajunge la asta. Cand o sa gasesc timp pentru astea.... e un mister total ptr mine.
Despre Rotarix, noi am facut la 2 luni si rapel la 4 luni (trebuia sa-l facem la 3 luni, dar eram raciti). N-am avut reactii negative... doar un kk mai moale la Robi, si la prima injectie si la a doua si mici, (dar mici!), si putine varsaturi. Chiar s-au comportat bine, tinand cont ca de fiecare data au facut si alte 2 vaccine, Prevenarul si Infanrixul, mititeii...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI