Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Carla aici nu ne cunoaste nimeni asa cum zici asa ca poti sa iti descarci tot necazul. Daca tu simti ca cei din jur ar face mai rau daca le-ai spune tot, nu le spune. Stiu cum e sa fii la pamant si sa trebuiasca sa le ridici moralul si celor din jur si in plus sa faci fata tirului de intrebari la care nu ai nici tu raspuns.

Puiul tai are nevoie de tine zambitoare.

Oricand ai nevoie de energie pozitiva suntem aici.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am devenit addicted de emisiunea de la 1 pe Euforia - Planet Parent. Cred ca nu sunt cu toti neuronii acasa, piti doarme de la 11, eu am terminat tot de strans, curatat, sterilizat, etc si acum ar trebui sa dorm. Dar nu, eu ma uit la tv.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza mamici de bobocei.
Va multumesc pentru incurajari dar n-am mai fost. M-a sunat dra pe la 5 ca nu mai poate si ca ea pleaca, si ca sa ma duc la o colega a ei astazi pe la 6 ca e de garda. Tot la ea a fost si cumnata mea la eco marti. Mi-a zis ca e super ok. Am numarul, o sa o sun mai incolo sa vedem ce zice... In fine, nu o condamn pe dra mea pt ca stiu ca are niste probleme de familie destul de grave....e si ea om si e de inteles. Doar ca stau cu inima cat un purice, vreau si eu sa stiu dc e bebe acolo si daca e implantat bine. Atat. Si ieri am uitat si sa sun la fundeni sa ma duc luni dupa rez la anlize . In fine, zapacita total...si nervoasa si de toate
Oricum pentru morfologii am facut deja programari la Iosup, Pop si Herghelegiu... asa ca e bine.

babytza, merci de mesaj

O zi faina sa aveti

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mamici si bobocei

Dau eu azi

July pe micuta Maia, sa se faca bine cat mai repede

Ca tot se vorbea de temp in camera: noi avem calorifere vechi, deci imposibil de reglat temperatura care uneori ajunge la 27gr

cat de scump poate sa fie aqua center, mi-ar place sa o duc dar la banii astia

Nausica pe Ania, a noastra a ras o singura data vinovata fiind cumnata mea, noi nu reusim

Luminita capul sus mami

CD tare amuzanta chestia cu kk, noi am fost mai mult singurei din prima zi de cand am ajuns acasa, ma mai ajuta putin soacra, in rest noi doua sau cu tati atunci cand e acasa si nu ma plang deloc, oricat de obosita/suparata etc.

Lucutta mii de

Gargaritza [hello] si multi pt voi, ce mare s-a facut Ariana

Banu sper ca sunteti bine

AlexaM scump rau Matei Gabriel

Preety noi iesim uneori afara cand este mai racoare, bine daca ploua/bate vantul nu, dar in rest da.

Laura sa ne arati si noua pozele cu fotomodelul tau

Banymom sper sa va faceti bine la ochisor

Ratonelu nu stiu ce sa spun, stiam ca sunteti bine dar ce aflu [:((] offffff

Moni multi, calmeaza-te, nervii nu ii fac bine lui bb

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Doamne, Ratonelu, ce e in sufletul tau. Sper din toata inima ca Sasha sa fie bine. Esti o mamica puternica si ai toata admiratia mea . Doamne ajuta

Eva si eu ii fac Carlei Prevenarul dupa 7 luni 2 doze si rapelul in al doilea an de viata. Referitor la job, m-am tot gandit cum e mai bine pentru toata lumea, atat pentru mine cat si pentru Carla si am ales varianta de mijloc. Lucrez de acasa. Asa ma pot ocupa de ea si imi pot petrece si 2-3 ore facand ceva ce-mi place. Daca voi simti ca job-ul imi ingradeste prea mult timpul pe care i l-as putea dedica Carlei, pot sa renunt oricand.

Nerantula, tot nu mananca , cu diversificarea nu stam nicicum. Macar de-ar papa lapte dar si ieri doar 680 ml a baut. N-am ce sa-i fac, sper sa treaca perioada asta si sa putem sa ne laudam si noi cu o bebelina mancacioasa si fara fitze

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Carla, sunt cu tot sufletul alaturi de tine . Stiu ca nu ne cunoastem, suntem niste straini dar vreau sa sti ca ma gandesc tot timpul la tine si ma rog pentru puiutul tau sa fie bine. Nu stiu de ce, dar imi apari in gand mereu. Probabil pentru ca stiu ce inseamna suferinta prin care treci si NU mai vreau ca vreun bobocel sau mamica de bobocel sa sufere.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

CD, sa sti ca eu vorbesc mereu cu ingerasul meu si il rog sa aiba grija de bobocei. Cum am spus si mai devreme: NICI UN BOBOCEL SI NICI O MAMICA DE BOBOCEL NU ARE VOIE SA MAI SUFERE. PUNCT
Si in general nici o MAMA nu trebuie sa treca prin asa o tragedie. Iti pustieste sufletul si viata, oricati copii ai face dupa...

Hai ca iar o dau in diverse Me scuzati

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Na ca v-am speriat si ati fugit hmmm

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Monica dulceo o mamica incercata, nici gand sa fugim, din contra.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica n-a fugit nimeni, dimpotriva cu fiecare post al tau te apreciez si te respect mai mult. Esti o mamica deosebita

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput