Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Si eu tot off topic, scuze .

Vroiam sa-i zic lui Alinuk ca nu m-am putut abtine si am tras cu ochiul la tot albumul lui Teo. Este o minunatie de copil, sa va traiasca, iar voi o familie minunata.

Si acum cu venirea lui Andu' ce mic si mai si....

Am vazut ca ati iesit foarte mult cu Teo, poti sa-mi spui te rog cam pe la ce varsta ati inceut sa-l luati cu voi la munte sau la mare?

Crisspy 37+ sapt Razvan Andrei

AMR 3 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna burtici si mamici,

Mama, ce s-au inmultit licuricii...roz si bleu!!! Sanatate multa puiutilor si recuperare usoara tuturor proaspetelor mamici!!

Raportez si eu ultima saptamana la serviciu inainte de a intra in concediu. Am fost pe 26 la dr. si mi-a zis ca sa ma pregatesc, ca dupa parerea lui nasc inainte de 15 Feb (chiar daca termenul meu maxim, maxim - cel dupa UM exclusiv este 27 feb). M-a chemat saptamanal la control, asa ca luni ma prezint din nou. Va dau de veste ce si cum.

Bebelusi, daca ai stii de cand mi-am propus sa fac crema de zahar ars! Dar ma descurajam de fiecare data pentru ca si eu stiam ca trebuie facuta la bain-marie (nu stiu cum se scrie)!!! Acum ca avem varianta scurta a retetei, ma si apuc sa o fac in seara asta !

Eu am inceput sa dorm din ce in ce mai prost noaptea, ma trezesc, ma foiesc, ma intorc de pe o parte pe alta si nu-mi gasesc locul . Sunt destul de chiauna in timpul zilei si simt ca nu mai pot sa trag de mine prea mult timp.

Alina, multumim pentru informatiile despre alaptat. Cand ma gandesc ca atunci cand l-am avut pe Vlad mic si ma chinuiam cu alaptatul, n-a fost nimeni ca acum sa imi dea astfel de sfaturi bune!

Pe curand, trebuie sa plec de la serv sa il iau pe Vlad de la gradi.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lisa Eu tot sper aici.

Dobreclaudia felicitari
Blueberry felicitari
Naty perioada asta e grea dar apoi va fi mult mai bine ca esti doar pe alaptat, o sa vezi.
Curaj fetelor cu alaptat exclusiv, stiu ca e greu dar eforturile de acum o sa va fie rasplatite. Asa ca ramaneti pe baricade.
Alinuk super arata Teo.
Alina sper sa fiti pe calea cea buna si sa se refaca sanul ok.
Veneata da de ce zice ca nasti asa repede???? Ce um ai avut??

Ma duc sa vad ce retete ati mai pus

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, ce e cu voi de nu mai scrieti nimic????Pe unde colindati. am facut praji aia cu nuca de cocos Nu dati cu pietre...

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, va incurajez si eu cu alaptatul!! se poate, chiar daca la inceput faceti un pic de efort. Am alaptat pe fetita mea EXCLUSIV pana la 6 luni si apoi pana la un an jumatate, adica atunci cand eram deja insarcinata in 16 saptamani. Nu stie ce e ala biberon sau lapte praf. Asa ca se poate!

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

se poate cu alaptatul numai sa nu faceti ca mine si sa cedati la primul semn de greu ca dupa e aproape imposibil sa reveniti la alaptat exclusiv. mai bine va chinuiti 2-3 zile la inceput decat cateva luni dupa.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi ca sa fie tacamul complet pune te rog si poze la reteta.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/

Fetelor v-am pus aici pozici cu camera lui bebe terminata. Sa imi spuneti daca va place. Chestia neagra din dulap este scaunelul de masina, iar sulul ala din cos este paturica din aia de se pune la spatele lui bebe facuta de maica-mea.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

salutare fetelor

poate va mirati ca nu am mai scris de mult... pai... mi-a fost stricat calculatorul, apoi am fost internata, apoi pe 18 ianuarie la 15.20 a venit pe lume micuta noastra minune HERA SOFIA, 3.800, 51 cm, apgar 10.

E o frumusete si o scumpica, e tare cuminte, suntem acasa deja de o saptamana si ne-am acomodat. Eu inca am probleme cu statul in sezut, taietura si cusaturile fiind mari, dar sunt spre bine. Mi-era tare dor sa citesc ce mai faceti, felicit toate mamicile si multa multa sanatate la cei mici.

Nu prea am lapte, am facut si ceva noduli la sani care ma cam sperie, in rest totul e ok. Promit povestea nasterii pe larg cand o sa pot sa stau in sezut ca lumea, pana atunci il mai pun pe tati sa imi citeasca din cand in cand ce mai faceti. Va pup tare si bafta multa celor care urmeaza :)

Ralu 33+ cu Hera
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Am vazut ca ati iesit foarte mult cu Teo, poti sa-mi spui te rog cam pe la ce varsta ati inceut sa-l luati cu voi la munte sau la mare?

Crisspy 37+ sapt Razvan Andrei

AMR 3 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

am iesit ..ca sa zic asa, cu prima ocazie cand ne-am simtit in stare
Avem o casutza mai la munte unde ne-am dus de la 3 luni ale lui Teo.
Apoi in vara, cand avea 6-7 luni...abia statea in fundel, am fost la mare (e drept ca pe plaja doar dimineatza intre 7h30 si 9h30 si seara dupa 17h30)

In afara de patutul de lemn de acasa am cump si unul de voiaj - usor ..pe care-l caram dupa noi in masina oriunde mergeam.

Mei acum iar off topic, eu invat pt un ex de maine si iaca ce aflu (ca ma cam crucesc):
asa suna o intrebare/raspuns;

In determinarea fondului comportamental au importanta:
1.ordinea nasterii
2.gradul de dificultate a actului parturitziei ( am cautat in Dex..inseamna 'nasterii')
3.varsta mamei

4.durata sarcinii

rasp corect: 1,2,3,4 nu va pot da mai multe explicatii ca nu am avut timpo de citit curs..o iau ca atare Ce nu prea diger io .. e treaba cu 'ordinea nasterii' (o fi vorba de al catelea copil ... ca ordine: primul, al doilea..etc?! Al doilea copil aravea un fond comportamental mai ...favorabil??)

vaaai ca aberez... sunt lauza, ma scuzati. Incerc sa-mi tin si io neuronul ocupat

Bebelushi bble tau o sa fie fericit!! E ft faina camara de bb - fain asortata..armonioasa
Il lasi pe bb singur din prima?
Sau te-ai gandit sa dormi cu el primele sapt/luni?
Eu nu am putut sa stau departe. La Teo imi dadusem patutul lui aproape de patul nostru si dormeam cu mana in patul lui... parca sa-i simt respiratia. Eram dusa. La Andu sunt mai relaxata.

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput