Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli Naty, Stef se poarta ff frumos cu Florence. In schimb, a devenit ff alintat, incapatanat, neascultator de cand am venit de la spital. La inceput, cand o alaptam, imi zicea ca gata, sa o las pe Florence si sa ma duc sa stau unde e el, sa mancam sau sa facem ce facea el. Acum s-a mai calmat, dar vine langa/pe noi, vrea si el in brate sau isi baga nasul la san. |
Eli, EXACT, IDENTIC, se intampla si la noi!! Deci e clar ca schimbarea de comportament a celor mari este cauzata de venirea bebelusului....acum oare cat ii tine?? Cand vor deveni cum au fost?
S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui micola Multumesc, fetelor, pentru raspunsurile despre alaptat.Si mai am o intrebare: daca simt ca bebe suge tot, mai e nevoie de muls? Ca stam cate o ora si ceva sa sugem tot, dim ambii sani, ca sa ne saturam... |
DA, ca sa stimulezi sanii sa produca din ce in ce mai mult.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui flowerbee Alina, imi pare rau sa aud de Carmen care are probleme cu epiziotomia. Bine ca e la spital si ca e tratata de profesionisti. Tie spor la bucatareala. Cu sanul cum iti mai este? Noi de ieri papam numai lapte de la mami si am facut cacuta moale, aproape diaree. Nu va spun cum m-am panicat. Am sunat la dr si mi-a zis ca e normal, asa ca acum pandesc momentul in care face caca. Am baut si eu o infuzie de menta, ca poate am mancat ceva ieri care nu i-a priit. Fetelor, cat sta de regula un sugarel la san? Vad ca prin carti spun ca de la 15 la 40 min si chiar mai mult. Puia mea papa cu pofta timp de vreo 15 min la fiecare san si apoi mai putinel inca vreo 10 min. Oare ii ajunge cat papa? Va intreb pe voi pentru ca mi-am dat seama ca una scrie in carti, alta e practica. |
Draga Albinuta, mami de scumpete mica, FELICITARI!!! ma bucur ca ii dai doar san si ca e OK....la noi inca mai e chin, inca are mese la care urla si tipa la san de zici ca o tai .
Dar incetul cu incetul ne acomodam...
Cu sanul meu e mult mai bine...am fost iar la control azi si este mult mai mic abcesul ...insa trebuie sa fiu atenta si sa nu las mult timp lapte strans acolo fara sa mulg sau sa dau la bebe sa suga.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui Naty ah, am uitat ... LA MULTI ANI GEMANUTILOR NOSTRI SABINA SI CAROL! Noi la 1 luna avem 3.070 gr. deci cu 570 gr. mai mult ca la nastere. Apropos,selene si ira Capraru zice in "Mama si copilul" ca in prima luna trebuie sa ia 500 - 550 gr. Si ca majoritatea dr. spun ca trebuie sa ia 750 gr. dar sunt putini copii care reusesc performanta asta! |
Naty, multumim!
NADIA, CAROL, LA MULTI ANIIIIII!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi.
Si MUUUUULTI dragutelor voastre mamici!!
Sabina a reusit sa ia 740g
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui alinuk citat din mesajul lui Naty [quote]Bebelushi multumim de sugestii pt operatiunea 'kk ca omu'. Functioneaza si la noi strategia cu 'recunoasterea meritelor' mai exact cu 'bravooooooo!!!!". Aplauda toata lumea in casa, eu fac dansul ploii in jurul lui...Bona se extaziaza...in fine daca prindem fun vecin si ala sta in cap... Apelam la toate strategiile posibile..le-am studiat indeaproape in teorie... acum cu practica ne confruntam..aviz Alina1976 la voi ce da 'roade'??? |
NIMIC nu da roadeee, sunt disperataaa. Nu vrea la oala si pace! desi stie ff bine la ce foloseste. Se tine pana ii pun pampersul si apoi face relaxata imediat in el
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
MAMAAAA, pe pagina 7 am scris numai eu pana acum ...tareee
Bebelusi, acu fug sa ma apuc de gatit. Pana acum am fost la cumparaturi. Iti spun maine ce am facut si cum a fost ca ma cam grabesc acum...
Carmen e mai bine, azi de abia ies din spital. Bebe e si el bine acum, dupa un icter prelungit. Infectia ei de la epiziotomie e mai bine desi ia antibiotic si nu poate alapta (arunca saraca cam 200 ml de lapte din titi pe zi )...dar dupa ce termina antibioticul o sa-i dea titi.
A zis ca incearca sa intre diseara pe forum sa va zica ce si cum...
Fug la bucatareala ca am MUUUULTE de facut si vreo 10 invitati diseara sa o serbam pe Sabina!!
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Alina, pai sora mea il lasa fara pampers sa faca pe el, si iti dai seam a ca nu suporta sa se vada ud, si atunci vorbea cu el si incerca sa ii explice. Il lasa ud un minut - doua ca sa simta si apoi il schimba. Ideea e ca asta poti face vara cand e cald, iarna ....e mai greu.
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Fetelor,
Alina, pai daca s-a micsorat abcesul inseamna ca e pe trecere. Poate puia ta mica se va obisnui la san si atunci nu va mai plange.
Noi papam la san insa imediat dupa ce terminam facem basinute si cacuta fluid. Imi e asa de frica, desi lumea ma asigura ca e normal.
Mi-e un somn...ce as mai dormi...dar stau sa o supraveghez pe asta mica. Cred ca a facut caca insa nu o schimb inca pt ca abia a papat
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
alinuk spune:
Alina poti incerca pt Ana chiloteii popolino. Sunt din bbc pe interior si impermeabili pe ext!
Fac in ei si ii deranjeaza...e avantaj ca nu mudaresc imbracamintea si nu 'lasa urme'...
iata-i
http://www.ecofamily.ch/images/pop_easyfixweb.jpg
sau o varianta adaptata: chilotzei normali de bbc + pamp pe deasupra
scuzati pt off topic... dar luati aminte...ca va vor ajunge si pe voi..
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Alinuk super tare, nu stiam ca exista asa ceva
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"