Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

carol face kk doar o data pe zi - da si cand faaaaaceeeeee....

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Neata!

Yashy, vad ca m-ai prins
De citit nu pot sa nu va citesc, insa de scris, nu prea scriu pt ca sunt cam deprimata si nu vreau sa stric buna dispozitie a mamicilor si gravidutelor de pe-aici. Motivul - acelasi - dr mea ma streseaza cu aceeasi chestie: bebe nu prea creste si daca data viitoare e tot asa - provocam nasterea - lucru pe care il aud de o luna, in fiecare saptamana, si pe care nu pot sa-l ignor total, desi ma straduiesc. Concluzia - sunt trista tot timpul, plang din orice, visez tampenii si mi-e frica de ce urmeaza - musai nastere naturala si musai epiziotomie (lucru pe care nu-l inteleg pe deplin din moment ce bebe e asa de mic ... ) .. whatever, nu mai insist cu asta. Dar sa stiti ca va citesc si ma bucur pt fiecare nastere/ bebe / povestioara si sunt alaturi de voi, chiar daca nu scriu si nu nominalizez acum pe nimeni . Va pup

Jasmi 38+ cu
way to go, BB

Salutare burtici, mamici si bebici!

Nu iti fa griji in privinta lui bebe ca ar fi mic... Mowglitza, in doua luni, a ajuns de la 2250g la nastere sau, mai mult de la 2100g la iesirea din spital la 4500g... Nu iti fa griji nici in privinta epiziotomiei... si mie mi-au facut. Isi fac griji pentru eventualele rupturi care pot apare si care se vindeca mult mai greu.
Eu zic sa il astepti pe bebe linistita, fara stres si griji. Cu rabdare si calm vei trece peste oricare din probleme. Ai grija de tine si ...astea sa fie singurele tale probleme.

Stefania, mami de Mowglitza (ieri am implinit 2 luni!!!)

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

In primul rand un buchet de flori si multi multi pupici pentru noii licurici: Clara Maria si Calin Ioan! Din suflet va doresc sanatate, noroc si fericire in viata, puiutilor! Si mamelor refacere rapida!

Multumesc fetelor pentru sfaturile cu alaptatul, acum e mai bine, nu mai am dureri mari, e in regula. Am iesit intre timp si afara, a stat un pic la soare Nathalie cea scumpica. Eu am dus-o deja pe Francesca la cresa, de citeva zile incep sa am activitati mai normale, sa ma simt ca un om... cica trebuie sa astept cu gimnastica, voi de cand ati inceput/aveti de gand sa incepeti ceva? Nu ca ar trebui, citisem despre fete care au dat jos aproape tot, eu insa am muuuult de dat jos ca sa intru in frumoasele mele haine marimea 34-36 (marime olandeza). Cum insa si alaptez maninc sanatos, reusesc pana acum sa ma abtin de la dulciuri, insa paine maninc, eu nu pot fara, si cica e si importanta pentru vitamine. Asa ca eu de fapt maninc normal, ce sa ma mir ca nu slabesc asa ca voi
! (daca vi s-a parut ca sunt geloasa e pentru ca....sunt).

Nathalie e dulce si scumpa si o iubesc de nu mai pot, cum e posibil sa iubesti atit de mult inca o data? Doarme cate 3-4 ore noaptea (dupa care doua ore trebuie sa ne jucam) si ziua vrea sa manince mai des, dar e ok, o alaptez la cerere....
Francesca e parca ceva mai bine, dar nu imi fac iluzii, gelozia va ramane.... oricum primeste foarte multa atentie de la noi si am avut noroc ca toti musafirii care au venit sa o vada pe Nathalie au avut un mic cadouas si pentru Francesca, dragut din partea lor. (si asa nu s-a simtit nedreptatita)

Alina, ce poza superba a Sabinei, ce par are frumusetea de copil!!!!!!! Sa va traiasca!

Alinuk, dulce si poza lui Teo!

Naty, Flowerbee, a mea face caca fluid dar o data pe zi, mult mult (pina la gat) ...si e alaptata exclusiv...mi-au zis aici ca la bebeii alaptati poti sa te astepti de la un caca la 0 saptamina pina la 7 pe zi, orice e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Tocmai am venit de la gineco. Cam nasol, bebe tot in pozitie pelvina, asa ca doctorita a zis sa fiu cu bagajelul facut vinerea viitoare, 6 februarie la maternitate sa facem cezariana. Si eu as fi vrut normal, ca mie cam frica de ceza! Eu nu am nici o operatie, nici macar apendicita!

Uf, uf!

Mi-a zis sa nu mananc si sa nu beau nimic, dar nu am intrebat incepand de cand ca m-am zapacit de tot! Oare de seara sau de dimineata! Mi-a zis sa vin pe la 9-10 dimineata, deci banuiesc ca ma taie dupa 13:00.

Sunt tare necajita! Imi vine sa-i dau vreo doua la fundulet la asta mic ca nu s-a intors! Si mai avem si placenta anterioara!

37+

In preziua operatiei mananci mai usor, dupa ora 6 nu mai mananci nimic, doar un ceai seara; in ziua operatiei - nimic, nici macar apa

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox bine ai venit acasa! Ce zice Pat de surioara?

ZisaCami tinem pumnii!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor care ati nascut, am si eu nevoie de un raspuns ca nu mai tin minte. Am o prietena de care v-am mai povestit care e insarcinata, dar e cu 9 zile in avans fata de mine, adica are DPN 2 feb. A citit forumul nostru tot timpul, dar nu s-a inscris. A fost azi la control si i s-a spus ca are "colul sters". Ce inseamna asta? Cam cat mai dureaza?

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Crisspy cred ca noptile in perioada asta sunt normale sa fie asa. Eu am observat ca o noapte pe saptamana stau cu ochii pe pereti. Asa ca ma bucur ca e numai una. Si spre deosebire de data trecuta nu mai am cosmaruri. Sper sa nu apara pana la final.

Jasmi povesteste-le celor din afara ca tu esti graviduta si poti sa faci si urat daca nu te lasa in pace

Alina Sabina e bestiala M-am topit.

Ariya hai ca mai e un piculet si trece. E greu sa fii acum departe de copii da in curand o sa ii ai pe toti trei acasa si o sa vezi ca vei uita perioada asta grea. Ai grija de tine si laptic mult sa aiba Miguel ce papa.

Cami bebelasul o sa vina cand va fi pregatit. Asa ca rabdare inca un pic.

Ela nu cred ca e apa si din ce descrii nici dopul. Apa cand incepe sa curga nu ai cum sa nu te prinzi pentru ca simti ca nu o poti opri.

Bee eu ceaiul il faceam combinat.

Sunt incantata ca in sfarsit am rezolvat cu cei de la Orange cu telefoanele si ofertele lor. Ca de o luna is zapacita de cap. Mai trebuie azi sa merg pana la ei aici in oras si gata. Si ma bucur ca pustiul imi intra in vacanta si o sa mearga cateva zile la bunici asa ca o sa reusesc sper sa dorm si eu mai mult.

36+ cu Fabian si Dorian
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Alina Olandeza, vad ca ai aparut si tu...care-i baiul de primesti cezariana? Mie mi-a fost frica de numa` sa ajung la cezariana,si ma bucur ca a mers fara. Oricum, important e sa fii tu multumita, sa vina bebe cu bine la voi.

Fetelor, eu nu stiu inca ce a pus Nathalie pe ea, stiu ca Francesca in primele trei luni a pus cate un kilogram pe luna...alaptata si ea, evident!

Bebelusi, nu te gandi la mama ta, si mama a alaptat doar trei luni, si la mine si la fratele meu, si apoi nu a mai putut...eu am lucrat de la trei luni si tot am alaptat pina la 8 luni...asa ca fii optimista, vei reusi!

Mamele cu puiuti mari, si Francesca e geloasa, e dulce cu Nathalie dar cu noi e intr-adevar suparacioasa, incapatinata, altfel.... si eu sper sa nu dureze mult.

Fetelor, nici Francesca nu e inca la olita si ma gandeam sa astept un pic acum, sa se obisnuiasca cu surioara in casa...in ultimele luni a trecut la alta grupa la cresa, a primit alta camera si pat mare...sunt multe schimbari!

Fetele, va las acum, merge greu internetul si nu pot sa raman mai mult la computer ca mai fac cate ceva prin casa cat doarme Nathalie.

va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Daiopri
ZisaCami
Ralumond felicitari si refacere rapida.
Axis felicitari si bun venit acasa.
Selene multa putere sa treci peste perioada asta si sa iti gasesti si tu linistea.
Stefaniel superbe pozele. Adica personajul
Tuchi mergi la pediatru si el iti va spune ce si cum.
Bebelusi e superba camera.
Porumbita bine ati venit acasa. Asteptam poze.
Ingrid o sa fe totul bine. Daca bb vrea sa se intoarca pe ultima suta de metri o poate face. La prima sarcina asa mi-a facut piticul surpriza. Daca nu se intoarce atunci e mai bine sa faci cezariana. Curaj caci in curand o sa ai bebelasul la piept.
Venerata eu am avut ultimul UM pe 24 mai si la eco tot asa piticul arata cam cu o saptamana mai mare. Doar ca eu am ciclul de lungimi diferite, si 35 zile, asa ca....
Vad ca Vlad e marisor. Asa si al meu.Sper ca ei vor intelege mai usor venirea bebelusilor acasa. Si la noi acum la nivel declarativ totul e bine. Eu in ultimul timp am incercat sa il las pe tati sa se ocupe mai mult cu Dorian ca sa nu simta diferenta in prima perioada cand bb mic va fi dependent de mine.
Dark mi-a placut cum folositi voi calculatorul Copilul e superb.
Roxana ma bucur ca sunteti bine. Cand ai timp sa ne spui cum a reactionat fratiorul mai mare.
Anca_ sa cresteti mari
Cristi te asteptam la cafea.
36+ cu Fabian si Dorian
AMR 4 saptamani
Aalina, eu il rog in fiecare zi sa se intoarca, dar doctorita a zis ca nu se mai intoarce, desi am citit si eu pe net ca se poate intoarce si in ultimile ore dinaintea travaliului chiar. Problema e ca m-a chemat vineri, 6.02, si eu atunci am doar 38 de sapt si 2 zile, deci cam departe de travaliu (colul era bine inchis, a zis ca nu permitea nici macar un deget - dupa control acasa am gasit si ceva dop, dar putin, pe hartia igienica). Mai am si placenta anterioara. Mi-e cam teama!
Oare cu cate ore inainte de cezariana sa nu mananc ca am uitat sa intreb. Daca ma opereaza pe la 13 sa zicem, mai pot manca seara?37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina super poza cu Sabina

Cami, hai ca mai avem un pic....sa mai avem rabdare. Nici eu noaptea nu prea mai dorm....visez foarte mult, Mircea are cosmaruri in fiecare noapte si nu vrea sa imi zica ce viseaza ca sa nu ma sperie probabil, ma pune doar sa il iau in brate...si uite asa. Dar ce sa facem....incercam sa mergem mai departe. Deocamdata astept sa nasca prietena mea de care v-am pove.

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput