Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Fetelor, Noi papam la san insa imediat dupa ce terminam facem basinute si cacuta fluid. Imi e asa de frica, desi lumea ma asigura ca e normal. Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Draga mea, ti-am mai spus o data: ASA E NORMAL. Lasa frica! Bebelusii alaptati asa fac kk. Iti spun sigur-sigur avand experienta a doi copii alaptati care faceau/fac kk dupa fiecare masa, moale. O sa vezi ca face si culori diferite in functie de ce papi tu.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
bebelusi spune:
Anca ce poze mumoase, seamana bebe cu tine perfect exact cum semana Lachan cu Dark. 

Dark, eu cu Mircea suntem indragostiti de Madamele voastre negre, sunt superbe. Aseara am stat si am vazut filmuletul cu Lachan cred ca de 5 ori de drag sa il aug gangurind, 
este superb. L-am chemat si pe Mircea la vizionare bineinteles.
Axis 

felicitari, sa iti traiasca ingerasul, sa fie papacios si necolicios. Poate intri cand ai timp sa ne spui povestea nasterii mai pe larg.
Ingrid
uff, poate tot raul e spre bine, nu mai gandi negativ.
Nici un lucru pe lumea asta nu e intamplator, poate e mai bine pentru sanatatea ta si a bebelui sa nasti prin cezariana si atunci bebe te ajuta sa nu faci un pas gresit. Gandeste asa.
Jasmi nu mai fi deprimata, cand te duci data viitoare la doctor vorbeste mai mult cu el, sa iti spuna ce e in neregula, ce implica, daca tot trebuie sa iti provoace sa iti explice ce si cum etc. Cred ca o sa te mai linistesti dupa. Il superi si pe bebe daca te necajesti. Sa stii ca porcarii visez si eu noaptea, cred ca e normal.
Alina poate pui si tu ceva retete de bunatati acolo unde au deschis fetele topic, ca vreau si eu retete la salatele alea, suna delicios. Ce cadouri a primit mandra?
Ariya ce ma bucur ca ne-ai scris, lasa ca totul va fi bine.
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
neata fetele
FELICITARI AXIS SI LISAAAAAAA ... PT MAREA REUSITA RAPIDA ... 

SPER SA MA AJUTE SI PE MINE DUMNEZEU SA NASC ATAT DE USOR... pana una alta dupa cum v-am zis nici un semn ... sper sa nu ajung sa ma rog de bebe sa iasa ca si miere .... ca ma sperie acest gand ....
JASMI DRAGA MEA SORA ... VREI BATAITA????? PAI CUM ASA .....???? UITE AZI E DITAMAI SARBATOARE ... SFINTII TREI IERARHI .... ROAGA-TE SI VEI VEDEA CA BEBE VA FI PERFECT .... ... si eu am momente de plans .... dar se intampla din cauza hormonilor .... in curand vom avea si noi bebelusii in brate si ne vom linisti .... 

ARIYAAAAAA chiar ma gandeam la tine mamico .... hai vad ca e bbine .... Doamne Ajuta sa fie perfect in continuare ... lasa ca vei pleca acasa pe 2 februarie luni cand trebuia sa nasti si cand e Intampinarea Domnului .... asa ca va fi bine .... curaj si incredere

38+
ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT

Camelia
Naty spune:
ralumold felicitari si bine ai venit acasa!
Sa sti ca si eu am remarcat niste noduli la san si m-am cam speriat, am intrebat dr. cand am fost la control si mi-a zis ca acum nu se poate evalua nimic fiindca alaptez.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
BRAVO LISA! FELICITARI! Sa fiti sanatosi!
NOI
Alina1976 spune:
O poza super haioasa cu SABINA ![]()
http://alina1976.sunphoto.ro/Sabina_2-3_saptamani/EAZXPQTBGOECHGWCLAQ
Bebelusi, o sa pun...sa vad cand pot ca acum ma grabesc sa merg cu fata la controlul de o luna la Dr. A primit ceva hainute, jucarele colorate si cantatoare...![]()
Naty, ai dreptate, asa o sa facem. Si sigur ca mai astept ca e frig acum si metoda aia nu merge pe frig. E, pana la toamna sper sa invatam ca o sa merga la gradi iar...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132629
Alina asta e linkul cu retete, cand ai un pic de timp sa ne scrii si noua retetele 
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
vio_reurean spune:
Neata!
nu am mai dat pe aici de cateva luni. Inca sunt gravida! pentru inca 2-3 saptamani se pare, stau acasa de o saptamana si am intrat sa vad ce mai faceti. Felicitari tuturor celor ce au devenit deja mamici si multa rabdare si nastere usoara celor care vin din urma.
ela2233 spune:
fetelor va rog frumosss sa imi spuneti si mie ce culoare are apa
ca eu cred ca s-a rupt pt ca am gasit pe chiloti o pata galbuie ca si cum asi fi facut pipi va rog sa imi spuneti daca e posibil sa mi se fi rupt apa? mersi
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
flowerbee spune:
Buna fetelor, Hop si noi pe forum sa vedem ce se mai intampla cu fetele noastre.
LISA, FELICITARI! SA ITI TRAIASCA PUIUL SI SA VA BUCURATI IMPREUNA TOATA VIATA!
Naty, merci ca m-ai linistit. Bebe papa bine si aproape dupa fiecare masa face kk (sau dupa ce o schimb). Azi-noapte nu a avut chef de somnel si m-a tinut pana la ora 2. De fapt, am observat ca are 2 momente in zi cand e f activa, maraita, nu plangacioasa.
Jasmi, nu te impacienta. Daca iti aduci aminte, si mie mi-a spus dr ca bebe e mai micuta cu o saptamana, insa pana la urma a fost normoponderala si dezvoltata in limite standard. Deci ai incredere, fii optimista si cu Dumnezeu inainte! El le aseaza pe toata si vei avea un bebe sanatos si frumos.
Anca, eu am chemat preotul chiar ieri, la 10 zile de la nastere si ne-a citit jumatate din molifta pt ca sa pot iesi din casa. De regula, citirea se face la 8 zile de la nastere. Botezul ne-a zis sa il facem dupa Paste, ca sa nu fie in post.
Eu am pus in sarcina 17,5 kg. La nastere am pierdut 4,5 kg si apoi acasa inca 2 kg. Mai sunt 11 kg de dat jos, dar sunt sigura ca se vor duce. In cartea sa, dr Culcer spune ca nu e bine ca mama sa slabeasca mai mult de 1-2 kg pe luna, asta pt a se asigura un alaptat de calitate.
FACEM GALERIE TUTUROR FETELOR CARE URMEAZA SA NASCA!
Voi cum beti ceaiul de chimen si anason? Combinat sau separat?
Fetelor, imi puteti spune pe la ce capitol s-a scris despre toate formalitatile necesare pentru alocatie bebe, trusou etc? Noi am inregistrat-o si marti am luat certificatul de nastere. Acum ce pasi trebuie urmati?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!