Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)
Raspunsuri - Pagina 15
Daiopri spune:
Oana, mersic. Tineam eu ceva minte:)
Atunci ma duc sa ma culc. Am mancat ceva si tot nici un semn asa ca...
Mai, mai incapatanati copii:))
Las ca vin ei. V-am zis eu ca il ciufulesc din prima:))
Multumim de sustinere, da poate o sa o tineti asa inca vreo saptamana

![]()
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Ce ma bucur pentru Lisa! Felicitari, mamico! Vreau si eu
Oana, nici la mine nu vine bebe, nu tu contractie, nu tu dilatatie...e intarziat si pace..oare ce-o fi cu copiii astia americani, ca se lasa asteptati. Eu trebuia sa nasc luni. In fine, asteptam..mi-am luat pentru orice eventualitate si ulei de ricin, ca vad ca nu a mers cu curry iute si nici cu plimbat kilometrii pe zi.
Daiopri, sper sa-ti mearga faza si sa nasti cat mai repede si tu. Un pic mai e...ca nenascute nu ramanem noi![]()
Crisss
40+
Nikoleta20 spune:
la burtici,mamici si licurici...care apar din ce in ce mai multi

Lisa,ma bucur foarte mult ca ai nascut...asteptam
sa aud vestea cea mare de mult...dar...
cred k merita asteptarea...sa iti traiasca micuta,sa fie sanatoasa si papacioasa...iar tie sa iti dea DD sanatate si putere sa ai grija de ea.In sfarsit,a aparut si cea mai asteptata gargaritza...bine ai venit pe lume Ana Teodora!!!
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
anca_ spune:
Daiopri, si mie mi-a dezlipit membranele si am nascut in noaptea de dupa control
..eu zic sa te pregatesti, in majoritatea cazurilor, daca mama e deja dilatata, dupa ce se dezlipesc membranele, travaliul incepe in cam 48 de ore...nu e general valabil, dar mai bine te pregatesti
Eu iti tin pumnii! Nastere usoara!!!
cris30, stii cumva care e scopul citirii asteia? Vine preotul maine pe la noi si ma lamureste el, dar poate aflu inainte fara sa-l mai intreb ![]()
oanaq, si la tine se apropie...putina rabdare
..profita de zilele, mai ales de noptile care au mai ramas pana vine bebe ![]()
anca_ spune:
Aaa, am pus si noi cateva poze noi aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/BabyAndrew#
Azi bebe a implinit o saptamana! Yay!!
anca_ spune:
crisspoliss, continua cu plimbarile, daca nu ajuta la contractii macar o sa fii in forma
...secs ai incercat?..la mine se pare ca a ajutat..
veronica75 spune:
La mine banui ca a fost facuta aceeasi procedura de 2 ori si nik
...inca astept...
Anca daca ai colul deschis si sa umblat la membrane mai e safe sa faci sex????? eu am vrut sa intreb dr. da...![]()
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 3 zile
BB e pe drum
crisspoliss spune:
Veronica, din cate stiu eu e safe daca nu ti s-a rupt apa...io as incerca, dar la ditamai balena....plus ca abia ma pot misca..nu stiu ce sa zic.
Crisss
40+
anca_ spune:
veronica75, eu stiu ca sexul e ok pana cand se rupe apa. Deci daca e doar dilatie si umblat la membrane e ok..noi am facut si a fost ok.
veronica75 spune:
ahaaa ....deci sa ma pun pe treaba ![]()
Am vazut o groazaaaa de pozici fff frumoase, cu marius si fam lui dark cu nikoleta20,cu anca si familia...ma topesc cand vad bb-ii
vreau si eu
...
Mieream vazut pozicile de la maternitate.....sunt intradevar 'sugestive' 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 3 zile
BB e pe drum